Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 665.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

W ogóle sie zastanawiam kiedy włoska piłka ruszy do przodu, bo to "drugi Świat". Drużyny rezerw chyba nigdy sie nie pojawią..

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Wszelkie plotki tego typu wywołują u mnie złe wspomnienia i strach.. w Tobie pewnie też.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Kolejna afera: juvepoland.com/news.php?id=35442 Heh wyczuwam problemy..

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Różnica między nami, a PSG jest taka, że PSG lubi grać ofensywnie i potrafi strzelić kilka bramek w spotkaniu. My niestety nie, bo gramy minimalistycznie. Więc nawet gdybyśmy zgnietli Barcelonę u siebie, to było by 1/2:0 niestety. No a potem wiadomo.. Barcelona dwa razy z rzędu nie da "dupy".

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

No i po losowaniu Ligi Mistrzów. Barcelona.. Moim zdaniem mamy minimalne szanse na awans.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Sęk w tym, że czasem jest to minimalizm, a czasem nieporadność.. Zero pomysłu, nieszablonowości, polotu, strzałów z dystansu..

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Awans w LM osiągnięty. Dziś ostatnie mecze, a później losowanie. Kiepsko wygląda nasza skuteczność..

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Sandro mamy na lewej stronie, a Juan cofnięty do tyłu marnuje się.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Moim zdaniem priorytetem na przyszły sezon powinien być środkowy pomocnik, który bardzo dobrze potrafi rozdzielać piłki oraz prawy obrońca, bo mamy tam do dyspozycji jedynie Lichtsteinera i Alvesa.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Moim zdaniem to póki co plotki, bo nie sądzę, żeby Juve złożyło ofertę w marcu. Poza tym tak chyba nawet nie można?

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Moim zdaniem jest to zbędny zabieg, ponieważ ma kontrakt do 2020r, a przedłużenie go do 2021r niewiele da odnośnie ceny. Moim zdaniem Dybala odejdzie w 2018r do Barcelony aby grać z Messim. Swoją drogą znów pojawiają się plotki na temat Alexisa.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Wydaje mi się, że konflikt na linii Leo - Max został baaaardzo rozdmuchany i oboje z nami zostaną. Mnie generalnie bardziej martwi Dybala. Dostanie przeogromny kontrakt po jednym dobrym sezonie i przy słabej formie w obecnym. Prawej nogi nie rozwinął w ogóle, a lewa jakoś oklapła. Za co co ta podwyżka? No i przede wszystkim po co dawać podwyżkę komukolwiek po roku..

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Jakoś tu cicho ostatnio Mamy marzec i dobrze wyglądamy we wszystkich rozgrywkach. W lidze 7pkt przewagi, w LM 2bramki przewagi nad Porto i tak samo 2bramki przewagi z Napoli w Pucharze Włoch. No i powoli pojawiają się różnego rodzaju plotki transferowe. Ciekawe..

• Już widzę te lagi na unii

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Axel idąc do rosyjskiej ligi pokazał, że tylko monety mu w głowie.

• STeka Ala + druga połówka Ale dlaczemu ja linka na GG nie dostałem

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Milan z pucharem, bo MaxoJuve znów postawiło na minimalizm i chęć dowiezienia wyniku 1:0 do końca. Mistrz Włoch i zwycięzca Pucharu Włoch jedzie taki kawał, aby przegrać z nic nie znaczącym w ostatnich latach Milanem. Wstyd..

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Minimalizm jest straszny W piątek śmieszny Super Puchar Włoch.. jak dla mnie niepotrzebny event.

• Ulala sporo płynów Ci się trafiło! Gratki Ala Skoro już zatankowałaś, to ustrzel coś jeszcze!

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

W sobotę Roma. Ogromnie cieszyło by mnie pewne zwycięstwo 2/3-0. Brakuje mi lania bezpośrednich rywali. Z Milanem i Interem przegraliśmy, z Napoli ledwo wygraliśmy..