Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 665.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostŁadnie! Pierwsze trofeum zgarnięte!
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostPrzegrana z Romą.. oszczędzanie się na Lazio? Obyśmy tylko zgarnęli ten Puchar Włoch i mistrzostwo serieA.. heh..
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostAle fartowny remis!
-
Dawno nie odpalałem GG, więc dopiero teraz zauważyłem linka do STeka. Dzięki Ala za pamięć Gratki udanego wlotu! Wszystko już pewnie przetopione, więc czekam na kolejne STeki
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostDziś derby Turynu i szansa na przytulenie kolejnego mistrzostwa.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostDobry meczyk! Aj aj aj ależ bym chciał potrójnej korony!
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostPo piątkowej "wpadce" i remisie z Atalantą jutro czas na Monaco. Ręce drżą
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostNajważniejsze, że nie trafiliśmy na Atletico! Jeśli przejdziemy Monaco, to oby finał był z Realem Swoją drogą Inter ładnie w plecy z Fiołkami, a Napoli remis // edit: Milan też sobie bardzo dobrze dziś poradził
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostŚmieszy mnie tylko jak środowisko Barcelony mówi, że wyszliśmy na Camp Nou aby się bronić przez cały mecz.. catenaccio. Przecież mieliśmy praktycznie tyle samo sytuacji bramkowych, a do tego więcej strzałów na bramkę
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostNo to mamy półfinał, a do tego trafiliśmy na Monaco!
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostŚwietny mecz w wykonaniu naszych chłopaków! Jednak widać mankament.. ogromny.. Gdy w końcówce Barcelona się wybudziła i zaczęła naciskać, nie mieliśmy NIKOGO, kogo moglibyśmy wpuścić z ławki, aby dał nam kopa Gdybyśmy wpuścili świeżego napastnika, dobrego pomocnika i prawego obrońcę, to moglibyśmy wgnieść Barcelonę jeszcze 1-2 bramkami. W letnim okienku transferowym musimy zająć się prawą stroną, pomocą i atakiem.. koniecznie!
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostA w meczu z Bayernem mieliśmy czego szukać w Monachium? Nasz team jest bardzo dziwny..
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostJutro kopanka z Barceloną. Bardzo mnie ciekawi jak ten dwumecz będzie wyglądał.. W zeszłym roku bardzo pechowo odpadliśmy z Bayernem.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostSęk w tym, że gdyby były drużyny rezerw, to młodzież trenowała by z seniorami i sztabem Juve.. a nie kopała się po czole w innych ekipach.