Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 641-660 z 665.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostChiellini, Barzagli, Bonucci no i Sorrense. Moim zdaniem są ważniejsze pozycje do obsadzenia niż środek. // Swoją drogą Kun w $ity hahaha kolejny poszedł za kasą do klubu bez historii lecz z pieniędzmi. Z Rossim też cisza, więc pewnie go nie zobaczymy. Nic też nie słychać o wzmocnieniu skrzydeł czy boków obrony
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostTylko na co nam stoper?
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostPóki co mercato wygląda dobrze. Ziegler, Lichtsteiner, Pazienza, Pirlo, Vidal, jeszcze tylko ktoś na skrzydło + oby przyszedł Rossi (max 28mln jak dla mnie). Ponadto przygotowanie do sezonu... Conte wpaja mentalność i agresję, a nie sztywną taktykę, to mi sie podoba. Póki co dwa wysokie wyniki w meczach towarzyskich. Niby z przeciętniakami, ale ja takich wyników nie pamiętam.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostMelo uważa wręcz, że powinien zarabiać więcej. Śmieszny jest. Ciekawi mnie co będzie z Rossim i Vidalem, czy przyjdą.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostTak sobie myślę, że dotychczasowe wzmocnienia są dobre, ale... No właśnie jest ale. Dlaczego? Boję sie, że to wszystko na co nas stać. Telenowela z Kunem ciągnie sie jak z Dżeko w ubiegłym sezonie. Wtedy trafił do nas Krasic. Co będzie teraz? Sęk w tym, że nam nie jest potrzebny napastnik, bo mamy Alexa, Quaga i Matriego (nie liczę Amauriego i Iaquinty). Nam potrzebna jest "wisieńka na torcie", czyli klasowy strzelec taki jak Rossi czy Kun (wolę Rossiego, bo to 15kk taniej + połowa pensji w dół)…
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostKolejny bardzo ważny sygnał w temacie kontaktu Sergio Aguero z Juventusem. Z rana Gazzetta informowała o ostatnich negocjacjach ws. Argentyńczyka, a teraz wypowiedział się również agent zawodnika, Bruno Satin, który w rozmowie z madryckimi dziennikarzami ponownie przyznał: "Tak, rzeczywiście mam ciągły kontakt z Juventusem, wszystko zmierza w pomyślnym kierunku. Aguero jest gotowy opuścić Atletico Madryt i przenieść się do wielkiego zespołu, a za taki uważa przede wszystkim Juventus." Beppe Maro…
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostCzytałem już o tym na SJ i JP. Ciekawie póki co wygląda to okienko transferowe.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostAle Juve ma ogromną historię i jest wielkim klubem, do tego nowy stadion i wizja zespołu. Poczekajmy...
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostŚmiałem sie jak zobaczyłem dziś rano newsa na stronach związanych z Juve o Mottcie. Co do Pepe, to tak czy siak nie odsprzedał bym go, bo jest dobrym rezerwowym.
-
buleon
DLuGi xD - - Archiwum CT
PostDlaczego akurat Falkor w avatarze?
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostCo do MLS, to mam nadzieję, że Alex odwiesi buty na hak i zakończy karierę u nas tak jak to zrobił nasz ukochany Czech, a nie odejdzie właśnie do Ameryki
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostAqua wraca do Liverpool'u i dobrze, mam nadzieję, że Pirlo będzie ładnie ogarniał środek boiska + wprowadzi spokój oraz siłę i motywację. A co do linka który wkleiłeś, to mogłeś tego nie robić. Łezka kręci sie w oku gdy sie na to patrzy i myśli co zamiast tego mamy dziś // edit: Jeżeli ktoś byłby chętny na zakupy tutaj juvestore.com/en/ to proszę o kontakt na pw, bo chętnie zakupił bym coś, ale przesyłka to 20euro. Kupując kilka rzeczy można podzielić sie kosztami przesyłki
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostNie chodzi mi o to, że ma grać więcej i lepiej. Chodzi mi o to, że nie jest przywódcą i liderem jakim powinien być dla reszty. Powinien umieć jednego z drugim kopnąć w tyłek i krzyknąć "ciach, bo inaczej stargam z Ciebie koszulkę Juve". Usunąłem drobny wulgaryzm *sisko
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostZastanawiam sie czy kolejny sezon będę oglądał z niedowierzaniem, czy może w końcu będzie dobrze. Wszystko zależy od transferów i podejścia Conte. Prawdą niestety jest, że tego zespołu nie ma kto szarpać do przodu. Z całym szacunkiem dla Del Piero, ale nie sprawdza sie tak jak powinien. Powinien wziąć wszystkich tych smarkaczy w obroty i uświadomić im co to Juve i jak wielka jest jego hisoria.
-
ACS; Szewczyk Dratewka i Lillith i Pyza i pl1 i Szpryc [ZLY SEN] vs PISZANIN [TTG] - 54336,26% + TOP 2 ACS + WOJNA
DLuGi xD - - Hall of Fame
PostGratki TOP 2 ACS Tobie Sylwiu jak i kompanom Ładny procencik do wojny macie