Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 601-620 z 665.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Inter Mediolan

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Brawa dla kibiców Interu którzy wywiesili podczas spotkania derbowego transparenty drwiące z stanu zdrowia Gattuso i Cassano

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Jak dla mnie ten mecz to porażka, a nie remis.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Co do ostatniego meczu, to jedyne co cieszy, to 3pkt, bo mecz był okropny. Sam nie wiem jakim sposobem zobaczyłem cały Hmm z meczu na mecz widać jedno. Nie mamy ani jednego napastnika. Są oni najwyżej średni Przydał by sie ktoś konkretny w letnim okienku transferowym. Ktoś kto strzelił by w sezonie przynajmniej te 15 bramek

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Nie rozumiem jego zachowania. Woli być w Juve na pół roku, całkowicie odsunięty od gry, niż tam na 3 lata w pierwszym składzie.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Jak dla mnie jest to bez sensu. Mamy Vucinica, Matriego i Quaga + do tego zawsze gotowy Alex.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

W meczu z Romą miały być 3pkt, a w meczu z Udine grzechem jest, że nie wywieźli 3pkt. Nie mamy napastnika, taka jest prawda! Mamy wielu napastników średniej klasy, a klasowego brak. Mam nadzieję, że od przyszłego roku Quag będzie więcej grał, bo wolę go niż Matriego.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Ukazał sie już news informujący, że wszystko z nim ok Sęk w tym, że mógł stracić oko. Dziwi zachowanie sędziego i olanie sytuacji widząc, że zawodnik krwawi i to dość mocno.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Dobry występ Pazienzy Co do samego meczu, to cieszy mnie, że nie tracili głowy przez tą dominację.

• Inter Mediolan

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Co innego chcieć budować stadion, a co innego budować go. Każdy chce budować swój stadion.

• Śmieszy mnie "grupa marzeń". Jak dla reprezentacji Polski, może to być co najwyżej "grupa najmniejszego wpier..."

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Sporo nerwów i strachu miałem oglądając mecz, na dodatek w pracy Co do Bonucci'ego, to wydaje mi sie, że większą winę ponosił Chiellini. Jak to napisałeś "gubił krycie", a że potem Bonucci zawalał, to już inna bajka. Zmiany za późno. Przeraża mnie to, że cały czas gramy jednym i tym samym składem. Lichsteiner padał już na twarz... Cieszy postawa i bramka Esti.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Tak, ale lepszy rydz niż nic

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

UP TEMATU! "Juventus po ciekawym i zaciętym spotkaniu rozgrywanym na Stadio Olimpico w Rzymie pokonał zespół Lazio 1:0. Zwycięską bramkę zdobył w 34. minucie Simone Pepe." "Po tym meczu Juventus, pomimo rozegrania jednego meczu mniej, wraca na fotel lidera Serie A. Już we wtorek Starą Damę czeka zaległy mecz w Neapolu, który będzie okazją do umocnienia się na szczycie tabeli. Nie wystąpi w nim jednak Claudio Marchisio, który zarobił dzisiaj żółtą kartę i będzie musiał pauzować w tym spotkaniu." …

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Quag pokazał sie z dobrej strony. Mógłby zagrać w następnym meczu pełne 90min.

• Szczerze, to nigdy nie interesowałem sie polską piłką nożna, więc też polska reprezentacja mnie nie interesowała. Zawsze bliżej było mi do kadry Włoch ze względu na zamiłowanie do włoskiej piłki i drużyny. Oczywiście jest to pociąg sportowy. Co do braku orła to hmm jest to kpina i tyle moim zdaniem. To jest coś co zawsze było i powinno być, taka jest prawda.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

To już 114 lat naszego ukochanego klubu!

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Cieszą 3pkt, ale kolejny raz smucą niewykorzystane okazje. Teraz czas na Napoli. Trudny mecz i trzeba przynajmniej 1pkt wyrwać.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

W końcu 3 kolejne punkty. Pierwsza połowa była by znakomita, gdyby wpadły nam trzy bramki, a nie jedna. Nadal nie potrafimy wykończyć tego wszystkiego, nie wiemy jak wjechać z piłką w bramkę. Tam było tyle okazji na prostopadłe podanie. Druga połowa była taka jak sądziłem. Niewykorzystana pierwsza połowa zaczęła sie mścić. Przerażają mnie zmiany Conte. Ja osobiście w 60 minucie ściągnął bym Vucinic'a i wprowadził Quaga. W 70 minucie zmienił bym Pepe, który już ledwo wyrabiał ze zmęczenia na Esti…

• Manchester United

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Cytat od ^Zaborca63^: „Cytat od DLuGi xD: „Wyobrażam sobie jak ta porażka Was boli. Oglądając mecz i widząc poczynania obrońców można było sie złapać za głowę. Sęk w tym, że jak nie obrona, to jest bramkarz, lecz i on był w tym meczu dnem. Przy pierwszej i szóstej bramce nie miał nic do powiedzenia, ale drugą, trzecią, czwartą i piątą powinien bez problemowo wyłapać!” Zgodzę się jedynie z trzecią bramką, Aguero, którą puścił między nogami, powinien był to obronić. Jednak wytłumacz mi jak miał ob…

• Manchester United

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Wyobrażam sobie jak ta porażka Was boli. Oglądając mecz i widząc poczynania obrońców można było sie złapać za głowę. Sęk w tym, że jak nie obrona, to jest bramkarz, lecz i on był w tym meczu dnem. Przy pierwszej i szóstej bramce nie miał nic do powiedzenia, ale drugą, trzecią, czwartą i piątą powinien bez problemowo wyłapać!