Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 581-600 z 665.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Ja już mówiłem, że wolał bym drugie miejsce + Puchar Włoch Byle będziemy w końcu w LM, bo brak tego nas ogromnie ogranicza.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Dobry mecz. Niestety kolejny raz niesamowita nieskuteczność oraz głupi błąd powodujący remis. Bonucci grał dobrze, ogólnie gra dobrze, sęk w tym, że zawsze zrobi coś głupiego. Co do De Ceglie, to moim zdaniem dobrze grał. Fakt faktem ,że zamiast niego mógł grać Caceres. Dlaczego nie gra? Nie mam pojęcia. Wkurzające w Conte jest niedostrzeganie konieczności wprowadzenia innych piłkarzy. Vucinic miał zejść! Wprowadzenie Bonuccie'ego zamiast Caceres'a za Barzagli'ego to kolejny błąd.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Jakoś mi sie nie podobał ten mecz. Był po prostu brzydki dla oka. Co do wyniku, to niby jest sprawiedliwy, bo bramki nie zostały uznane jednej jak i drugiej stronie. Gdybania nie może być. Dlaczego? Z jednej strony Juve mogło by sie nie podnieść po drugiej bramce, z drugiej zaś w szatni mogli by mieć piekło i mogliby zmieść Milan w drugiej połowie.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Jeszcze 10h 21min do meczu Oby było to dobre widowisko oraz 3pkt dla Juve!

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Mam nadzieję, że zwyciężą, choć remis nie będzie złym wynikiem na wyjeździe

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Gdyby nie potknięcia innych drużyn, to znów bylibyśmy w ciemnej dupie. Potrzebny jest nam bardzo dobry napastnik i bardzo dobry rozgrywający, bo sam Pirlo nie ogarnie wszystkiego.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Niby jesteśmy wysoko w tabeli, niby nie mamy przegranej na koncie, ale czy to znaczy, że jest dobrze? Mamy aż 10 remisów przy 12 zwycięstwach. W sumie ten sezon nie jest udany. Dlaczego wciąż gra Matri?! Quag za każdym razem gdy wchodzi na boisko pokazuje, że jest wart więcej niż Matri. Poza tym dlaczego nie grał Caceres od początku?!

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Szkoda tej straconej bramki No i ta nieskuteczność napastników jak zawsze. Tak czy owak bardzo dobry wynik. Teraz jeszcze 1/2:0 u nas i będzie cacy

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Niestety nie zawsze ma sie na wszystko tyle czasu ile by sie chciało dlatego taka cisza w tej sprawie, choć czytałem o tym i niezmiernie sie z tego cieszę. Dzisiaj kolejny mecz Pucharu Włoch. Niestety jestem w pracy i go nie zobaczę.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Karny karnym, ale żeby nie potrafić strzelić kilku bramek? Niestety, ale często zdarzają sie remisy z drużynami które murują dostęp do własnej bramki. Brakuje nam klasowego napastnika. Indywidualisty, który wjechał by w bramkę przeciwnika.

• Gratki kolejnego soczystego STeka tylko czemu na Mizarku nic nie latasz hmm? Ogarnij te blaszane fruwajki i lataj coś Jeszcze raz gratki, a obrońcy SzO.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Ładnie sie kolejka pod nas ułożyła Milan, Napoli, Roma oraz Inter stracili punkty

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Takie warunki zawsze wypaczają wynik i działają na niekorzyść silniejszego zespołu. Juventus przyjechał po 3pkt, a Parma walczyła by co najwyżej o 1pkt, czyli remis. Parmie lepiej by sie broniło, a Juventusowi gorzej atakowało przez takie warunki.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Ciekawi mnie ten grajek z Atalanty. Conte go trenował i może coś z niego będzie.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Wkurza mnie nieskuteczność Matriego i aż bolą oczy od nieskutecznych, niecelnych strzałów całej drużyny.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Cieszy jego powrót Z tego co czytałem, to będzie na lewej stronie oborny grał

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Niestety byłem w pracy i nie miałem okazji zobaczyć meczu Ciężko znaleźć transmisje jakichkolwiek pucharów na necie niestety. Po zobaczeniu powtórek widzę, że mecz był przedni i wynik mógł być wyższy. Amauri odchodzi. Niby warto sie z tego cieszyć, ale wolał bym sie cieszyć po jego dobrej grze i bramkach. Niestety był dnem u nas. Co do radości z meczów bez porażki. To cieszy, owszem, ale faktycznie lepiej mieć porażkę i wygraną niż dwa remisy.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Dokładnie, na własnym stadionie Ja niestety go nie zobaczę, bo jestem w pracy.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Tak, dzisiaj ten meczyk po 20.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Dobry mecz i miło sie go oglądało. Straszne jest jednak to co robi Matri, a raczej to, czego nie robi. Marnuje wiele 100% sytuacji, a to jest niedopuszczalne. Moim zdaniem powinien usiąść na ławce, a na murawie powinien pojawić sie na jakiś czas Quag bądź też nowy nabytek, a mianowicie Boriello. Trzeba też wspomnieć o dobrej grze De Ceglie! Na prawdę dobry mecz w jego wykonaniu.