Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 541-560 z 665.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostMi tam sie podobają i na jesień na 100% zakupię taką + domową i oprawie w antyrame
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostCieszą mnie te trzy transfery. Gdyby udało sie kupić / wypożyczyć Kolarova, a do tego kupić dobrego napadziora, to było by świetne okienko transferowe.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostMi sie coś wydaje, że Włosi mogą z grupy nie wyjść. Wyjdzie Hiszpania i Chorwacja.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostCzytając newsy na wielu stronach, coraz bardziej ciekawi mnie okienko transferowe Juve.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostBył przesłuchiwany i był świadkiem. Trzeba czytać wiarygodne źródła, a nie łykać wszystkie spekulacje prasowe. Tak samo było z aferą Calciopoli. Zero dowodów, dużo spekulacji i pitolenia. Już dawno zostało udowodnione, że cała afera to była jedna wielka farsa, a Juve nie oczyszczone i tytuły nie zwrócone.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostA niby czemu miało by to być pierwsze i ostatnie?
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostAle cisze tutaj mamy Koniec sezonu robi swoje. Nie mogę sie doczekać okienka transferowego... Ciekawego kogo zwerbujemy. Chciałbym Cavaniego.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostNo i nie będzie srebrnej gwiazdki na koszulkach w przyszłym sezonie. Szkoda, ale nie zasłużyliśmy na zwycięstwo tak czy owak. Wyjście trzema obrońcami było błędem. Słaby mecz Alexa niestety...
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostChyba wykupimy Boriello haha
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostMówisz o tych czarnych koszulkach? No takie z dupy są
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostMarotta już przyznał w jednym z wywiadów iż w tym okienku transferowym Juve pójdzie na jakość, a nie na ilość. Zobaczymy co z tego będzie
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostSie nam temat ożywił To znaczy w końcu nie przewijają sie przez niego tylko nasze trzy nicki
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostŁzy szczęścia chłopaki
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostPorażka... Dla mnie jest to porażka. Buffon kolejny raz odwala manianę w polu karnym i w końcu sie to zemściło! Jego śmieszne kiwanie sie, bo woda sodowa uderza mu do głowy. Gdyby ten mecz był wyrany, został by krok do mistrzostwa, a tak są nadal dwa. Boję sie, że nie zdobędziemy go i będziemy pośmiewiskiem.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostHahahaha nie
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostHahaha to jest koszmar Już zawsze będziemy dyskutować w trójkę? Mecz mało ciekawy, bo i przeciwnik słaby. Momentami myślałem, że zasnę Tak czy owak cieszy wysoka wygrana i 3pkt
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostMecz koszmarny! Fartem wywieźliśmy 3pkt Co do tej oferty, to jest śmieszna. Za praktycznie 30 letniego gracza 30kk?
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostDziś kolejny mecz. Muszą być trzy punkty, muszą. Ciekawe czy Milan straci punkty z Genoą pod wodzą nowego trenera. Szkoda tylko, że Genoa bez kibiców. To trochę strzał w kolano dla nich samych jak dla mnie
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostNo to jest psychol z resztą całe te studio ma zawsze świra hehe
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostJest pięknie Hehe oglądałem meczyk z dobrym kumplem który jest wiernym kibicem Romy Emocje były ogromne!