Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 521-540 z 665.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostMam lekką banię, więc nie wiem co i jak napiszę. Meczyk ogólnie ok. Pierwsza połowa fantastyczna. Druga hmm było widać, że gramy, bo gramy, byle sie nei zmęczyć i dowieźć zwycięstwo do końca
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostNapisze to, co napisałem na FB JuvePoland: Bardzo słaby mecz z bardzo dobrą Fiorentiną Montelli. Mamy szczęście, że wywieźliśmy 1pkt. Nie jesteśmy w stanie wygrywać wszystkiego, a czasem nawet przegramy. Liczą sie efekty końcowe, to w jakim miejscu będziemy na koniec sezonu i na jakim etapie zakończymy zmagania w LM.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostEta Beta Quagliarella! Dodać należy także, iż Milan, Inter, Napoli oraz Lazio straciły punkty w tej kolejce i jesteśmy samodzielnym liderem.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostWspaniały mecz. Pełen emocji. Cieszy ogromnie bramkowy remis na wyjeździe z Chelsea! Najtrudniejszy mecz za nami. O mały włos nie wygraliśmy go Szkoda, że Quagowi to nie siadło Warka w Rybniku była biało czarna dzięki tifosim!
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostJak dla mnie to Puchar Włoch mógł by nie istnieć. Super Puchar Włoch również, bo to lekko śmieszne jest i niepotrzebne. W tym sezonie nie oczekuje od Juve pierwszego miejsca w lidze lecz drugiego, po to aby za rok znów grać w Lidze Mistrzów Co do samej Ligi Mistrzów, to miniimum ćwierć finał.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostNie wierzyłem własnym oczom patrząc na mecz. Na szczęście udało sie wywieźć cenne 3pkt Obawiam sie powrotu do LM. Może być ciężko...
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostTeż bym pograł, ale na moim kompie komfortowo jedynie w 2008 pogram
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostSie ożywił nasz temacik A ja sie pochwalę jaki szalik kupiłem właśnie, za 11zł Link do aukcji: allegro.pl/szalik-juventus-pomoc-dla-wojtka-i2609579710.html Link do zdjęć, gdyby aukcja wygasła: - przód - img855.imageshack.us/img855/4743/juve1w.jpg - tył - img255.imageshack.us/img255/5092/juve2.jpg
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostRealne zagrożenie stanowi KAŻDY zespół, taka jest prawda
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostCieszył bym sie gdyby Juve obroniło tytuł, ale nie kosztem LM. Mam nadzieję, że dobrniemy do półfinału. Jest nam to potrzebne (przychody oraz pokazanie sie w europie).
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostJa mam nadzieję, że skoro już wypożyczyliśmy Bendtnera, to odrodzi sie on u nas. Ma zaledwie 24lata, a grać potrafi.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostDobre losowanie dla nas i dla Milanu. Oby zdobyć jak najwięcej punktów dla serieA! Ps. Powie mi ktoś w jaki sposób i gdzie mogę zakupić bilety na mecze LM? Strasznie interesuje mnie mecz Juventus - Chelsea
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostPierwszy mecz za nami. Niestety nie miałem mozliwości zobaczenia go. Cieszą trzy punkty
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostNo i mamy cyrk. Conte dostał 10 miesięcy. Za co? Za nic. Bez dowodów skazać człowieka... Śmieszne.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostDokładnie. Defensywny pomocnik, który strzelił 10 bramek i często asystował przy bramkach. Krew sie we mnie gotuje jak widze te kwoty.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostKwota jaką oferują nam za Melo jest śmieszna. Kupiliśmy go za 25mln, w Turcji gra bardzo dobrze, więc skąd im sie bierze wycena poniżej 10mln? Niby Real, City, Chelsea i PSG tak bardzo niszczą wycenę piłkarzy, ale jak my chcemy kogoś sprzedać, to rzucają ochłapy. Moim zdaniem powinniśmy za Melo zgarnąć 12-15mln.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostPriorytetem powinno być pozbycie sie Vicka oraz Matriego i kupno Jojo. Do tego kupić Armero lub Kolarova i mamy wyborne okienko transferowe.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostNikogo nie sprowadzimy i tyle z tego będzie. Nigdy nie zapłacimy 25mln+ za nikogo.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostOj dawno mnie tu nie było, no ale każdy zasługuje na odrobinę wakacji, a nie tylko studia + praca Wypożyczenie, to wypożyczenie, a współwłasność to wykupienie połowy karty i ustalenie gdzie dany piłkarz będzie grał. W tym wypadku w Juve.
-
HellMaster i kujkopujko i rekafadam [Yakooza] vs SeniorSiarra [Alpaki] - 1165,19% - SIŁA SMOKA! TOP1 ACS + 114KK
DLuGi xD - - Hall of Fame
PostŁadny, sojuszowy STek Oby więcej tych ACSów było Gratki i latajcie dalej AVE YAKOOZA !!