Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 501-520 z 665.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostMieli dzień konia i tyle Juventus w tym sezonie nie przegrywa z "ogórkami" (nie chce obrażać Celticu, po prostu jest najsłabszym zespołem 1/8), więc jest dobrze.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostHaha Zimny ciężko było skumać o co Ci chodzi Myślałem, że mówisz o układzie w tabeli, bo do okienka daleko.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostA co ma sie zmienić, skoto wszystkie mecze za nami
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostCzytałem o tym. Kwota 10mln to bardzo dużo za tak młodego obrońce.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostJa bym chciał w Lidze Mistrzów poza nami Lazio i Fiorentine
-
SOLO; Dill [N D] vs Maszkarnik aka solenzo [E-X-P] - 15762,12% + zbiórka TOP 1 SOLO DO WOJNY
DLuGi xD - - Hall of Fame
PostCześć DiLL Usłyszałem na unii Rigel, że trzasnąłeś STeka, to przywędrowałem tutaj No więc gratki hehe i pozdrawiam
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostBardzo dobre losowanie dla nas. Obyśmy tylko tego nie zaprzepaścili! Cieszy również zdobycz 3pkt w ostatnim meczu tego roku (dwa gole Matriego, może go to odblokuje) oraz kolejna strata punktów Interu Piękna akcja i bramka Immobile. Mam nadzieję, że wróci do nas w przyszłym sezonie. Swoją drogą ciekawie wygladają miejsca 2-5 w ligowej tabeli.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostMoim zdaniem problemem u nas jest to, że Conte tak miesza napastnikami. Wszędzie mamy podstawowych piłkarzy i rezerwowych, a na ataku ciągła rotacja, bo każdy daje dupy. Vicek i Gio to nie są środkowi napastnicy. Najlepiej sprawdziło by sie u nas moim zdaniem 3-4-3 z Vickiem i Gio na skrzydłach ataku i Quagiem na środku.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostCiekawi mnie okienko transferowe. Jedyne nazwiska to Drogba, który ma swój wiek i wyjeżdża na Puchar Afryki czy jak sie to tam nazywa oraz Llorene, którego Baskowie niszczą ławką.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostBonucci został postrzelony! To zamach! Na murawie były ślady trotylu Haha dobrze, że przeprosił za swoje zachowanie. Eh koszmar z tymi naszymi napastnikami. Swoją drogą odnoszę wrażenie, że Bendtner grał by dobrze, gdyby dostał kilka szans z rzędu gry pełnego meczu. Coraz bardziej podoba mi sie Pogba Jest wszędzie. Młody i perspektywistyczny. Pokorny! Potrafi zarówno odebrać piłkę, jak i strzelić bramkę. Może być kosmicznym piłkarzem jak sie rozwinie!
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostOstatnimi czasy bramkarze drużyn przeciwnych wychodzą na szczyty swoich możliwości w meczach z nami Bardzo podobała mi sie gra Pogby, szkoda tylko, że nie wpakował piłki do siatki.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostNo, wszędzie już o tym będnią. Nie wiem co o tym myśleć.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostMelo ogólnie gra bardzo dobrze w Turcji, a mimo to nie chcą go wykupić! Ah! Chcą, ale za grosze... Śmiech na sali. Swoją drogą mamy drugą porażkę w sezonie. Drugą z Mediolanem. Koszmar! Karny karnym, ale graliśmy dno. O zmianach to już w ogóle nie warto dyskutować.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostCieszy mnie to, że sie odezwałeś Bo nie będę pisał posta pod postem hehe cieszą 3pkt z Chelsea, ale oby to nie przewróciło w głowach naszym. Trzeba teraz ograć Szachtar i wyjść z pierwszego miejsca.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostNa szczęście Inter i Napoli także remis Alessio jest beznadziejny! Carrera dawał świetne zmiany...
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostBuffon mógłbym odpocząć jeden lub dwa mecze, bo ostatnimi czasy gra słabo.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostPierwsza porażka od niepamiętnych czasów, która nieukrywajmy tego wisiała w powietrzu od kilku meczów. Boli fakt, że przegraliśmy z Interem na własnym podwórku, no ale z kim jak nie z nimi lub Napoli w tym sezonie?
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostUp! Juve samodzielnym liderem po zwycięstwie 2:0 nad Napoli Lazio oraz Inter nie odpuszczają pogoni.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostKoszmar... Tyle mam do powiedzenia.