Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 481-500 z 665.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostZbyt dosłownie widzę wziąłeś do siebie moją wypowiedź. Przypomnij sobie jak Celtic pyknął Barce, nie mając w składzie nikogo (oczywiście nie obrażając niczyich uczuć). Podstawa to mentalność drużyny i parcie do przodu.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostLiga Mistrzów działa na innych zasadach. Tutaj nie ma słabych przeciwników. Bayern niczym nie róźni sie od Malagi czy Galatasaray. Po prostu mają wyrobioną marke. Każdego można pokonać i przez każdego można zostać pokonanym.
-
Nowe Filmy
PostOglądając zagraniczny film z zabarwieniem historycznym, jest to dla nas po prostu film, ponieważ jego historia nie dotyka nas bezpośrednio. Film w tym samym stylu, ale polski i z naszą historią, nie będzie już przez nas odbierany jako film, lecz dokument/hisoria/przeszłość/nauka. Takie moje odczucie
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostDobry wynik w Glasgow, zły w Rzymie. To tak na szybko, bo niestety mało czasu na wszystko ostatnimi czasy
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostNo i trzy punkty z Chievo wpadły, choć panował czasem chaos. Cieszy postawa Matriego. Lazio oraz Inter straciły punkty.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostTeż napisał bym jakąś konstruktywną wypowiedź, ale po pierwsze zdublował bym wszystko co powyżej napisał Igła, a po drugie na prawde mi sie nie chce... Nie mam już sił na ten cyrk. Jeszcze będzie tak (nie daj Boże!), że niczego nie ugramy. Patrząc na nasze poczynania w styczniu możemy mieć spory problem z obroną mistrzostwa, a i Celtic może nas rozjechać. W letnim okienku także nikogo nie kupimy, bo będzie gadka, że napastnika już mamy. Llorene... Niech Conte skończy z tą rotacją w ataku i posta…
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostWiadomo było iż będziemy ukarani za ten bulwers. Takiego zachowania nie może być. Szkoda tylko, że sędzia nie poniesie konsekwencji. Nie rozumiem natomiast kary dla Marotty za wywiad To już jest kpina. Abstrahując już od całej afery z karnym, to ten remis jest kpiną z powodu niemożności strzeleckiej Juve.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostNie było... Nie wiem co musi sie stać, aby w końcu gwizdneli coś dla Juve. Swoją drogą kolejny frajerski remis, bo nie potrafimy wbić drugiego gola. Oglądając mecz ze swoją kobietę od razu stwierdziliśmy, że jak szybko nie wbiją drugiej bramki, to będzie dupa, a nie 3pkt. Jeszcze przegramy to mistrzostwo, a z LM odpadniemy, bo Celtic będzie sie murował. Co do Anelki, to może cosik nam ustrzeli.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostTych młodych, to mase sprowadzamy. Niby dobrze, ale potrzebujemy strzelacza
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostTo był bardzo dobry mecz... Niestety kolejny raz zawiodła skuteczność. Conte powinien poświęcić więcej czasu na trenowanie celności oraz skuteczności strzałów. No i znów kłania sie brak napastnika. Kiedy sie to zmieni?
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostSpokój chłopaki Niestety byłem tak zawalony studiami w weekedn, że nie oglądałem meczu. Skrót wyglądał zacnie w naszym wykonaniu, a nasz mały murzynek szczególnie
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostMoim zdaniem to nie wina Pogby, tylko Conte. Pogba i tak ma nardzo dobry pierwszy sezon i gra dobrze. Moim zdaniem Conte za bardzo wbija do głowy wszyskim defensywe + tak jakby mówił im: "nie strzelajcie, podawajcie napastnikom, żeby nikt ich sie nie czepiał, że nie strzelają". Czasem mi ręce opadają gdy ktoś jest dwa metry od bramki i nei strzela, tylko usilnie podaje w środek pola karnego. Dostaliśmy lanie od Sampdorii, a teraz od Parmy. Dlaczego? Niby kontrolujemy grę, a nic z tego nie wynika…
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostTa porażka jest dla mnie niczym incepcja. Porażka w porażce. Nie dość, że przegraliśmy, to jeszcze przegraliśmy grając z przewagą bramki i zawodnika Kubeł zimnej wody na nowy rok! Niech sie obudzą! Wystawiony skład również był lekko dziwny. Peluso nie powinien grać, bo dopiero co zawitał do Turynu Poza tym takie zachwanie Conte jest chamskie względem Martina i Marrone. Po co grał De Ceglie? Eh... Swoją drogą ostatnio znów ukazał sie wywiad w którym padło zdanie iż mamy najlepszy atak w lidze, wi…
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostPrzeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź Rossi także jest kotem w worku.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostLlorene to kolejna telenowela. Był bardzo dobry dopóki Baskowie go nie usadzili za kare na ławie. Jest więc kotem w worku. Równie dobrze można by Rossiego ściągnąć, co najpewniej zrobi Viola.