Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 461-480 z 665.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

W sobotę czeka nas trudny mecz z Lazio. Są w gazie i wpadli z przytupem na drugie miejsce. Słyszeliście plotki o tym, że Rugani ma jednak zostać wypożyczony?! Nigdy nie zrobimy progresu, jeśli tak będziemy robić z młodymi.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

1:0 po pierwszym ćwierćfinałowym meczu z Monaco. Szczerze to nie wiem co myśleć o tym meczu.. wiele osób sie cieszy i chwali grę. Jak dla mnie gra była kiepska, a do tego karny bardzo naciągany. Tak samo mógł być podyktowany karny po drugiej stronie na naszą niekorzyść. Porównując ten mecz do dwumeczu z BVB i rewanżu we Florencji, no to dramat.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Teraz najważniejszy jest wtorek

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Też nie rozumiem fenomenu Dybaly, no i Andersona. Rozumiem, że grają dobrze w tym sezonie.. ale to ich pierwszy dobry sezon i zero gry na europejskich podwórkach. Paranoja i tyle. Ps. Porażka z Parmą 1:0. Meczu nie oglądałem i póki co nie mam czasu tego komentować

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Nie można oceniać Iturbe przez pryzmat tego co pokazuje w Romie. Był dobry, a w Romie "zdechł". Nie wiadomo jak by to było u nas. Widzieliście newsy o rzekomym wyłożeniu przez Juve 35mln euro za Dybale? Jakiś żart.. Tyle kasy za gwiazdę jednego sezonu. To samo tyczy sie tej ciągłej "masturbacji" z powodu Andersona. Berardi tyra dobrze trzeci sezon i jest na wyciągnięcie ręki.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

No to wiem, ale nie wspominałem o Matrim Hahaha

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Tak, serieA jest słaba patrząc przez pryzmat innych lig, ale jest progres. Co do sprzedaży, to wiadomo, że jak ktoś rzuci za Pogbę 80mln+ to go z miejsca pożegnamy. Co do Conte, to już sie wypowiadaliśmy i jesteś kolejną osobą widzącą plusy jego odejścia i przyjścia Maxa. Cytat: „Wara od Matriego Długi! Każdy normalny facet wie, po co on jest w Juve!” Nie rozumiem Nie pisałem o Matrim.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Cytat od Kar(L)ik: „Patrzac na cala serie A i potencjal druzyn ktore tam wystepuja to Juve co roku powinno gladko i bez problemowo jechac kazdego weryfikacja nastapi w Europie po awansie z Monaco no chyba ze sie nie uda :E” Pytanie: często oglądasz serieA? Drużyny w serieA mają potencjał i udowodniły to w tym roku w Lidze Europy. Nastąpił spory progres patrząc na ostatnie lata. Fakt, że na Ligę Mistrzów nadaje sie póki co tylko Juve. Nawet jeśli odpadną z Monaco, to ćwierćfinał, to dobre osiągni…

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Zacząłem oglądać serieA i Juve w wieku 13-14 lat, wcześniej sie nie dało Wszyscy narzekaliśmy na Maxa i obrzucaliśmy go błotem, tak samo narzekaliśmy na zarząd. Pytanie tylko czemu? Prawda jest taka, że na Allegrim odbiła sie gorycz po tym co zrobił Conte. Zostawił nas i to jemu powinno sie "dostać". Plusem u Maxa jest też fakt, że potrafi zmieniać ustawienie podczas meczu i dobierać go idealnie pod przeciwnika. Wykupienie Pereyry to bardzo dobry ruch. Ma dopiero 24 lata i dobrze sie rozwija, a …

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Ja jestem kibicem 13-14 lat, więc sporo mniej, no ale wzloty i upadki przeżyłem. Jeżeli przejdziemy z Maxem Monaco, wygramy PW i seriA, to będzie ogromny wyczyn. W ogóle dużo bardziej podoba mi sie styl prowadzenia zespołu przez Maxa. Przejął 3-5-2 i go nie popsuł, a z czasem wprowadził swoje 4-3-1-2, a czasami 4-3-3 i z powodzeniem rotuje tymi ustawieniami. Idealnym przykładem naszego progresu jest Padoin! Skubany sie ładnie rozwinął i potrafi grać tam, gdzie sie go rzuci.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Generalnie to ciężko było sie skupić na meczu, ponieważ komentatorzy na Orange Sport przeszli samych siebie Najgorsze było mylenie nazwisk piłkarzy non stop.. jak można pomylić Ll z Tevezem i Vidala z Lichsteinerem?! Większość osób pisz, że kontrolowaliśmy mecz.. ja byłem obsrany. Empoli grało ładną i otwartą piłkę i parę razy Gigi uratował nam tyłek. Ewidentnie brakowało playmakera.. Padoin pełnił tą funkcję. Sturaro waleczny, Ll kłoda, Tevez jak zawsze niemożliwy. Szczerz, to gdyby nie ten rzu…

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Spróbuje ożywić temat Wczoraj kolejne zwycięstwo przybliżające nas do czwartego z rzędu mistrzostwa Minimalnym nakładem sił i częściowo rezerwowym składem 2:0 z Empoli. Teraz czeka nas arcyważny pojedynek / rewanż z Fiołkami. Jestem ciekaw tego meczu.

• Nie ważne jak sie zaczyna, lecz jak sie kończy. Pieniądze i budowanie marki są najważniejsze. Poza tym w Lidze Mistrzów nie ma słabych zespołów. Juve nie miało łatwej drogi. W grupie A miało Atletico. Mistrza Primera Division, finaliste LM, drużyne z ogromnym doświadczeniem europejskim, regularnie mierzącą sie w lidze z Realem i Barceloną. W 1/8 BVB, które zlało swoją grupę i wyszło z pierwszego miejsca. Bardzo dobrze grają w Europie i do meczu z Juve mieli bilans bez porażki u siebie! Teraz jes…

• Juve gra bardzo bojaźliwie w Europie, ale dwumecz z BVB, a szczególnie mecz na wyjeździe pokazał, że jest progres. Jeżeli przejdą Monaco, to półfinał będzie świetnym osiągnięciem. Madrycka para.. szkoda, że Atletico nie trafiło na Porto, a Real na Bayern. Wtedy wszystkie pojedynki były by w miarę wyrównane i widowiskowe.

• Dokładnie. Juve wydało duże pieniądze, ale na własny stadion, a teraz inwestuje w tereny wokół niego

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Ale tu cisza! A więc rok 2013 dobiegł końca. Juve doskonale radzi sobie w lidze zajmując pierwsze miejsce. Liga Mistrzów? Odpadliśmy na własne życzenie, nie wyciągając wniosków z poprzedniej edycji Ligi Mistrzów. Zostaje nam Liga Europy, w któej mam nadzieje pokażemy sie z dobrej strony i nabierzemy cennego doświadczenia z drużynami z innych lig.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Póki co początek sezonu to dla mnie porażka! Nie chodzi mi tutaj o zdobycz punktową w lidze, ale w LM już tak. Generalnie styl gry jest okropny! Męczymy sie i jakimś sposobem zgarniamy punkty... To nie jest NASZE JUVE!

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Dawno mnie tu nie było Ciekawi mnie kto jeszcze do nas przywędruje i jak sprawdzą sie nasze nowe nabytki

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Jutro kolejne mistrzostwo!

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Pierwsza połowa z Lazio była miła dla oka, a ustawienie 3-5-1-1 jest dużo lepsze niż 3-5-2 moim zdaniem. Ciężko czasem wybrać jednego "dobrego" napastnika, a co dopiero dwóch z naszej ekipy. W niedziele Milan, tak. Trzeba by ich pyknąć