Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 441-460 z 665.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostDokładnie! Dwa puchary już są.. teraz ślinka cieknie na potrójną koronę
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostHehe wczoraj ładnie Inter dostał 1:2 z w pół rezerwowym składem Juve Oglądałem ten mecz z narzeczoną i oboje byliśmy pod wpływem alkoholu, ponieważ mój tata miał urodziny. W życiu nie spodziewał bym sie, że aż tak zakorzeniłem w niej Juve i obudzi sie w niej taki demon, że aż będę musiał ją uciszać Smutek, radość, wulgaryzmy Haha i to co wybronił Storari! Oboje mieliśmy takie miny jak on. Sam nie wierzył, że to wyciągnął. Tak samo mina Moraty i spóźniona radość po zdobyciu bramki hahaha i te oku…
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostJesteśmy w finale!
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostDo Madrytu trzeba jechać po "3 pkt" i nie myśleć o pierwszym spotkaniu i o dwumeczu. Swoją drogą nie lubię oglądać Realu, bo Krystyna strasznie irytuje
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostUfff koniec pierwszego meczu półfinałowego. Wynik 2:1. Cieszy, bo stresu było co niemiara. Ewidentnie brakuje nam napastnika. Tevez zszedł, Morata zszedł i zostaliśmy bez ataku. Ll był w stanie w tak krótkim czasie zepsuć dwie 100% sytuacje
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostKolejny tytuł Teraz Liga Mistrzów.. oj będą emocje
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostPraktycznie cały czas gramy tym samym składem, więc nie dziwi mnie spadek formy. Dodatkowo pierwszy raz na tym etapie sezonu dalej gramy na trzech frontach.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostPirlo.. strasznie spowalnia grę.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostOczywiście, że jesteśmy telewizyjnymi fanami, bo mieszkamy w Polsce i raz ciężko z urlopem na wszystkie mecze Juve Dwa, nie wyrobił bym z wypłatą
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostJuve preferuje murowanie? Widać, że masę meczów oglądasz.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostKoszmarny mecz. Dziwię sie, że po pierwszej połowie Max nie zmienił Chielliniego na Pereyrę i Lichtsteinera na Padoina, co oczywiście skutkowało by zmianą taktyki na 4-3-1-2.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostNo, będzie koncert Ja sie nie martwię tym meczem, bo po co? Muszą awansować do półfinału. Nie ma innej opcji. Jeżeli tego nie zrobią, to znaczy, że są daremni W półfinałach też jest losowanie?
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostGamBit, to w czwórkę możemy sie wybrać Z Rybnika nie mam tak daleko do Sosnowca Co do żony Roberta, to tak samo jak z Matrim
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostJa ze swojej kobiety już zrobiłem Co prawda nie takiego 100%, ale mecze ze mną ogląda Jak jest poza domem, to też prosi mnie o link do meczu
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostPolacy to kibice sukcesu. Pamiętam, jak cały facebook był "obsrany" BVB (nie urażając prawdziwych kibiców) gdy grało tam 3 polaków i osiągali sukcesy. Oczom nie dowierzałem widząc osoby, które nigdy ni oglądały piłki nożnej, a co dopiero kibicować komuś Ja w końcu mam dziś czas, żeby zobaczyć mecz wspólnie z narzeczoną i kumplami w pubie
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostRoma w formie Świetnie by było, gdyby Lazio utrzymało sie na drugim miejscu, a Napoli wyprzedziło Romę! Dziś znów startuje Liga Mistrzów. Bardzo ciekawi mnie jutrzejszy mecz. Oby nasze chłopaki nie dały dupy i awansowały do półfinału.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostLazio w mega gazie rozbiło sie o nas. Allegri świetnie poukładał taktycznie Juve.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostNiby sporo, ale na jakoś patrzę, a nie ilość. Co do napastnika, to oczywiście masz rację, bo na tą chwilę mamy dwóch i pół napastnika: Tevez, Morata i Coman. Swoją drogą Coman ma być wypożyczony..
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostPrawda jest taka, że musimy kupić środkowego pomocnika, bo nie mamy nikogo do rotacji. W podstawie gra Pogba, Claudio, Vidal i Roberto. Kogo mamy do rotacji? Nikogo. Pirlo nie nadaje sie już do gry przez 90min, a co dopiero co mecz. Później jest Sturaro i Padoin. Generalnie już wolę plotki o Oscarze za 35/40mln, niż Dybale za taką samą kwotę..
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostWszyscy zawsze mówią, że piłkarz musi grać. Byle gdzie, ale grać. Moim zdaniem więcej mu da porządny trener, trening i piłkarze od których może sie uczyć.