Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 665.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostNo i jesteśmy po dwóch remisach.. koszmar. Mecz z Interem arcydziwny. Szok, że nie zlali nas w pierwszej połowie.. szok, że my nie zlaliśmy ich w drugiej. Meczu Ligi Mistrzów nie dało sie oglądać. Zasypiałem..
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostOglądanie serieB było traumą, no ale z drużyną jest sie zawsze i na zawsze. Dla mnie jest ważne, żeby Juve dobrze zagrało w LM i zajęło drugie miejsce w serieA.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostBoję sie o Ruganiego. Comana już straciliśmy, a ostatnio agent Ruganiego wypowiadał sie i poruszył temat zbyt częstego "grzania" ławy.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostMoim zdaniem już z Frosinone powinien wyjść w podstawowej 11, bo był to "błahy" przeciwnik.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostTym bardziej, że Rugani rozegrał już cały sezon w serieA i został okrzyknięty jednym z najlepszych stoperów. Do tego brak żółtej kartki przez cały sezon to wyczyn. On nie musi sie już rozwijać abt wskoczyć do pierwszego składu! On ma sie już w nim kształtować
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostPogba mógłby usiąść na ławie albo zjeść kilka Snickersów Taka prawda. Chiellini powinien być stopniowo zamieniany na Ruganiego, bo jest najsłabszy w BBC.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostWidać, że nasza młodzież zaczyna sie dogadywać Siadły 3pkt i byle do przodu!
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostNa SoloJuve obił mi sie o oczy takowy news. Swoją drogą chciałbym zobaczyć w meczu z Bologną 3-5-2 w takim ustawieniu: Buffon, Bonucci, Barzagli, Chiellini, Sandro, Pogba, Heranes, Khedira, Cuadrado, Morata, Dybala Później niech wejdą z ławki Rugani, Lemina i Zaza
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostLichy podobno wypada na kilka miesięcy.. Czyli zostaniemy z ustawieniem 3-5-2.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostEdytowałeś posta i nie widziałem, że coś napisałeś Jak dla mnie forma w LM jest bardzo dobra, a patrząc na poprzednie sezony w których traciliśmy punkty z "byle kim" to wręcz rewelacyjna. Mecz z Sevillą bardzo mi sie podobał. Khedira z miejsca podniósł poziom środka pola i tak jakby Hernanes gra przy nm pewniej. Pogba zagrał w końcu dla zespołu. Cuadrado odpalił i to wyrażnie, aczkolwiek mam wrażenie, że to jeszcze nie jest wszystko na co go stać. Również uważam, że jedynie odejście Teveza jest …
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostJak dla mnie to ewidentna wina Maxa. W każym meczu gramy inną taktyką, no i tak jakby nie potrafi trafić do mentalności zawodników. Poza tym czemu Sandro, Cuadrado i Dybala grzeją ławę?!
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostYhym ja w robocie byłem Przyjdzie zgranie, to będziemy mielić całą serieA. Teraz doszedł jeszcze Kwadrato
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostSezon czas rozpocząć.. od PUCHARU!
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostTransfery, transfery i jeszcze raz transfery Rugani, Khedira, Dybla i Mandżukic nowymi nabytkami. Tevez odszedł i zastąpiliśmy go dwoma ofensywnymi piłkarzami. Ciekawe co z Pirlo. Jak co roku sporo plotek na temat Pogby i Vidala.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostPiękny sezon. Czwarte mistrzostwo z rzędu, w końcu dziesiąty Puchar Włoch i finał Ligi Mistrzów!
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostTo już dziś! Pozostało 5h do meczu sezonu
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostEh już zaczyna nas zalewać fala plotek transferowych. Mam nadzieję, że w tym okienku kupimy bocznych obrońców
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostTeraz ostatni mecz z Hellas i wielki finał