Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 665.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostPrzerwa świąteczne. Juve awansowało w LM, dalej gra w PW, a w serieA odzyskało właściwy tor. Plasujemy sie obecnie na 4 pozycji z stratą 3pkt do lidera Trochę lipa w LM z tym Bayernem hihi
-
@ [MesaJah] Ja też uważam, że powinno być to x1 z 30% debrise. Owszem, teraz dostęp do internetu jest większy niż kiedyś. Każdy to podkreśla. Przy czym nie każdy ma non stop telefon w ręku niezależnie od tego gdzie jest i co robi. Ja odnoszę wrażenie, że niektórzy byli by w stanie zejść z kobiety lub odwrotnie, bo OGame
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostJak bardzo nudny był ten mecz, że z chłopakami praktycznie tylko piliśmy i prowadziliśmy rozmowy o naszej egzystencji i Bogu Cieszą 3pkt i bramka Dybali. Zapominamy i czekamy na City.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostJutro starcie z Milanem, następnie rewanż z City. Ciężko będzie..
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
Post3pkt z Empoli i fakt, że w końcu mamy dwa zwycięstwa z rzędu to jedyne plusy dzisiejszego meczu. Koszmar! W tym sezonie nie gramy kompletnie nic, a w przyszłym nie będziemy grać w Lidze Mistrzów.. musimy sie z tym pogodzić.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostMecz w LM dramatyczny.. mamy sieczkę mentalną w głowach
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostJak szybko zaczął sie marsz w górę tabeli, tak szybko sie skończył.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostSiadły 3pkt! Świetny występ Dybali.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostMoim zdaniem coraz bardziej widać, że Max nie daje sobie rady. Nie wie jak ustawić zespół. Ciągle kombinuje i liczy na to, że wszystko zatrybi. Nie wiem czemu, ale chciałbym zobaczyć ustawienie 3-4-1-2: Gigi - BBC - Sandro, Pogba, Claudio, Cuadrado - Pereyra - Morata, Dybala.