Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Nowe unii zapewne wystartuje w przyszłym tygodniu, bo mamy poniedziałek i zero info. Szkoda, bo mam urlop do końca tygodnia No chyba, że jeszcze dziś wrzucą info lub jutro, a unii pojawi se w czwartek/piątek.
Ja też marudzę i czekam na to unii.. ale nie przyśpieszymy tego w żaden sposób. Co ma być, to będzie. Oby tylko to unii spełniło pokładane w nim nadzieje.
Wiem, że na późniejszym etapie nie widać aż takiej przepaści jeżeli chodzi o anty.. no ale ilość ppl na tym unii x1 to był dramat. Gdyby nie nadchodziło unii w starym stylu, to bym sobie grał
Ja długo czekałem na konfigurację taką jak teraz jest na Kallisto. Założyłem konto, pograłem kilka dni i usunąłem konto. Odechciewa mi sie grać przy takiej liczbie graczy.
Kiedyś więcej osób t zaglądało Ogólnie więcej osób zaglądało na 4um OGame. Cieszy mnie forma Dybaly, Zazy i Mario! Zastanawiam sie co sie stało z Alvaro. Czy jest to spowodowane odejściem LL? Przyjaźnili sie. W ogóle nie gra zespołowo. Jedyne o czym myśli, to bramka przeciwnika. Ewidentnie brakuje nam prawego skrzydła! Lichtsteiner już nie truchta tak jak kiedyś. Co do Gundogana, to wiadomo, że takiego piłkarza nie da sie kupić w styczniu.. w lecie będzie trzeba wyłożyć z 40mln.
Generalnie to nawet nie antymateria zniszczyła OGame. Zrobiła to pazerność, bo sami komandorzy nikomu nie przeszkadzali i ludzie dalej grali. Kolejny problem pojawił sie gdy zaczęło sie cudowanie z parametrami unii. Powinni zmienić jedynie formułę unii standardowego z speed x1 na x2, debris z 30% na 50% i cacy. Do tego raz do roku ankieta i wypuszczanie unii specjalnego. Modernizacja gry jest dobra, ale poszła w stronę pazerności.. ACS, PC, zakrzywiony wszechświat, ekspedycje etc raczej nikomu n…
Ludzie, którzy bredzą o braku kontroli chyba faktycznie nie ogarniają o co chodzi. Ja pytam o support / zgłoszenia / grę na wspólnym IP, ponieważ zamierzam grać wraz z narzeczoną i pojawia mi sie problem