Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 665.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostChciałem Zazę od początku tego meczu.. wszedł i strzelił decydującą bramkę. Cieszy fotel lidera, ale teraz trzeba go jeszcze utrzymać.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostMoim zdaniem optymalny duet w ataku na tą chwilę to Dybala + Zazy, przy czym Max nie ustawia ich razem. Zaza jest agresywny, rozbija obronę i do tego ma umiejętności. Przy nim Dybala ma o wiele więcej miejsca na boisku.
-
Raczej podchodzimy do wszystkiego z dystansem i sie śmiejemy, a nie boimy
-
Hehe ja też już miałem wlot MT Generalnie to nie chciało by mi sie lecieć po 0,5k surowców przy eko x5, a co dopiero po takim starcie jaki on/ona zaliczył/a
-
Istny obłęd jak top100 odskoczyło
-
Ich wybór Każdy wydaje swoje pieniądze na co chce. Mi osobiście szkoda było by nawet złotówki na grę.
-
Na 99% nie ma Jestem w top 300, a klikam kolejny budynek od razu po nazbieraniu sie surowców To wszystko i tak sie pozmienia.
-
No tak, bo ochrona "słabszych" graczy wskakuje.
-
Tak tylko strzelałem z grami on-line, nie mam pojęcia co tam doładowywali W sumie to i ja sie przywitam, skoro zacząłem grać. Cześć! Ps. Nowy TOP$ z mojego układu hahaha mam przerąbane
-
Pamiętam jak pracowałem w Orange i przychodzili rodzice z pretensjami: "Co to za smsy za 50zł!", "Nie wysyłałem/am żadnych smsów, a tym bardziej za taką kwotę!". Hehe a potem okazywało się, że dzieciaki grają w WoWy, LoLe, OGame etc.