Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 665.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostWszystko bolało mnie z nerwów w tym meczu.. Wstyd to mało powiedziane. Nie przystoi takiej drużynie przegrać 3:0. Kubeł zimnej wody..
-
Ładne przywitanie Oby więcej STeków w naszych "barwach" Gratki!
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostWszystko zależy od naszej mentalności. Ah a dziś trzeba rozjechać Inter i liczyć na stratę punktów Napoli z Fiołkami
-
Ładna rozpierducha Panowie! Ogromnie cieszy sojuszowy STek, a do tego TOP1. Latajcie i złomujcie coraz więcej. Topić to żelastwo w fruwajki.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostJak odpadniemy, to trudno.. w końcu to Bayern. Daj tylko Boże, żeby różnicą jednej bramki, a nie jakimś pogromem w Monachium.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostMamy za sobą pierwsze starcie z Bayernem. Pierwsza połowa była dramatyczna.. miałem wrażenie, że gramy na wyjeździe. Na całe szczęście Dybala pociągnął nas do remisu. Eh..
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostMecz z Bologną.. dramat. Ani jednego strzału w światło bramki. Irytują mnie rzuty rożne. Na prawdę nikt nie potrafi wsadzić piłki głową do siatki?