Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 665.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ostatnio board jest srogo zasypany SETami.. szkoda tylko, że po złej stronie. Lamy! SzO nie będzie, więc nie życzę. Browar, spokojnych Świąt z kobietą Agresorom
-
Smucą seciakowe złomy, ale mówi sie trudno i bawi sie dalej Sojusznikowi szybkiej odbudowy, a obrońcą gratki za udaną zasadzkę
-
Mimo, że na sojuszniku, to gratuluje wyklikania jelonka ale generalnie to za jego zezłomowanie Jelonkowi poświątecznego Wracaj do nas Ty mój mały patataju ;P
-
Browar!! Hahahahaha sorki Musiałem! Dobrze, że w końcu jesteś po właściwej stronie misiu Ogromne Przetapiaj i lataj dalej Ps. Życzenia już wymyśliłeś? Pierwsze: lepszy budzik, drugie: nie zasypiać na laptopie :E
-
Taaa te konta regularnie sie pojawiają. Ostatnio ze znajomą to rozkminialiśmy. Śmieszne.. Sztucznie zaludniać konta, ale otwierać coraz to nowsze unii co 2-3 miesiące
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostWażne 3pkt.. ciekawe jak sie skończy mecz Napoli - Genoa. Póki co remis, a Napoli ciśnie.
-
Gratki ACSa. Ładnie popatatajaliście
-
Nowy smartfon :)
PostWitam serdecznie. Zamierzam wymienić mojego trzy letniego Samsunga S2+ na coś nowszego. Generalnie chciałem wydać do 1000zł, ale w oko wpadło mi też kilka droższych modeli. Oto co widzę dla siebie: - Apple Iphone 5S 16GB / 32GB - 1550zł / 1900zł - Apple Iphone 4S - 800zł - Samsung Galaxy S5 Neo - 1300zł - Samsung Galaxy A5 2016 - 1650zł - Samsung Galaxy S6 - 2100zł - Samsung Galaxy Note 4 - 2300zł - Samsung Galaxy Note 3 - 1800zł - Sony Xperia Z3 Compact - 1700zł - Sony Xperia Z5 Compact - 2100z…
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostNie mieliśmy zmienników na poziomie Bayernu, ale mieliśmy lepsze opcje. Mieliśmy dwie zmiany: - Mario za Morate. Pierwszy sygnał do obrony, ponieważ jak wiemy Mario dużo robi w defensywie. Miał wejść Zaza, który moim zdaniem wszedł by jak przecinak w zmęczoną obronę Bayernu. - Sturaro za Khedirę. Czemu nie wszedł Asamoah? Eh..
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostMoim zdaniem mecz przegrał Max. Sędzia nie jest wytłumaczeniem roztrwonienia 0-2! Cofnęliśmy sie do defensywy z BAYERNEM Najlepszą obroną jest atak..
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostGłupotą było cofnięcie sie do defensywy. Kiedy to zrobili, powiedziałem narzeczonej: "Zobacz jacy idioci. Teraz Bayern strzeli bramkę, pójdzie za ciosem i mamy po awansie." Swoją drogą Coman ładnie zamiatał. Za słaby na Juve, dobry na Bayern? No ale nas wychodził jako napastnik, a to skrzydłowy.. hahahaha!
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostNo i odpadliśmy z LM.. Bayern wygrał mecz dobrymi zmianami. My niestety nie mieliśmy kogo wprowadzić do gry, aby ją ożywić. Do tego kłania sie ciągła nieskuteczność naszych piłkarzy. Szkoda, przykro.. ale odpadamy z podniesioną głową. Jeszcze sporo nam brakuje. Ps. Moim zdaniem mógł wejść Zaza i Asamoa zamiast Mario i Sturaro.