Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 665.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostCiężko powiedzieć co będzie z Moratą. Widać, że ciągnie go do Realu. Generalnie nie ma z niego pożytku w tym sezonie. Oddał bym go za te 30mln i wyciągnął Berardiego z Sassuolo. Do tego szarpnąć sie na Cavaniego i mamy srogi atak. Pogba zostanie, bo o tym wspominał. Co do Cuadrado, to on sam raczej nie będzie chciał wracać, no ale to nie jego decyzja.
-
Gratki STeka Panowie! Ładny zysk na przetop
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostCiężko stwierdzić czy ktoś z primki sie nadaje.. Swoją drogą mamy mistrza!
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostMartwi mnie, że poruszana jest jedynie kwestia "zastępstwa" Claudio, czyli kolejny półśrodek typu Hernanes i ewentualnego napastnika jako uzupełnienie składu. My na gwałt potrzebujemy prawego obrońcę, bo mamy tylko Lichtsteinera, który nadaje sie już tylko na zmiennika Do tego dochodzi wciśnięcie w końcu Sandro do pierwszego składu zamiast Evry. Środek pomocy to też dramat. Trzeba sie pozbyć Hernanesa, wykupić Leminę lub przedłużyć jego wypożyczenie i kupić solidnego pomocnika! Sturaro, Asa i Pe…
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostBardzo jestem ciekaw letniego okienka transferowego..
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostLepiej nie mówić hop Claudio odpadł na pół roku.. Oj mamy lipę w pomocy.
-
Gratki STeka Krecik A Ty Ala gdzie sie tam wepchnęłaś tą pancerną sondą Szkoda, że już nie fruwacie przy mnie