Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 665.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostTrochę dziwnie wyglądają te stroje.. Strasznie podobały mi sie czarne z obecnego sezonu
-
Winter is Coming [WINTER] & Tropa de Elite [Elite] 47 487,44% vs. 17 700,1% Gra o Zlom [GraOZlom] Zakończona
DLuGi xD - - Wojny Libra
PostLubię % po dobrej stronie Gratki chłopaki!
-
Ładnie chłopaki! Jeszcze jednego ACSa musicie strzelić, żeby całe top3 mieć Miłego przetopu za tydzień hahaha bo zanim Wy sie dogadacie co, gdzie i jak z surką to makabra Buziaki i dzięki za pozdrowionka! Wracam na GG
-
Winter is Coming [WINTER] & Tropa de Elite [Elite] 47 487,44% vs. 17 700,1% Gra o Zlom [GraOZlom] Zakończona
DLuGi xD - - Wojny Libra
PostGratki % do wojenki Kanade Szkoda, że na Kreciku.
-
DLuGi xD - - Wojny Libra
PostNiedobra Ala! Gratki procentu. Ładnie wyssałaś mi szarlatanka z benzyny
-
Sroga rozpierducha Gratki chłopaki! Taki sojusz i ekipa cieszy!
-
DLuGi xD - - Wojny Libra
PostPodstawa to kultura i dobra zabawa Przecież po to tu jesteśmy, dla ludzi hehe bo większość z nich jest zdrowo powalona Ps. Uwielbiam Grę o Tron, a jutro nowy odcinek muahahahaha
-
DLuGi xD - - Wojny Libra
PostNo i to moim zdaniem powinien być pierwszy procent do wojny. Póki co było rozbijanie floty o obronę, bo ustawiony % jest śmieszny (bez urazy), a % do wojny ze zniszczonych moonów jest jak dla mnie ogromnym nieporozumieniem (no ale zasady, to zasady). Gratki AmsteLL ustrzelenia zacnego % do wojny, mimo iż na sojuszniku i dla strony przeciwnej Bawcie sie dalej! Ja co najwyżej mogę popatrzeć z boku i uzupełnić płyny w stateczkach
-
Szkoda Arniego. SzO nie życzę, bo nie będzie. Pożegnał sie i odszedł z sojuszu. Agresorom mimo wszystko
-
Gratki Panowie ACSa Ładny STek. Miłego przetopu
-
DLuGi xD - - Wojny Libra
PostZnowu sie strzelają Haha a ja nawet nie zauważyłem wojenki, fuzji i zmiany nazwy sojuszu Bawmy sie i radujmy zaistniałą sytuacją!
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostGeneralnie Sturaro oraz Pereyra zostali zmarnowani. Z resztą tak samo jak Coman i niegdyś Giovinco u nas.