Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
zysku specjalnego nie ma ale liczy się przede wszystkim udany wlot no i ten procencik przetapiaj i dawaj dalej obroncy Szo i o nie zapominaniu robienia fs'a no i oczywiście o odebraniu
gratki bo bez strat a zysk niezły choć gracz mhm nie zbyt wymagający bo sam go ze 2 razy zezłomowałem co prawda ale nie tak jak ty ale był przetapiaj na latajki i dawaj do przodu obrońcy SZo
Skorek no nie wierzę ty gdzieś poleciałeś wielki szacun bo dawno cię w tym dziale nie widziałem i w dodatku ta obrona zawsze wiedziałem że nie ma to jak flociarze z uTaurus koledze zalecam wypić kawę z czymś mocniejszym albo przejście na U lub eko bo kiepsko na tym wychodzi ale mimo wszystko Szo i dalszej chęci do gry
no nie wierze znowu koleżance gratulacje bo nie ma nic lepszego niż złom pod dom i oby więcej takich sytuacji obrońcy Szo mimo że to jego kolejna wtopa
hehe gratki wlotu a obronca chyba coś coraz częściej bywa w ST więc życzę SZo może i ja tam kiedyś zawitam p.s. milix czego u mnie tak często ostatnio szukasz
haha Matt Wielkie Graty oby więcej złomu pod dom tego można było się spodziewać po tobie agresorowi życzę więcej takich wtop i tak masz jeszcze dużo floty
hehe a gdzie % za info za wlot gratki i zysku też ale na ACS jakąś nie byłeś chętny i podobno nie latasz na bunkry ładnie to tak sobie przywłaszczać ST bez pozdrowień