Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
no nie znowu Annie z OGN? i to na 2000% eh szkoda gościa, dostał złoma chyba już od prawie każdego... no ale mimo wszystko gratki wlotu pod warunkiem że to był tylko zwykły przegląd układów obrońcy szo i chęci do grania jak i czasu
na minusie czy nie wlot piękny jest a procencik do pozazdroszczenia jednego flociarza na jakies 2-3 dni mniej agresorom życzę kilka takich powtórek nie będąc na minusie obrońcy SZo p.s. El_Diablo teraz moja kolej na wspólny ACS z tobą co nie
No Matt co jak co ale w końcu trafiłeś w 10 bo pie*****ło i to ostro i muszę powiedzieć że się postarałeś jak nigdy do tej pory zacny procencik to chyba będzie słabo opisane no ale nie będę więcej pisał a obrońcy no cóż Szo i więcej chęci jaki i przede wszystkim czasu na grę ;D
Rip gratki wlotu pożyczyłbyś tych niszczarek albo chociaż dał materiał na połowę tych niszczarek obrońcy szo bo coś czuje że tego bunkru szybko nie odbuduje
ehh dobrze jest mieć El_Diablo za sąsiada który nie szpieguje i nie atakuje gratki wlotu no i co ty jeszcze, może następnego takiego celu z mniejszymi stratami
nie zawróciłem bo flota była na falandze a reszta floty i tak by czekała jak by poleciał strangelet na inną planetę, jedyną rzeczą jaką nie wziołem pod uwagę było niejakie tzw detroidy... ;/ no cóż następnym razem sobię zapamiętam takie sztuczki i wezmę dużo więszkszą flotę tak bym wygrał i gdzie ktoś nie rozwali mnie 30 gąskami (oczywiście wezme sobię też pod uwagę ilość surki i sobię przeliczę ile gąsek można zbudować) no ale kij z tym jeszcze raz gratki za wykorzystanie mojego błedu