Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
ehh shopo pilnowałbyś się lepiej szkoda mi obrońcy bo dobry znajomy no ale cóż mimo wszystko gratki wlotu obrońcy Szo, znając go pewnie już to odbudował
ja [ciach] nie macie o czym gadać tylko o pushu Lukos gratki wlotu mimo że to znowu cukierkowy wlot to wlot nie ważne czy push obrońy szo p.s. Wesołych Świąt Moderator Neferet:Wulgaryzm
gratki wlotu jak dobrze pamiętam historię to jest gość który dopiero 2 raz jest w ST po złej stronie oczywiście obrońcy Szo bo mnie nigdy nie atakował nawet nie puszczał ss niezły zysk
ehh piękny i bogaty stek kwintesencja tego co najlepsze czyli pracy zespołowej i wielkiego pierdyknięcia Panowie tak dalej przetapiać latać niszczyć i plądrować obrońcy szo bo trochę roboty będzie miał ja będzie chciał to odbudować
hehe dobrze że często bywam na koncie bo inaczej coś bym czuł że byś mnie też często odwiedzał gratki w rozwalaniu bunkra bo ich musi być jak najmniej dawaj dalej rabuj i przetapiaj na latajki