Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
@Angelo Di Livio zamierzam pokazać i to nie jedno tylko potrzebuje więcej czasu a jak się uda to nawet niezły procent zrobię @bobro dzięki ale przy moich badaniach to na ten moment peda padać jak muchy
@Fourier jak się uda to plan wypali tylko proszę bez przeszpiegów co do floty jak się nie ma za bardzo czym latać to się lata nawet i mięsem armatnim właśnie udowodniłem że mięsem armatnim też można wyjść na plus @...Lukos... nie uwierzysz ale czasem gdzieś polecę latał bym więcej no ale sorki nie mam takiej siły przebicia co ty co do schrupania mojej flotki to masz problem dziquska się zdeklarowała na privie że jak jeszcze coś dobuduję to się mną zainteresuje więc się śpiesz
witam, ponownie po UF najserdeczniejsze pozdrowienia dla sojuszu [LGN] oraz prywatne pozdrowienia dla co poniektórych osób z Amigos ; data-verified= "> zwłaszcza sąsiadów gdy sojusz NC idzie na całość ja na ten moment zamierzam powoli ich doganiać chętnie bym to jakąś zrymował ale jak by to zobaczył @Pinkie Pie to by mnie za to skrytykował p.s. @BlackLatteCoffee nie powiem z kim handlujesz ale masz szczęście że co po niektóre osoby z sojuszu NC nie patrzą na falangę bo te 40 tyś MT wyglądały dos…
jakie szczęście że mnie nie odwiedzasz bo bym musiał chyba skończyć z grą bo notorycznie byś mi to rozwalał gdyby nie moony bo u mnie takie coś na co dzień jest gratki wlotu i wyczucia czasu i dobrze że po kilku próbach się udało obrońcy Szo
ehh szkoda że ja nigdy takiej ilości nie widziałem gratki wlotu bo jak wysyłałem ss to tej flotki nie widziałem w 1 gali agresorom gratki a obróncy szo może następnym razem ja wpadnę
Ooo to już wiem czemu takie wielkie zamieszanie było mhm w statach gratki pięknej obrony bo było przed czym się bronić a padła nie byle jaka osoba mam nadzieje że złom został pozbierany przez obrońców
@ciap że Ci się chciało coś takiego robić gratki dużej ilości wolnego czasu bo po takim czymś browarek obowiązkowo i nawet mnie nie omineliście ja pewnie bym strzelił fochem mniej więcej godzinne po tym jak bym zaczął robić
no i co tu powiedzieć w końcu dorobiłeś się top 2 więc należą się gratki zysk mimo wszystko piękny a procencik nawet nawet obrońcy naprawdę dużo chęci jak i naprawdę Szo jeszcze raz lukos wielkie gratki za top 2