Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
spokojnie na pewno się zgłoszą my z Taurusa lubimy robić niespodzianki więc się nie zdziwię jak się zapiszą ze 4 osoby jeszcze pewnie 25 przyjdą i się zapiszą jak to w zwyczaju mają
no wreszcie poleciałeś na piękny zysk gratki jeśli nawet przez przypadek wysłałeś ss teraz czas na naszego wspólnego znajomego co ostatnio pisałem gratki pięknego zysku jak i % a obrońcy szo
hehe czyżbyś się szykował podczas S&D na jakieś masowe akcje że tyle paliwa zbierasz gratki wlotu jak i zysku, mam nadzieję że uda mi się czasem zaszaleć tak jak tobie
Cytat od ...Lukos...: „Cytat od Jiraya: „więcej floty będziesz musział zbudować lub wysłać ” No problemo Gratki, ładny zysk ” ehh a liczyłem że powiesz coś w stylu "nie będę Cię złomował bo szkoda takiej floty"
Witam po dłuższej przerwie i nieobecności ale czasem trzeba sobię odpocząć Serdeczne pozdrowieni dla sojuszu [LGN] oraz wielkie dzięki dla @Fourier wiesz za co oraz dla dobrych sąsiadów z Amigos więc nie przedłużając za bardzo @Angelo Di Livio chciałeś zobaczyć na co mnie i moją flotę stać więc proszę bardzo... @...Lukos... teraz będziesz miał trochę ciężej co prawda nie wiele bo zamierzam dobudować latajki ale to zawsze więcej floty będziesz musział zbudować lub wysłać a więc jeszcze tylko nutk…
Kapitan Jack Sparrow Legion [LGN] gg - brak 257400 Flota Lekki myśliwiec:125000 Ciężki myśliwiec: 100000 krążownik:20000 Okręt wojenny:11000 Bombowiec: 3600 Niszczyciel: 1300 Gwiazda śmierci; 30 Pancernik: 2000 Mam nadzieję że tym razem nie dostanę złoma ostatnio mi się udało
nie ma na to szans @Fourier z tradycji musi się stać zadość czyli jeśli ktoś będzie chciał uczestniczyć to musi wchodzić na forum i sobie sprawdzać co gdzie i kiedy
Dziki nie oraj aż tyle bo ja nie będę miał co mówię ci bierz się za bunkry bo to ci najlepiej wychodzi daj spokój tym którzy nie latają Gratki wlotu kolejnego znowu