Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 484.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kapitan Jack Sparrow [RoG] & Ramzes [Amigos] & Kartofel [C E] & gremlinek [SPZ] & KAyto [C E] vs. sigmar [ANGELS] & Pandora [ANGELS] ~ 5252.67% + Zniszczenie moona TOP 10 ACS
Jiyara - - Starcia Taurus
Post@Dedness mam nadzieję że pozytywnie Cię zszokowałem a co do @KAyto mhm co by tu powiedzieć a już wiem, przenieś jedną kolonię gdzieś w pobliże mojej planety.... i przede wszystkim więcej czasu bo co piszę to kurde nie masz czasu i wiecznie brak czasu a takiej floty jak ty masz to brakuje czasami no ale nie zapomnę Ci tego że wspomogłeś nas 10 pancernymi ss oddam ci paliwo w najbliższym czasie żebyś nie mówił że stratny byłeś. i w ogóle dziękuje że miałem z kim popisać Co do @Ramzes_x nie martw s…
-
Kapitan Jack Sparrow [RoG] & Ramzes [Amigos] & Kartofel [C E] & gremlinek [SPZ] & KAyto [C E] vs. sigmar [ANGELS] & Pandora [ANGELS] ~ 5252.67% + Zniszczenie moona TOP 10 ACS
PostWitam po dłuższej przerwie... Jak zwykle Serdeczne pozdrowienia dla sojuszu RoG i LGN oraz tych co uczestniczyli w tej rozgrywce. A więc krótkie strszczenie... Akcja miała być solowa... Jak to w zwyczaju mam skany bliskich mi osób które mogę bez większych problemów polecieć.... i w ten oto sposób natrafiłem na Sigmara... szpieguje raz, drugi, trzeci patrze flota raz jest a później znika na kilka dni i tak przez kilka dni. W końcu nadszedł dzień gdzie uznałem no kurde tak nie może być że pod nose…
-
@MEN X może bez zysku ale lepiej mieć mniejszą flotę a bardziej konkretną w sile a nie tylko mięso armatnie co do muzyki co Ci nie pasuje? a myślałem że wszystkim pasuje takie coś @KAyto no wybacz ale część materiału poszła na nie wiem co po prostu przetransportował gdzie indziej co ja poradzę, nie jestem tak dobrym w polowaniu jak niektórym się wydaje
-
Witam wszystkich i wybaczcie moją dłuższą nieobecność Serdeczne Pozdrowienia dla sojuszu RoG i LGN oraz dla @shopo za szybkie podesłanie paliwa co by tu narzekać kilka podejść było no ale większość i tak wzieła sobię @LadyOfYourDreamsNEW lecąc na niego wcześniej więc uznaje że mimo wszystko i tak nie najgorzej wyszło szkoda tylko że obrońca zużył na niewiadomo na co 60 kk metalu przez co efekt końcowy jest gorszy niż powinien być ;/.... czasem trzeba dobić bo członkowie NC czasem nie dobijają ni…
-
KAyto [C E] & Lukos [N C] & Franki [C E] & Fundatoros_Cytrynkos [OGN] vs. dragon ~ 11378.29%
Postehh no ładnie to tak latać beze mnie ;[ no ale mimo wszystko gratki zgrania i wlotu
-
[NM] 30.01.2019 18.25.00 - Kapitan Jack Sparrow [Mysliwi] - 291.37% - Atak na księżyc 30.01.2019 18:25:00 Od: dowódca flotyTwoja flota z: Księżyc [1:187:15] dotarła do księżyca planety Księżyc [1:204:4]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. Ogromne odłamki skał szybuje w kierunku twojej floty. Nie ma szans na unik. Twoja flota ulega doszczętnemu zniszczeniu. Szansa na znisz…
-
29.01.2019 20.27.01 Kapitan Jack Sparrow - [Mysliwi] - 357.14% Dnia 29-01-2019 20:27:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kapitan Jack Sparrow [LGN] ________________________________________________ Mały transporter 7.000 Lekki myśliwiec 40.000 Ciężki myśliwiec 35.000 Krążownik 15.000 Pancernik 1.999 _________________________________________ Obrońca majkel3333 ________________________________________________ Mały transporter 500 Duży transporter 300 Lekki myśliwiec 80 Ciężki myśliwi…