Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-240 z 484.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Kapitan Jack Sparrow Rose Of Gigant [RoG] Statki wojenne 225510 Lekki Myśliwiec 150000 Ciężki Myśliwiec 30000 Krążownik 30000 Okręt Wojenny 0 Niszczyciel 500 Gwiazda Śmierci 10 Pancernik 15000

• Oż ty... podobno nie latasz sąsiedzie gratki lotu zysk jak na CB to kiepski mhm... ty tu kiedyś byłeś, po tej stronie co jesteś teraz?? bo sobie przypomnieć nie mogę

• Gratki wlotu i zysku piękny widok Ehh szkoda ze wcześniej mnie rozwalił

• Nie ma zasady ze nie można atakować osób po sąsiedzku... to ze próbowałem uzbierać dzień wcześniej ekipie nie znaczy ze na następny dzień nie mogę atakować, ty masz spora flotę dlatego pisałem... bo taka flotą by się przydała... a obrone liczyłeś jak cię atakowałem? No chyba ze cud się stał i nagle obrona się pojawiła? To ze zrobiłem 2 loty kamikadze nie znaczy ze zawsze je robię... Zreszta nie mam cię nawet na liście buddy... Zreszta jak zaczynałem lot nie było aktywek a flota była gdzie indzie…

• a gdzie ciąg dalszy mhm... w końcu pisałeś że wymusiłem push i że to zgłaszasz mhm... a wlepiasz steka? mimo wszystko gratki wyczucia...

• no co zrobić... każdy popełnia błędy gratki wyczucia i % choć co poniektórym odebrałeś niezłego celu pogratulowałem na privie to i tu pogratuluje czas przejść na jakiś czas na eko a dla poprawy RW mała nuta z mojej strony youtube.com/watch?v=q0hyYWKXF0Q

• ale musisz przyznać @Angelo Di Livio źle nikomu nie było a i w dziale ST coś się działo skoro nikt nie chce latać sam będę latać i niech żałują ci wszyscy którzy uważają że nie ma lotów bez zysków gra jest przyjemniejsza jak nie zawsze patrzy się tylko na zysk...

• No nie wierze znowu wzajemne dogadywanie sobie mimo wszystko gratki wlotu dawaj do przodu...

• wlot kamikadze no czemu nie nr 2 lotu kamikadzę nuda tu jak cholera... a tak na serio redukcja floty bo zbyt duże zainteresowanie od co poniektórych serdeczne pozdrowienia dla RoG i LGN oraz osobiste dla @Angelo Di Livio oraz @KAyto bo czekam cały czas na jakiś wspólny ACS oraz dla @bobro jak sam się nazwał jest moim klakierem więc trzeba wysłać jakieś pozdrowionka no dobra czas na jakąś nutkę i jechać dalej youtube.com/watch?v=ywhvj7UaDHo Dnia 19-08-2019 01:35:21 następujące floty spotkały się …

• Bry trzeba chyba coś towarzystwo rozruszać Serdeczne pozdrowienia dla RoG i LGN oraz osobiste pozdrowienia dla @Angelo Di Livio @KAyto oraz @bobro lot dość późno więc wielkich zysków nie ma a sorki ja robię loty dla zabawy czas na rozrywkę typu muzyczka i jazda youtube.com/watch?v=ABhDiXbUaBE Dnia 19-08-2019 04:43:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ichigo136 [RoG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 113.804 Ciężki myśliwiec 91.387 Krążownik 90.669 Okr…

• Bry, wpdałem zobaczyć czy coś się dzieje z nudów RW robione dla zabawy z nudów... Serdeczne pozdrowienia dla ROG i LGN oraz dla osób z buddy youtube.com/watch?v=MVpFQPpSNkk Dnia 08-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kapitan Jack Sparrow [RoG] ________________________________________________ Mały transporter 12.000 Lekki myśliwiec 201.608 Ciężki myśliwiec 111.594 Krążownik 100.655 Okręt wojenny 16.346 Bombowiec 10.074 Niszczyciel 1.360 Pancernik 5.115 _______________…

• dobry, wpadłem zobaczyć co się dzieje i widzę że nawet nawet tłoczno tu się zrobiło serdeczne pozdrowienia dla sojuszu RoG i LGN oraz dla osób z mojej buddy oraz prywatne dla @Angelo Di Livio i @...Lukos... @KAyto oraz @bobro bo nudno tu bez was dobra czas przjść do rzeczy efektem tego RW jest to że dziś w nocy miałem kiepski na loty 3 cele i wszystkie uciekły no ale bywa tak... kolegę miałem nie atakować no bo po sąsiedzku jest ale też nie chciałem zostać bez RW... szkoda że gdzieś przepuścił o…

• no no komuś się tu chyba nudzi albo ktoś sobie wziął u od codzienności gratki wlotu tylko mhm tak się zastanawiam czemu tu dodałeś ten RW p.s. kto niby tu marudzi bo ja tu nikogo nie widzę żeby ktoś....

• Oooo KAyto ty zrobiłeś Steka i to niezłego bez zabójczy ss i to na taki piękny % i w dodatku świetnym zyskiem gratki wlotu a obrońcy powrotu i chęci

• Doberek dawno mnie tu nie było więc serdeczne pozdrowienia dla sojuszu RoG jak i serdeczne pozdrowienia dla osób z buddy widzę że większość osób już chyba odpuściła ten dział bo ostatnimi czasy widzę tylko gremlinka więc może dołącze do niego Lot zrobiony dla przyszłych ekowców jak i dla starych bryków i mam nadzieję że się nauczą że beton nie lata więc... teraz jak zawsze nutka do lepszej atmosfery youtube.com/watch?v=-zjj5XAXHtw p.s. lot nie miał na celu zrabowania czego kolwiek, był to lot z …

• Franki jak mogłeś na moim dobrym koledze zrobić taki wlot ;[ mimo wszystko gratki wlotu jak i % obrońcy Szo i tu naprawdę szybkiej... masz wrócić do poprzedniej formy... bo jak nie to nie wiem co będę robił

• no no Gremlinek z tej strony cię nie znałem zawsze było cicho i spokojnie właśnie miałem w najbliższym czasie na niego lecieć ale widzę że szybszy byłeś Gratki wlotu jak i zysku no i jak celu na konkretny % obyś był jak najczęściej tutaj po dobrej stronie. zainteresowałeś mnie tymi 3 opcjami mógłbyś coś więcej napisać chciałbym czasem czegoś nowego nauczyć obrońcy SZo i chęci ale widzę że już widzę odbudowę u niego p.s. ta twoja 2 opcja na kogo jak można wiedzieć?

• no gratki huknęło pięknie gratki wlotu jak i zysku p.s. obrońcy szo liczyłem że dłużej będzie bez złomu bo nie dawno dał pierwszego Steczka

• no no proszę nie dość że nowa twarz w tym dziale to jeszcze z konkretnym % przetapiaj i wpadaj jak najczęściej po tej samej stronie

• Widzę że zaczołeś na poważnie po naszym starciu latać gratki wlotu jak i % Dawaj dalej