Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 384.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
O paliwówkach słów kilka - zmiana obowiązujących przeliczników handlowych, zmiana interpretacji Zasad Gry
gardze wami - - Gra
PostCytat od Shade: „ Nie można sprzedawać do silniejszego od siebie gracza więcej niż X*[liczba punktów konta] deuteru tygodniowo. Pozostałe surowce obliczane są według przelicznika 3:2:1. Przykładowo: gracz mający 5mln punktów na speed x5 może sprzedawać 125 mln deuteru tygodniowo graczom będącym wyżej od niego w punktacji. ” Nie rozwiązuje to problemu. Zamiast jednego konta słupa będziecie walczyć z 20 kontami jako słupy. Wydobycie z jednego konta będzie dzielone na wiele innych kont i z tych wie…
-
Czyżby to koniec?
PostCoś czułem, że jak powiem o tajlandzkich wakacjach to spełnie kogoś marzenie. Jest i Mateusz. On lubi opowiadać o tajlandzkich wakacjach. Adasia można zawsze podszkolić. Nie przejmuj się Mateusz. Ostatnio się zmęczyłem już. Ile razy można klikać. Dobrze, że jeszcze nie skończyłem. Ale jesteś ostatnią osobą razem ze swoją ekipą, która powinna cokolwiek mówić o przejmowaniu kont. W tym wam nawet Majs nie dorówna.
-
Czyżby to koniec?
PostJa myśle, że @Starrk by sobie polatał tym kontem Marysia. Doświadczenie w lataniu gsami ma. Certyfikat jest. To jak ulał. Kandydat marzenie. Pamiętaj Maryś, dzielny bądź jak pl1 będzie chciał z Tobą pojechać na prawdziwe, głębokie Tajlandzkie wakacje.
-
O paliwówkach słów kilka - zmiana obowiązujących przeliczników handlowych, zmiana interpretacji Zasad Gry
gardze wami - - Gra
PostI to jest merytoryczny post. Tego właśnie brakowało. Dzięki Dagmara.
-
WujO [WSNR] & Fabiano [WSNR] & GramBezInternetu [WSNR] & sandacz [WSNR] vs. R20 [LUMP] ~ 18034.16%
PostGratulacje dla ekipy. Brawo cios za cios! Agrest bardzo mnie cieszy, że nabrałeś niewiele pokory i w obliczu kontry byłeś w stanie przez zęby powiedzieć wyszło zacnie. Jak obcinali Ci ogon i została sama kita, to mam nadzieje, że teraz starczy Ci odwagi, żeby stanąć w szranki. Ostatnim razem po złomie Fabiana miałeś chyba jej nadmiar. Powinno więc starczyć. Przetopu. Fabian ile już odbudowane 50%?
-
gardze wami - - Gra
PostCo my tutaj mamy.. Retoryka na temat przyrostów punktowych.. (kaszle) opartych na skupowaniu i sprzedawaniu deuteru u handlarza (kaszle). Mówisz anty za darmo z ekspedycji @ciap ... A ja mówie surowce za darmo z idlerów. Takie o! Rozwiązanie. Jakie wiekowe i prozaiczne. A jakie pożyteczne. Koniecznie z siatką na głowie. W gruncie rzeczy i tak do tego już teraz dochodzi mimo, że dosyć spora gromadka... dosyć miłych ludzi mając po 200 mln we flocie woli farmić idlerów niż latać na inne floty. Bo j…
-
@69DemoN69 nie rozumiem czemu odebrałeś mojego posta jako atak.. to nie jest moja teoria, ani nic nie napisałem nowego. To były krótkie dwa komentarze na temat tego, co zostało już napisane w tym temacie. Żaden z was tego nie potwierdził, każdy zaprzeczył. Zapytany o waszą wersję nie uzyskał żadnej. Jakbyś przekonał kolegów o pokazanie w jaki sposób został wyliczony czas startu Yesa byłbym bardzo wdzięczny. Tak krótko max w jednym zdaniu. Skoro twierdzisz jak koleżkowcy Twoi drodzy, że akcja jes…
-
Cytat od Barry: „@gardze wami czyli mam rozumieć ze nigdy Ty ani nikt z twoich kumpli nie kampił sobie na gsowce/monowce/multikoncie zeby skontrować tego co wyleci?? albo podstawic? bo czym to się rożni??? wszyscy tak robią... ludzie ogarnijcie do uja... bo co innego wystawić buddy/kolege.. mówicie ze to takie nowe.. na każdym uni już taka akcja była.. tylko nie na taki procent.. Biały kieł ostatnio dostał tak kontre na Virgo na chyba 16k panca idzice tam tez groźcie śmiercią itp.. ” Według mnie…
-
Cytat od Thrall^: „pozwolę więc sobie przypomnieć - w enerdowską grę przeglądarkową gdzie główną nagrodą jest wielka złota psia kupa.. kiedyś może i było inaczej, próba podzielenia strategii tej jakże ambitnej gry na "honorową" czy "niehonorową" jest co najmniej komiczna i może wywołać jedynie kołacza na twarzy ” Delikatny komentarz. Nie jestem w gronie osób dzielących tą enerdowską grę na ludzi grających honorowo czy niehonorowo. Nie uważam również, że dzieląc kogokolwiek czy tutaj czy gdzie in…
-
Nie będę się stawiał w pozycji moralizatora. Zbyt duża liczba graczy, o których nigdy nie słyszałem realizuje swoją misję uświadamiania ciemnych mas na temat tej gry. Nie będę zatem wbijał szpilki w tą bufonadę, bo zostanę jeszcze zalany potokiem pretensjonalnych wykładni. Jedno trzeba jednak powiedzieć. Fabian orał was na tym uni. Dlatego tyle flot jest po stronie obrońców. Znając go myślę, że doskonale zdawał sobie sprawę, że może wtopić ale trzeba mieć jaja żeby lecieć mimo dziwnego przekonan…
-
Brawo! Wielkie gratulacje za determinacje, żeby trafić janka jeszcze raz. Dobrze dograna akcja. Życzę kolejnych i tak trzymać!
-
@-hamer- mimo tego, że nie popieram tego co wymyślił Mili i uważam to za skrajny cios poniżej pasa to niestety nie mogę się z Tobą zgodzić To starcie to klasyczny 'back stab' w nowej formie. W regulaminie nie ma nigdzie napisane, że ktoś kogoś nie może sprzedać w taki sposób. To starcie było ustawione tylko w pewnym sensie. 3X znali czasy bo ktoś im je podał i odpowiedzialność jest na koncie Fennka. Nigdzie nie jest napisane, że Fennek nie mógł tych czasów podawać. Starcie powinno zostać dodane,…
-
Starrk [WINTER] vs. karolr [ZZL] & Demise ~ 174 716% - TOP5 Universum Libra - Obrona i TOP1 w akcji!
PostFajne starcie zawsze miło zobaczyć mielonkę z gąsek, które zaszły za blisko czarnego lasu i ktoś je zjadł czy jak to tam leciało
-
Sposób w jaki do tego starcia doszło jest czymś co zawsze z wami zostanie. Zdaje sobie sprawę, że nie w smak wam było, że Yesa postawili tak szybko ale kontra na wystawione czasy to jest nie na miejscu Administrator Forum kasai:Wulgaryzm został usunięty.
-
Fajny procent i starcie, ale sposób w jaki do tego starcia doszło jest czymś co zawsze z wami zostanie. Zdaje sobie sprawę, że nie w smak wam było, że Yesa postawili tak szybko ale kontra na wystawione czasy to jest nie na miejscu Administrator Forum kasai:Wulgaryzm został usunięty.