Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 341-360 z 384.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• ciekawy jestem z czym potem polaczycie te uni

• o WINNER jak miło! ciesze sie ze wrociles, nawet nie wiesz jak dobrze sie bawilem jak byl twoj poprzedni wlasciciel na koncie, mao brakowao i bys spawal ale recki zeby podniesc z siebie zlom takze spawaj spawaj stasiek juz sie obudowywuje po cichaczu

• Marcus, zeby byla jasnosc. Wiem kto Ciebie zapalal na 6g, tudziez gdzie indziej. Jednak aktywnosc twoja na 6g nie wynikala ze skanow caly czas jednej osoby, bo wtedy bys zgasl. Jesli zakladamy ze przeskanowala Cie ta osoba o ktorej oboje myslimy to czekal by na minutki, zeby sfarmic ci paliwo, 1:30h nikt by ci aktywnosci nie zapalal. Na poczatku pomyslalem ze cos ci wrocilo, potem ze masz autoodswiezanie, nie widze innej mozliwosci. Mogl byc to tez nie watpliwie blad gry, tak czy inaczej swiecil…

• Nie chodzi juz nawet o te stracie, chodzi o szacunek do drugiej osoby przynajmniej szczatkowy. Marcus zostal przeze mnie zezlomowany, nie wklejalem bilansu na 3,5kk czy tam 3,8kk ale poprawny. Jesli ktos wstawia juz st to wymaga sie od niego rzetelnosci, ktorej Sebastiankowi najzwyczajniej w swiecie brakuje. Jest cos takiego jak klasa, a tego juz zawsze bedzie brakowalo WIPcorom, bylo to widac na jozie, gdzie cichy tez nie dal poprawnego bilansu widac to i tutaj. o to byla spinka, a tak to wyczu…

• Dobra nie ma co dyskutowac, stasiek mi wyslal poprawny bilans jestes 800mln na minusie i taki bilans powinienes wstawic tego starcia w topce jak ci wstawie to starcie top 10 speeduni taki wlasnie bedziesz mial bilans licze ze jesli masz do stasia szacunek to wstawisz poprawny bilans a nie ten naciagany zeby te błazny pokroju utytego co sprzedal konto kapslowi sie cieszyl pod noskiem zaraz edytuje starcie z marcusem

• co ci dynda? to ze znow klamiesz na forum z bilansem? a moze ja sobie tez przypisze zbiorke zlomu jak ty, ale przeciwko marcusowi troche szacunku, do kogos kto cie tez darzy szacunkiem nie mowie tutaj o sobie, jestes 5 milionow na minusie a stasiek z biorka 7 pozdro&pocwicz EDIT:// to jest twoj prawdziwy bilans, takze ładne mi zero chyba bezwzgledne Bilans agresora (M: -3.740.080.511, K: -1.519.854.909, D: -344.954.749, P: -5.604.890). Bilans obrońcy (M: -4.966.893.689, K: -725.005.891, D: -1.33…

• Z tego co stas mowil, to jestes na minusie a nie na plusie I to sporym, takze poprawny bilans daj do rw jak juz dla "zasady wstawiasz" wstawiasz

• Wszyscy odchodzą od prędkości mniejszej niż jeden, pomysł był fajny ale dawno dawno temu, nie ma sensu go rozstrząsać bo wszystko się kieruje do zwiększenia prędkości gry, a nie jej pomniejszenia. Pomniejszenie przy obecnych statystykach Electry / Fornaxa to jest samobójstwo. Wcześniej czy póżniej wszystkie speed uni zostaną połączone pewnie do Fornaxa, każdemu po dupie się za to oberwie. Najbardziej tym na x2. Dlatego wszystkie universa ze speedem x2 powinny miec pz 70%, nie wyobrazam sobie pot…

• Powinno byc 70% - z tego co pamietam kloszard to ty grasz glownie na nowych universach a stare masz w glebokim powazaniu. Tutaj moj drogi pojawia sie problem, bo ty konto oddasz na takim wasacie i masz gdzies a ja dalej ciulam pkt z przyzwyczajenia, z tego ze gram dla znajomych tez z 70% pzetem nawet jakbym mial za 2 lata latac po bunkrach tylko to bede to robil bo wpadnie chociaz 10 baniek.

• Graty szpryc jak zawsze demontaz uni

• Bardzo ładne starcie gratuluje terry, dziekuje tez za spostrzezenia w dziale did elki oraz na pw!

• Cytat od ciap: „mayday Zrobią nowe uni do połączenia z tym :P” a ja po roku bede latal na idlerow... niech troche pomysla o starych uniach, do polaczenia z draco zostaje kassio i orion, gdzie obydwa te universa mega straca a napewno kassio.

• W jakim celu powstaje uni x2, ktore bedzie nie do polaczenia w przyszlosci z Draco? logika GF mnie przeraza, przeciez za 1,5 roku z punktu widzenia graczy Wasat fuzja to bedzie koniec gry, bo zostana calkowicie wchlonieci w tabeli pozniej top 100. chyba ze GF nie patrzy tak w przyszlosc, co by oznaczalo ze chca szybko sciagac kase dopoki to mozliwe (na nowych universach najwiecej sie zarabia) co by oznaczalo ze nalezy szybko stad uciekac..

• x2 jest ok, ale o ch... chodzi z tymi polami dodatkowymi.. po co to komu? dajcie 70% z pz tak jak na draco i jest fun.

• gratulacje, procent naprawde fajny, zysk naprawde do podzielenia, rosnijcie, kasujcie,

• Największy przyrost punktowy w jednym przeliczeniu (8h): 8.120.277 entropia [Draco]

• Konto Polska zostało kupione przez Nazza na allegro, koles wystawial aukcje zaczynajaca sie od ceny 300, w konkretnym top, jedynie nie zgadzala sie wartosc flotowa - porownujac ja do infruzy wyraznie widac ze konto zostalo przez niego spushwoane, st na bialym misiu to tez czysciutki push, nie byl w niego zamieszany sam nazz ale cale bs, macie wiecej za uszami niz ja, a staracie sie bronic, popieram jakuba w stu procentach, delikatnie rzecz ujmujac smrod kolo dupci to trzeba napinac sie na kogos …

• spokojnie mordeczko, bo z tymi swoimi argumentami jestes coraz bardziej monotematyczny. Jak tam idzie sprzedawanie konta na Draco? Nazz slyszalem ze chcial 1000 za swoje konto, to ty pewnie jakies grosiki? Widzisz, tak to juz jest jak ktos glosno szczeka o brzydkich bakach graczy, ktorzy potencjalnie sa uznawani za uczciwych. Ktore moje starcie bylo nie uczciwe, mam nadzieje ze poprzesz to sensownym argumentem a nie bełkotem tak jak inni, A to ze Nazz skupuje od gornikow surowce za pieniadze, m…

• O ironio odezwal sie najwiekszy pusher na electrze, ktoremu 5 osob wystawia do zezlomowania konta gornicze, zal dupcie scisnol? GRATY starcia i nie przejmuj sie tym, pseudo zlomiarzem.

• Drużyne zmontowac mozna pod warunkiem ze ma sie pomysl, Fornalik pomyslu nie mial, a po tym co powiedzial boniek: " Spójrzmy na naszych największych selekcjonerów: Górskiego i Piechniczka - obaj nie mieli w zasadzie żadnego CV." "Chcę kogoś ambitnego, kogoś, kto marzy o sukcesach z reprezentacją Polski: Spodziewał bym sie po raz kolejny kogos z Polski, co nie wrozy nic dobrego.