Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-300 z 384.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Art: „Cytat od Avinashi: „Ale Ty nadal nie rozumiesz w czym rzecz. Po co 13 galaktyk skoro można ten osad wywalić do kosza??? ” Tak trudno zrozumieć, że gdyby można było, to nie byłoby tych wszystkich problemów i zmian na ostatni moment? Zrobiliśmy to tak dla frajdy? Ps. Mam nowe info. Dzięki @ciap i ponownemu sprawdzeniu zapełnienia galaktyk, te 13 gal było przesadzone. Jeśli obliczenia ciap są prawidłowe, to przy 7 galaktykach Libra była by "zalana pod nakrętkę". Dlatego też zostanie …

• Cytat od Art: „Cytat od gardze wami: „Szefostwo poinformowało o zmianie galaktyk kiedy? Bo kilka postów wyżej napisałeś, że dostałeś informację dzisiaj, a tak naprawde dla zwykłego gracza sytuacja wygląda tak - że kliknął przenosiny, a jutro mam 13 galaktyk mimo, że przez ostatnie dwa miesiące był informowany o zupełnie innym rozwiązaniu - to uznajemy za to "wyprzedzenie"? ” To wciąż informacja z wyprzedzeniem. Ujawnienie tej informacji wcześniej nie zmieniło by wiele. Fuzja wciąż wystartowałaby…

• Cytat od Art: „Cytat od gardze wami: „Kilka stron wcześniej był od Ciebie post, że zaproponowałeś 13 galaktyk na u68, być może Twój mail został odczytany jako propozycja nie dla tego Uni. Może jest to jednak błąd komunikacyjny? Osobiście nie chce mi się wierzyć, że bez żadnej informacji GF zmienia parametr, z którego wszyscy najbardziej się cieszyli i raczy ostatniego dnia poinformować graczy o tej zmianie ” Informowałem tylko, że z u68 były rozpatrywane dwa scenariusze: albo więcej galaktyk, al…

• Cytat od Art: „Cytat od gardze wami: „Nie było słowa przez te 118 stron, że na Librze będzie 13 galaktyk - teraz nagle pojawiła się decyzja. Czy możesz chociaż w tej sytuacji powiedzieć, że team o tym wiedział - czy znów było tak jak zawsze, nikt tego nie przewidział, a na koniec dostałeś informację, która bez konsekwencji przekazujesz dalej? ” Informacje dotyczące zmiany galaktyk wpłynęły dziś. Osobiście wiedziałem tylko o problemach z u68, o Librze nie było wcześniej mowy. Zespół o tym nie wie…

• 01sNWX.png

• Cytat od Art: „Cytat od FILU: „Po co w takim razie fuzja do Libry skoro równocześnie docelowym mogłoby być Draco, a nawet Wasat. To jest jakiś dramat organizacyjny. ” Bez względu na cel, osad i tak podąża. Problemu by nie było, gdyby migrowani byli tylko aktywni gracze.Cytat od Avinashi: „@Art To na u68 nie zrobicie 13 galaktyk, bo GF woli unikać czegoś takiego, a teraz na pozostałych uniach nagle tak o z dupy dajecie więcej gali?? ” zwiększona ilość galaktyk jest unikana tam gdzie się da. To je…

• 25 dużych flot z trzech Uni będzie ganiało za sobą przez 13 galaktyk bo uwaga, było za dużo idlerów To jest taki absurd, że nie moge przestać się smiać

• Cytat od Art: „Cytat od gardze wami: „@Art PL138 Libra - 13 galaktyk że co? ” Wszystko z powodu osadu Tutaj nie było innego rozwiązania. ” Nie no to jest jakaś kpina, człowieku ile razy możesz w ciągu ostatniego miesiąca napisać coś nie sprawdzając 10 razy - na plaże też pójdziesz nie sprawdzając czy masz gacie na sobie? Po co w takim razie fuzja do Libry skoro równocześnie docelowym mogłoby być Draco, a nawet Wasat. To jest jakiś dramat organizacyjny.

• @Art PL138 Libra - 13 galaktyk że co?

• To nie jest do końca tak, że eko x7 zmienia mniej niż prędkość. Oczywiście x1 w dzisiejszych czasach to samobójstwo, lecz gdyby ktokolwiek pomyślał kilka lat temu, że eko x7 będzie na porządku dziennym to większość kont byłaby budowana w zupełnie inny sposób. Nie ukrywajmy, ale x7 dla flociarzy jest świetne bo daje szansę na większe zyski, z drugiej strony x7 uderza najbardziej w konta budowane na flocie.

• Według mnie za całokształt wyróżnienie powinien dostać Fisher - każdy kto dłużej pograł na u60 i Draco zdaje sobie sprawę z tego, że był to prekursor jakiejkolwiek opozycji w przegranej sprawie. To on motywował innych do gry, to on uczestniczył jako centrala telefoniczna między graczami, to on wielu graczy uczył grać w tą grę, a jednocześnie nie oczekiwał nigdy niczego w zamian. Oprócz działalności czysto politycznej, Fisher równocześnie robił wiele starć, które po dziś dzień są interesujące gdy…

• Cytat od Xai: „. Już inne gry MMO dawno poszły po rozum do głowy rozumiejąc, że nowy serwer/świat/uniwersum/grajdołek co 2 miesiące to naprawdę nie jest dobry pomysł. ” Zdajesz sobie sprawę, że GF najwięcej kasy zarabia przy starcie Uni gdy wszyscy ładują kasę w anty? W miarę jak serwer się rozwija, ilość wydanych pieniędzy na anty maleje, dlatego co jakiś czas widzisz nowe UNI. Na starych zmienia się parametry, przygotowując je do UF. Bo jeśli nowe ma prędkość x2, ale eko x7 a stare od początku…

• nosil wilk razy... czy jakos tak z wilka okazal sie piesek, ladnie zaszczekal chociaz, gratulacje starcia, ryba jak zawsze w akwarium czuwa

• wiosna to Ty zyjesz jeszcze, jozz w sojuszu? gratulacje za starcie

• Cytat od Truck driver: „@los chemikos nie, zebym bronil marcusa ale o ile mnie pamiec nie myli to chyba wlasnie na nim bylo zrobione top 1 acs uni draco i to dokladnie w ten sam sposob jak teraz wyszlo Twoje PB SOLO tylko mial o wiele wieksza flote gdzie z Twoja obecna flota nic bys nie zrobil ale wtedy to dopiero byles w trakcie spawania floty, ktora masz teraz teraz zejdzie 2-3 WIP-ow z topki i mozesz uciekac na urlop moim zdaniem w sumie jak zdecydowana wiekszosc flociarzy ” dokładnie tak był…

• Rodzaj pracy : logo zespołu Tematyka : pogranicze piłki nożnej oraz XVIII wieku Materiały : mociumpanie.com/wp-content/uploads/2015/02/zemsta.jpg Preferowane wymiary : patrz napisy Kolorystyka : jak w materiale Napisy : całość lub wycinek z rysunku, ktory podalem (lub coś w takiej tematyce) chciałbym aby było wrzucone do środka np. szablonu tak aby mniej wiecej wygladala, jak to, res.hattrick.org/teamlogo/9/90/894/893006/893006.png, przy czym ilość gwiazdek to 1, a napis w środku to Mocium Panie…

• A jednak ktos nadal gra na djstressie graty Ryba %) wystarczylo troche popisac do tego mongola, zeby lyknal zachete GG landryna, Ryba nawet na emeryturze ci sprzedal gonga

• temat dość stary, ale chciałem dzisiaj sprawdzić pręgierz i się okazuje że znalazłem niezłą niespodziankę, porownywanie ogame do ikariam udam za delikatnie rzecz mowiac nie porozuminie, to ogame byl flagowym produktem niemieckiej firmy gameforge i to on zarabia dla nich najwiecej pieniedzy, argument Arta wyssany i wymyslony zeby poprzec odgorna decyzje doskonale wiesz jak wyglada obecne ogame, ktos konczy, sprzedaje konto lub je oddaje - ktos je pushuje i lawina dalej sie kreci, o ile ta sytuacj…

• Jak to zobaczyłem to przypomniało mi się stare Draco i ciche pushe Landryny widze ze stare czasy wracaja, a landryna probuje znow postawic swoje stado, zeby potem ryba mogl go poraz kolejny zamiesc pod dywan graty pushu, jako ex-WIP widac na pierwszy rzut oka, ale jak zwykle [ciach] , ktore zostaly w WIP widza skladna akcje ciekawy jestem za ile djstress konto sprzedal ze jeszcze chce ci sie Landryna dalej tutaj dzialac, kiedy ty przejrzysz na oczy ze w tej grze procz hojnosci twoich kolegow pod…

• to jest chyba jednak jakies fatum tego uni, jak padnie wip, pada ktos z koalicji jak pada ktos z koalicji, zaraz padal ktos z wip, szkoda, ale nie wiem po co ci byly esb te gesi, bez sensu. akcja na markusie nic cie nie nauczyla? to jest chyba 3 rw, gdzie oni kontruja gaski mnie na uni60, kica na draco, jmj na draco, moloko albo/lub strzelca, i teraz ciebie akcja z reckami to czysta lameriada,