Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 384.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
To może prościej, nie licząc na cuda. Bo 200 dni ładnie wygląda na papierze, który wszystko przyjmie jednakże pragnę do cholery zaznaczyć że to jest pół roku Jaka jest realna szansa, procentowo jeśli zakładamy, że z 5k kont na Librze 80% to konta idlerowskie albo z długimi urlopami, że w najbliższym czasie (~miesiąc) takie konta zostaną usunięte?
-
Cytat od Truck driver: „Cytat od ciap: „Oszaleć idzie! ” Dobrze powiedziane oszalec idzie przez niedociagniecia jakie wyszly po calej tej fuzji a mialo byc tak pieknie lecz wyszlo jak zwykle oczywiscie i niby nie da sie nic zrobic @ciap zapewnialas, ze fuzja jest dopracowana i nie moze byc problemow a wyszlo inaczej. Skad masz pewnosc, ze to co piszesz od kilku/kilkunastu postow jest zgodne z tym co mozna a czego nie mozna zmienic? ” Ona nie ma wpływu na proces przenoszenia. Ma wpływ na to co zo…
-
A jaka to jest przewaga, skoro telep po przenosinach jest gorący 24h. Nie ma to żadnego znaczenia, czy ktoś przenosiny cała kolonie za anty czy nie jesli galie są wszystkie zapchane. Równocześnie mogę powiedzieć, że konta które eko nie mają mają przewagę bo nie muszą usuwać kolonii o wartości punktowej 30mln. Tak jak jest teraz nie da się grać. Nie ukrywajmy tego bo to jest paranoja co się stało. Nikomu nie są potrzebne darmowe przenosiny, jeśli nie może z nich skorzystać.
-
@ciap nie róbmy sobie żartów, że coś wymaga testów. To jest prosty kod, w nagłówku którego znajdują się wartości od 1 do 15. Tutaj nie trzeba nic testować, ponieważ procedura przenosin kolonii pozostaje dokładnie taka sama. Trzeba po prostu zmienić widełki, dla których te przenosiny są możliwe. Przytaczanie statystyk z wymarłych serwerów nie rozwiązuje problemu, który jest już kwestią czasu na universach docelowych. Nie da się tak grać. Jak mam prościej to ująć. Niektóre floty po 100mln pkt mają…
-
Cytat od Daneku25: „ Według mnie dobrą opcją byłoby zdjęcie lokalizacyjnej blokady przy przenoszeniu planet - żeby każdy mógł przenosić dowolną planetę w dowolne miejsce. ” Dokładnie tak mało potrzeba, żeby nikt nie narzekał na to że 60% gali jest zapełnione osadem. Jak sobie wyobraża staff gre na uni, gdzie nie można rozlokować kolonii? Ludzie mają kasować eko tylko dlatego, żeby zmienić rozstawienie? Absurdem jest zablokowanie możliwości relokowania 1-3, 13-15 jeśli darmowe relokacje się kończ…
-
Cytat od ciap: „Cytat od gardze wami: „@ciap Czy jest realna szansa w najbliższym czasie (~miesiąc) wprowadzić zmianę na Uni, która przeniosła by idlerowskie i konta na (u) zdala od miejsc 4-12? ” Szalony!Myślę że w takiej firmie jaką jest GF, czyli wiele szczebelków, wprowadzanie zmian może trać dłużej. Inna sprawa to czy planują takie coś? To co pisałam tutaj było moim luźnym pomysłem jako gracza i pewnie nawet o tym nie wie GF. ” Myślę, że większym szaleństwem było zalać uni astronomiczną ilo…
-
Cytat od ciap: „Cytat od sta111siu: „z tego co widze teraz to 30.10. tez o 11 beda przenosiny ale kto ich tam wie bo wcześniej napisano iż exodus trwa od 23 do 29 października ” Moje wszystkie konta zostały przeniesione więc nie widzę już dat w grze. W jakiejś fuzji też tak było że pomimo wybrania docelowego serwera nie wszystkie konta zostały przeniesione. Pamiętam bo jednym z tych kont było moje. ” co wtedy
-
@ciap np. konta Draco: sta111siu do Libra lub Wasat: entro do Libra lub Wasat: DANGER do Libra lub Wasat: Stysia do Libra lub Wasat: Immortal do Libra lub Draco: blokers do Libra lub Wasat: Padre do Libra lub Draco: maniek do Libra lub Draco: markus do Libra wymieniać dalej? to są konta tylko z górnej topki
-
Jestem założycielem topki top 10 starć speed uni. Jako pierwszy liczyłem największe starcia na najszybszych universach. Temat prowadziłem około 1,5 roku zanim przejeła go Ruda, która prowadzi go po dziś dzień. Moim założeniem dla topki top 10 starć speed były wyliczenia sumaryczne zniszczonej floty, a następnie kalkulowanie starć nie po najwyższym procencie, lecz sumarycznych zniszczonych statkach odliczając obrony (Total destroyed TD). Taki system chciałbym zaproponować na Librze. Gracz A [XX] …