Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 384.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Podobnie obrońcy na tym starciu zarobili. Oznacza to że do starcia doszło. Gdyby był nakaz odsylki starcie byłoby traktowane jakby go nie było. Przywrócenie floty marka. Brak odsylki surowców daje jasno do zrozumienia kogo to był błąd. Ten błąd nie powinien determinowac o poprawnej interpretacji faktów dokonanych. One są dosyć proste w interpretacji. Floty agresorow i obrońców spotkały się tak jak serwer chcial i zrobiły starcie. Starcie nie złamało zasad gry i nie ma powodu, dla którego nie pow…
-
Nie zgadzam się z przedmówcami. To starcie to jest prestiż dla agresorow i obrońców. Na ten moment agresorzy są ukarani za przynależność do innego sojuszu i gdyby odwrócić sytuację możliwe jest, że starcie trafiło by do topki natychmiast. Ruda wyraźnie napisała to starcie jest z błędu. Starcie to starcie. Akurat to ma inną historie niż każde inne ale to nie ma żadnego znaczenia. Ustawka to nie była i jego miejsce to top 1 na uni i speed uni x2. Na ten moment to nie jest rzetelne prowadzenie tope…
-
Cytat od AmstelL: „To interesujące Entro, że od konwersacji ze mną uzależniasz stosunek do starszych znajomości Z resztą to nie jest istotne. Jak dla mnie mogłeś sobie lecieć Ze mną paktów, nie masz od dawna ” To świetnie! Cieszę się, że w końcu publicznie to przyznaleś i jednocześnie dałeś wszystkim wtajemniczonym w rw do zrozumienia jak wielka świnia jesteś. Bez floty marka nie obroniłbys Adama nawet 9 flotami. Wystarczyło tylko nie dawać mu znać jak rzeczywiście sytuacja wygląda. Kit wciskać …
-
Cytat od ...:::markuss:::...: „ Entro walczyliśmy Jako ciekawostkę dodam tylko że licząc te wszystkie floty i ataki i widząc blokersa i entro dzień przed planowaną akcja zapytałem czy nie poprosić ich o pomoc ale wychodziło z bilansu że dajemy rade więc obyło się bez proszenia. Ciekawe entro co Ty byś mi za kit wcisnął gdybym się odezwał ” Wyjaśnij sobie z Amstelem, dlaczego powiedział w taki a nie inny sposób. ibb.co/rFGrzhK
-
Cytat od gandalfbialy28: „ech niektóre zachowania ludzi w grze mnie zadziwiają-entro jak to jest-najpierw piszesz na Warriorsow do Go Ci dostaja dzięki Tobie bany,wyśmiewasz się z nich a teraz jesteś z Nimi w soju??Cóż hipokryzją zalatuje na kilometr! ” Na starcie napisze, że spodziewałem się takiego posta od kogoś innego z Winter, a nie takiego ogórka mi wysłaliście. Malack małe szmaconko to termin zaczerpnięty od jednego z sympatycznych, a najmniej ogarniętych graczy z waszego sojuszu Rudej. D…
-
dzięki ekipie za lot, Nightowi chapeau bas za dogranie sprawy, to była czysta przyjemność żałuje jednego, padła flota człowieka, który niczemu nie zawinił, który poleciałby z obroną na każdego z kim grał, człowieka o wielkim honorze, do którego zawsze będę miał szacunek dzieki za wszystko marek
-
O paliwówkach słów kilka - zmiana obowiązujących przeliczników handlowych, zmiana interpretacji Zasad Gry
gardze wami - - Gra
PostOho, zaczyna się myślałem, że kruszynka widać jakaś gorąca linia znów się pali T-mobile? Cytat od Art: „Cytat od gardze wami: „Chodzi o jasną deklarację. Zasady gry w obecnym stanie wymagają pilnej zmiany. Takie wymiany w świetle obecnych zasad gry łamią zasadę pushu i są tylko akceptowalne ze względu na przestarzałą jego konstrukcję. Prosta rzecz. Ucieszy wszystkich. ” Oczekujecie ode mnie wywrócenia Zasad Gry, które obejmują swoim zasięgiem każdą społeczność.Macie platformę komunikacji OGame O…
-
Cytat od Arkadius: „prędzej jak sta111siu po idlakach chyba z rana była odsyłka reckami do GO ” a ile Night wtedy wyskanował na tym idlaku? Cytat od RY&K@: „Wole nie, bo znowu w jego obronie będę się musiał rozbić ” wszyscy wiedzą, że to starcie w top 10 PL speed jest Sandera a nauczycielka to już na pewno
-
O paliwówkach słów kilka - zmiana obowiązujących przeliczników handlowych, zmiana interpretacji Zasad Gry
gardze wami - - Gra
PostCytat od Art: „Sprawa jest dość złożona ze względu na swój charakter. ” Cytat od Art: „Z mojej strony zasygnalizuję dodatkowo problem, aby móc to popchnąć dalej ” To może bardziej wprost bo chcesz zakończyć dyskusje zanim się rozpoczęła, a obawiam się, że następna okazja aby poznać Twoje zdanie może być dopiero za kilka miesięcy. Temat jest dosyć niewygodny. Nie tylko dla graczy ale również dla teamu. Czy jesteś w stanie rozwinąć swoją myśl? Wytłumaczyć co rozumiesz przez złożoność sytuacji? Na …
-
gardze wami - - Gra
PostCytat od gardze wami: „Jakie przeliczniki zostały zaproponowane? ” Cytat od Art: „Zmiana minimalnego na 2,5:1,5:1 ” Cytat od buleon: „Przelicznik to jedno. Co z kontami, które zerują własny zysk w celu handlu? Czy była mowa o zmianie interpretacji pushu tak, by wysyłka surowców do kont słabszych również mogła być określana jako push? Jeśli chodzi o handel deuterem i strategię sieciową, to kluczem do osiągania maksymalnych zysków jest to, by jak największy % wydobycia konta pomocniczego wspierał …
-
Cytat od Art: „Nie mam się czym chwalić, jeśli nie będzie rezultatów Aczkolwiek tutaj w tej sprawie naciska mnie dość często kruszynka, dlatego dla niej creditsy. Sam temat przelicznika ruszyliśmy dość późno, osobiście zabiegam o jakieś działania wyżej od listopada. Zmiana minimalnego na 2,5:1,5:1 ” Osobiście myślę, że dla wielu graczy największe ma znaczenie kontakt z Tobą. Rezultat może być różny bo za to nie odpowiadasz. Z drugiej strony jestem dosyć zaskoczony tym co napisałeś. Olbrzymi plus…
-
Cytat od Art: „Cytat od gardze wami: „Brak Twojej reakcji przez rok na jeden z najważniejszych i bardziej narastających problemów na ogame jest tylko tego przykładem. Gdybyś zmienił zdanie. Polecam przeczytać. Posty są merytoryczne. Nie stracisz swojego czasu. ” Problem nie jest nowy i jest mi doskonale znany. Omawialiśmy go także w zespole OGame.pl. Sprawę opisałem i przekazałem wyżej w celu opinii, bo niestety ale nie mogę wprowadzać zmian w ZG i wpływać na przeliczniki handlowe, gdyż taka zmi…
-
Cytat od Art: „Przyznaję, że nawet nie wiem jak się do tego tematu odnieść. Faktycznie, cały ten wątek wygląda tak jakby był miejscem na wykrzyczenie się, pokazanie środkowego palca, tupnięcie nóżką i odwrócenie się na pięcie. Jeśli tak, to okej, nic tu po mnie. Na pytanie o konkrety przez Ciap, odpowiadasz chaotycznie, pomijając chyba wszystkie wartościowe informacje, które mogłyby Ci pomóc. Z tego co udało mi się jedynie zrozumieć, to chodzi o nieprzeprowadzoną przeprowadzkę planety. Zatem pow…
-
gardze wami - - Gra
PostMinęło 9 miesięcy. Może jednak pora poddać pod debatę ten pomysł? Coraz bardziej widać narastające problem/y konstrukcji przestarzałych zasad gry Jak rozumiem celem tego tematu było zaproponowanie realnych i możliwych poprawek. Krótkie przedstawienie problemu. Zasady gry zostały uzupełnione w listopadzie zeszłego roku o szczególne przypadki, lecz myślę, że tutaj są potrzebne bardziej szczegółowe i "na czasie" czyt. radykalne zmiany. Rewitalizacja. Jest to możliwe @Art ?. Gra jest w takim stanie,…