Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 118.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Lubie piwo2: „CHyba wam sie pushowki mylą bo Wiertara bym przy jednym ataku. A tak Hunter atakował z " I Shot The Sheriff " ” A w przełożeniu na Polski?
-
Same wielkie starcia dziś to może coś mniejszego : Dnia 19-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hunter [DZBANY] ________________________________________________ Statek kolonizacyjny 1 Pancernik 7.204 _________________________________________ Agresor ZdzichuWiertara [G_F] ________________________________________________ Pancernik 8.000 Pathfinder 5.000 _________________________________________ Obrońca Defjut ________________________________________________ Mały transpo…
-
Witam, Cytat od Pasibrzuch: „Podziękujcie proszę Czyste Zło - bez niego nie byłoby starcia. Dał cynk, że mam gościa w us Wielkie dzięki ! Pozdrówcie ode mnie całe N-D z Xanthus, całusy dla mojego Huntera :******* Dziękuje za arcyDzbanową akcję i pomoc wszystkim Dzbanom i Dzbannicom ” Ja niestety recki miałem wracające skądinąd i nie mogłem zbierać, Pozdrawiam kochane żony i w sumie to wszelkie stworzenia świata wodnego A byłbym zapomniał... Cytat: „Macham do plebsu z okna mego dyliżanu, a plebs …
-
Trzeba przyznać, że dobrze rozegrane Kto by się spodziewał Yodeu z takiej odległości No nic, odbudowy Sojuszniku, odbudowy
-
Witam, Pozdrawiam Dnia 17-03-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hunter [DZBANY] ________________________________________________ Pancernik 5.008 Bombowiec 1.108 Niszczyciel 1.043 Reaper 539 Lekki myśliwiec 104.767 Okręt wojenny 12.676 Mały transporter 4.000 _________________________________________ Obrońca lll ________________________________________________ Duży transporter 423 Lekki myśliwiec 1.814 Krążownik 259 Okręt wojenny 855 Recykler 841 Sonda szpiegowska 136 Bo…
-
Cytat od umpa: „Cytat od Hunter92: „Cytat od Dewey: „Trzeba bylo podzielic flote, zeby wyciagnac wiekszy zysk. Czekamy kto teraz z flota bedzie sprzedawal konto, Dzbana stac, to chetnie kupi. AVE Calzador i pozdrawiam Dewey ” Ty tak serio, czy coś nie styka na łączach ? ” to pała nie dewey skopiowal avka i sygne i pisze ” A to pardon...
-
Witam, Kolejne niesamowite starcie w moim wykonaniu, Obrońca może rozpocząć z czystą kartą Pozdrowienia dla ukochanych żon (Asi i Madzi), Liska :*, a także dla pozostałych dzbanów w tym szczególnie dla Dzbana Naczelnego - UberDzbaNa za coaching , mentoring i sponsoring Dnia 29-02-2020 x6:x6:x6 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hunter [DZBANY] ________________________________________________ Pancernik 3.322 Okręt wojenny 2.673 Krążownik 3.244 ________________________________________…
-
Akcja debunkracja + nieodebrane ekspy, Tym razem ze wpisanymi techami Pozdrowienia dla dzbanków (oczywiście przede wszystkim dla Asi i Madzi) Dnia 25-02-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor sadButTrue [DZBANY] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 41.690 Ciężki myśliwiec 1.279 Krążownik 3.000 Okręt wojenny 2.282 Pancernik 1.257 Bombowiec 409 Niszczyciel 638 Reaper 204 Pathfinder 1.905 Mały transporter 9.629 Sonda szpiegowska 1 _________________…
-
Dziękuję za wspólny lot, Najbardziej cieszą mnie właśnie takie starcia - zgranie sojuszu. Dla takich chwil warto grać
-
Witam, Takie tam, Pozdrowienia oczywiście dla ulubionych żon - Asi i Madzi (mua za recki) - z Wami ta gra nabiera kolorytu (nazywajcie mnie dupowłazem, nie mam z tym problemu) Oczywiście remis i oczywiście złom niezebrany w całości, no ale czego się spodziewać po dzbanie Jakiś tam plus jest, bawimy się dalej Kto zebrał resztę przyznać się Dnia 18-02-2020 XX:XX:XX następujące floty spotkały się w walce: Agresor sadButTrue [DZBANY] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1…
-
Witam, Lot na przysłowiowego "Jana" W trakcie dolotu wróciły ekspedycje, a że złom po nocy nieprzetopiony i moja flota mizerna to skończyło się remisem Pozdrawiam ulubione żony Asie i Madzie oraz resztę dzbankow. Obrońcy szo. Dnia 15-02-2020 14:17:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hunter [DZBANY] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.364 Ciężki myśliwiec 477 Krążownik 1.927 Okręt wojenny 178 Pancernik 223 Pathfinder 217 ______________________________…
-
Witam, Pozdrowienia dla moich ulubionych koleżanek żon - Dramat. oraz Asiaa - zostałem przez Was wywołany do działu ST, a więc stawiam się na wezwanie Pozdro również dla Marvina - trzymaj się na tym Janice Obrońcy SZO, gdyż zachował się po bitwie bardzo przyzwoicie. Dnia 15-02-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hunter [DZBANY] ________________________________________________ Bombowiec 85 Niszczyciel 107 Reaper 105 Lekki myśliwiec 4.426 Okręt wojenny 167 Pancernik 213 C…