Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 45.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wynik ekspedycji [6:311:16]20.01.2021 14:25:44 Od: dowódca floty Nasza ekspedycja natrafiła na starą automatyczną stocznię. Kilka statków było nadal w fazie produkcyjnej i nasi technicy starają się aktualnie uruchomić generatory energii, aby dokończyć ich produkcję. Następujące statki dołączyły do floty: Krążownik: 615 Ciężki myśliwiec: 200 Mały transporter: 92 Pionier: 23 Sonda szpiegowska: 1 Lekki myśliwiec: 11 Okręt wojenny: 4 Duży transporter: 1 Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunika…
-
Ja pierdziele... Dajcie już spokój z tą kasą! Gdzie się nie ruszę, to temat kasy... To prawda, że aby starcie było wyrównane, to może powinno się coś zmienić, nie wiem... może np. to, że podczas bezpośredniego starcia, nie można by było używać zakupionej antymaterii, o czym już się tu gdzieś wypowiadałam robiąc sobie "wrogów" :)))) ale... jeśli ktoś decyduje się tutaj na grę, mając świadomość, że będą gracze, którzy swoje sukcesy będą mieli nie tylko dlatego, że coś potrafią, ale również dlatego…
-
Dopóki nie widzę tutaj siebie albo kogoś z mojego sojuszu to mogę pogratulować... A co mi tam... :))))) Gratki wlotu chłopaki... A obrońcy oczywiście SzO!
-
Problem w tym, że nikogo nie oceniam, tylko wyrażam bardzo ogólną opinię na temat wydawania kasy na ogame, a że to akurat trafiło się tutaj... no i powiedzmy uderza w Ciebie, to cóż... przypadek. Temat ten wałkuje się na większości ST, gdzie zaglądam, dlatego w końcu postanowiłam się wypowiedzieć... A propos: Cytat od Riverine: „Tiaaa, wszyscy co nie wydają kasy mają ogromne umiejętności, tylko ukryte I zawsze tłumaczą się, że wolą na coś innego kasę wydawać ” Proponuję czytać ze zrozumieniem i …
-
Kwestia kasy nie dotyczy tego, na co masz ją wydawać jak sądzę (bo to Twoja sprawa), tylko umiejętności grania. Bo każdy gracz, który wie cokolwiek o tej grze, wie, że wydając kasę, to żadna filozofia być w czołówce. Pokazać co się potrafi nie wydając kasy, to jest sztuka. I to są najlepsi gracze. A jak ktoś wydaje kasę i dostaje złoma, to... no cóż... jego sprawa. chciał/wydał/stracił ale czy zyska tzw. szacun innych graczy? Ja tam mówię od zawsze - wolałabym przepić... Bo nawet te 12 zł. o któ…
-
No pięknie, pięknie :))) nam to wyszło :))) obawiałam się jednak, że zawróci, miałam tyle skanów, że mógł pomyśleć, że jestem i coś się szykuje. Na szczęście się udało... Pozdrawiam kolegę sojusznika, który się podstawił :)))))) Brawo Ty!