Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 681-700 z 722.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
witam w krotkiej przerwie miedzy urlopami cos sie trafilo co sie miesci w progu to wstawie obi sie swiecil w okolicy wiec pewna niepewnosc byla ale ma za cienkie napedy zeby mogl coś zrobic pozdrowki dla opozycji Dnia 14-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [N-A] ________________________________________________ Pancernik 92.584 _________________________________________ Obrońca Renegade Aurora [USB] ________________________________________________ Duży transporter …
-
po prostu Szymon [EMERYCI] vs. gladiator81 [B-S] - 1464,84 % + bonusy na święta
pvo - - Starcia Quaoar
Posthehehe ciekawie to wyszlo a ja chyba coraz blizej emerytury w tej grze xD bo nawet usiedziec 2h nie moglem i gladiemu ocalalo paliwo z mojego moona ale niech ma na święta dzięki za zapro do akcji i do zobaczenia w kolejnych potyczkach
-
bry żeby nie było że urlop zdjołem i zapne... pożegnanie sąsiada bo mnie juz nie lubi i dex musiałem wydobyć siłą.... pozdro dla tych co chca być pozdrowieni Dnia 25-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [N-A] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.017.711 Ciężki myśliwiec 50 Krążownik 164.660 Okręt wojenny 18.753 Niszczyciel 946 Pancernik 99.956 _________________________________________ Obrońca Yoda [Jedi] ______________________________…
-
takie cos sobie stalo i przestalo stac;) witam po przerwie pozdro dla opozycji Dnia 18-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [N-A] ________________________________________________ Krążownik 10.000 Lekki myśliwiec 1.040.550 Ciężki myśliwiec 50 _________________________________________ Obrońca Mow co chcesz [DSA] ________________________________________________ Mały transporter 7 Duży transporter 52 Okręt wojenny 1.379 Recykler 413 Satelita słoneczny 596 Pancernik 14…
-
takie tam badziewie ale jest % sie miesci to mozna robic spam w dziale:D farmingi sie nie mieszcza to nie wstawiam bo kto by to konwertowal?? dedy dla Lordzika za zapalenie celu na 5 minut przed ;D i dla NA obronca wczoraj mial szczescie i pod bunkrem nie dolecialem a dzisiaj taki prezent za wytrwalość Dnia 28-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [N-A] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońc…
-
asterix [N-A] vs. N0darius [GDP] ~ 1339.43% +asterix [N-A] vs. Himen [Jedi] ~ 809.71%
pvo - - Starcia Quaoar
Postgraty top na latajki i ciśnij dalej bo Ci to sluzy
-
lop [N-A] vs. Domingo Nicolas [J4F] 4816.24% , lop [N-A] vs. szwagier 921.62%
pvo - - Starcia Quaoar
Postwitam ponownie bunkrow nie ma to trzeba najdalsze zad..ia skanowac i są efekty co do Pana z j4f stalo bez aktywek, jak sie sojusznicy skapneli ze gość lezy na pz to go wyrzucili lot spokojny przez 162 US ale dolecialo siadlo itp itd obronca chyba do teraz jeszcze śpi tak więc dobranoc aha pozdrowki dla Ravena i całego NA ten pierwszy czyli po mojemu tankowanie na bunkrze ;D Dnia 21-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [N-A] ________________________________________…
-
lop [N-A] vs. Joker [DSA]4234.09% , lop [N-A] vs. Quaker [J4F] 8876.04% , lop [N-A] vs. Yoda [Jedi]2206.5%
pvo - - Starcia Quaoar
PostWitam w nowych barwach widze szymek coś wstawia raven tez cos tam kiedys zapodal to i ja cos wstawie niewiele bo niewiele ale jest Dnia 19-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [N-A] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Joker [DSA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 26.334 Okręt wojenny 5.509 Bombowiec 141 Pancernik 735 Wyrzutnia rakiet 123 Lekkie działo las…
-
Raven [N-A] vs. Bercik26 2311.49% + Raven [N-A] vs. LALECZKAx [DSA]1916.99%
pvo - - Starcia Quaoar
Posthehehe graty sojusznik odbudowa pelna para i klep dalej;) bede mial z kim rywalizowac
-
graty gladiator jak to mówią za dużo emocji i wpadka gotowa:) asterix Szo co do zaistnialej sytuacji kilka sprostowań z body usunołem kobre po starcie (bo robilem to z telefonu dlatego pilot poszedł od ravena) co do znajomości itp itd nadal szanuje Kobre bo nic do niego nie mam fakt nie byla to latwa decyzja ale tak jak pisalem z kobrą przy akcji na malibu kiedy mi odradzał nie posłuchałem i dostałem co moje niestety kobra kiedy zaczął grać flotą na tym uni poszedł do BS (wiem masz tam dobrych z…
-
po prostu Szymon [EMERYCI] vs. głęboka przestrzeń - 3949,42 % niespodzianki
pvo - - Starcia Quaoar
Postwidzialem tego moona pare minut pozniej i konto zurlopione i zezlomowane mysle ciekawe kto a jak w rodzinie zostalo to dobrze spawaj zabawki;)