Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 722.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
i mi sie udalo coś sfarmić co mieści sie w %% obrońca złapany na fali na stacjonuj na planete dedy sojusz raven i matiineo Dnia 31-07-2018 19:30:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SUICIDE] ________________________________________________ Pancernik 4.000 _________________________________________ Obrońca jesup ________________________________________________ Duży transporter 4.660 Recykler 1 Sonda szpiegowska 200 Satelita słoneczny 40 Niszczyciel 5 Pancernik 850 Działo Gaussa …
-
ja tutaj napisze krotko i na temat santos-moj brat Rafał nie zadna pushowka gsowka mulciak itp itd Graty wlotu to po 1 Po 2 sam nie skanujesz ale Twoje [ciach] caly czas wiec dla.mnie jeden patyk.. A po 3 odczep sie od sojuszu naszego bo latanie na bunkier ktory mozna zrobic solo we 2 jest smieszne a nie "wow acs" Ps jest to tylko moje zdanie i nie mowie za sojusz Moderator Neferet:Obraza
-
Raven [SUICIDE] & A to ja [HoA] vs. afusdom [LCP] ~ 2970.02% + Mrufka [EMERYCI] vs. Raven [SUICIDE] ~ 1090.96%
pvo - - Starcia Yildun
Postjest zysk jest co topic graty szkoda ze do mnie tak nie lataja
-
siemka cos sie udało trafic straty spore bo lot ponad 100 us ale siadlo i zebrałem ;D dedy sojusz i lodzik Dnia 26-07-2018 16:11:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SUICIDE] ________________________________________________ Krążownik 13.000 _________________________________________ Obrońca Prekursor [ALI3N] ________________________________________________ Niszczyciel 1.398 _________________________________________ Po bitwie... Agresor lop [SUICIDE] ____________________________…
-
witam po dłuższej przerwie w koncu cos co sie mieści dedy sojusz i lodzik cała akcja dość dziwna bo poszło na początku to co stało na moonie (gorący tp) ale udało sie też dobic gsy dofarmic i zebrac wiec cos tam na pare statkow jest;) Dnia 24-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SUICIDE] ________________________________________________ Krążownik 8.500 _________________________________________ Obrońca Psikuta [PFP] ________________________________________________ …
-
lord sith [NA-SITH] vs. Monaka ~ 842.82% // lord sith [NA-SITH] vs. maxmariol ~ 1035.7%
pvo - - Starcia Quaoar
Postmalizna ale grosz do grosza top i szukaj kolejnych
-
Tosiak [B-S] & Zuy sen [B-S] & Knoperskupideumet [B-S] vs. lop [NA-SITH] ~ 41815.2%
pvo - - Starcia Quaoar
Postza jakie oszukanstwo gladi gratuluje bo wykukali dobrze ale biorąc pod uwage ze jest to 5 kontra to zysk w końcu może pokryje poprzednie koszty dozobaczenia w gali
-
Przedewszystkim gratuluje obrońcą no tak to bywa jako lotnik kazdy cos takiego zaliczyl (chyba ze stoi na moonie i nawala w idlakow) odbudowa ruszy po urlopie a i na pewno sie spotkamy w gali tymczasem przetopu na flote ja swoje 20k smieciarek zlomu tez mam wiec odbudowa dluga nie bedzie PS yrtus jako strona przegrana nie masz prawa wstawic 1 starcia doczytaj regulamin dzialu st
-
dzisiaj też coś sie udało trafić zysk i % nie powala ale grosz do grosza dedy sojusz i lodzik Dnia 10-07-2018 18:26:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SUICIDE] ________________________________________________ Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca NEUTRINO [ALI3N] ________________________________________________ Mały transporter 7.742 Duży transporter 431 Lekki myśliwiec 12 Okręt wojenny 524 Recykler 515 Bombowiec 17 Gwiazda Śmierci 1 ____________…