Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 361-380 z 722.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• graty przynajmniej Ty cos trafisz na pustkowiu skanuj top itd...

• no dokładnie niech mocz z nami będzie i HULK szo

• raczej z nudów locik ale i W po właściwej stronie po mojemu czyli bunkierkek dedy sojek i lordzik Dnia 12-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SUICIDE] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Lekki myśliwiec 1.430.146 Ciężki myśliwiec 92 Krążownik 1.000 _________________________________________ Obrońca Kierowca Bombowca [WETERAN] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Duży transporter 4.000 Okręt w…

• a ja se skaniłem go chyba podczas lotu nawet ale uznalem ze siedzi tym razem bylo inaczej graty;)

• cos se stało i przestało uciekło lodzikowi to wpadło do mnie;) dedy sojsz i lodzik Dnia 11-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SITH] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Egzorcysta [W-S] ________________________________________________ Mały transporter 142 Duży transporter 12.275 Lekki myśliwiec 1.108 Ciężki myśliwiec 31 Krążownik 1.231 Okręt wojenny 805 Recykler 3.446 Sonda szpiegows…

• no i zysk ładny ja do pawła szczescia nie mam xD top na co chcesz

• taki [ciach] nie zadowolony ani kontry nie bylo ani nikt dofarmow nie zjebal jedynie te recki obroncy sie udaly Tak powaznie to graty i top Super Moderator Ruda:pseudocenzura

• i fajnie też masz co w stocznie włożyć top na flote bo jeszcze coś po tym uni lata:D

• Cytat od VampireLord: „Gratulacje takiego %% się należą SzP! co do dostosowania taktyki: Na uni x2 gdzie GS leci ile leci, takie RW można wykonać bez użycia antymaterii z poza układu. zimny był offline po 6-7godzin dziennie w nocy co czyniło to ST czystą formalnością... Nie sądziłem, że obrońca mimo, że mu mówiłem lataj stacjonuj, nadal lata z 5:351 i to takie głupie FSy. jeszcze raz SzP a ja gonie te 2.5kk pkt ” tyle samo można powiedzieć o obronie oska z Twojej strony kolon czy flota leci ile …

• i to by było na tyle teraz butem poupycham surke gdzie sie da i jedziemy dalej dzieki za locik PS Twoje przeczucie jest lepsze niż mocz lodzika hyhyhy PS 2na te chwile to top2 ACS

• to widze nie tylko ja tak gadam xD graty wlotu top i motywuj sojusz

• no też widze ładny zysk graty;)

• witam po ostatnich dniach nie miałem siły i chęci na skanowanie latanie itp wiec przypomniało mi się że mam pewnych panów pod obserwacją a więc zajrzałem wszędzie 1 lot nie udany krówkami na jakiegos prawie zieleniaczka więc odpuściłem z uwagi na brak chęci i postanowiłem poklikać u miro PZcika zgodnie z radą Mistrza Ravena (dla Ciebie dedy w tym starciu bo miałeś racje) DEDY dla Mateusza za dobre słowo podczas lotu(i jakaś nutka od niego:) (choć sam lot był nudny jak flaki z olejem) dla reszty …

• mało tych pancy i jeszcze rozbijasz?? stek może byc ale nie top w badania xD graty

• witam drogich czytelników starcie typowe lub i nie zwykły bfs (a raczej to co zostało) po jednym z dziwnych starć ale o tym poniżej gracz Ramadek vel bumbum czy jak go tam w dziwnych okolicznościach dokonał "egzekucji" na tym graczu w dniu dzisiejszym niecałą godzine po odpięciu urlopu (nie mnie to oceniać ale wygląda to nieciekawie....) na koniec dodam ze ticketów słać nie bede bo administracja ma to głęboko w poważaniu wróćmy do samego st dedy Raven sojusz i Lordzik Dnia 02-09-2018 --:--:-- na…

• miałem leciec na to ale spalanie mi wychodzilo za duże a Ty miałeś bliżej to i zysk jakis jest graty

• stało w wielkiej ciszy więc przestało dedy sojsz tu i na yldun Raven i Lodzik Dnia 01-09-2018 22:07:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SITH] ________________________________________________ Mały transporter 87.000 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Hulk [TEREFERE] ________________________________________________ Duży transporter 31.800 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Ag…

• kolejny bunkier sie rozsypał....:D dedy sojusz i lordzik Dnia 01-09-2018 00:27:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SUICIDE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 250.000 Krążownik 2.000 Pancernik 3.000 _________________________________________ Obrońca Geologist Veil ________________________________________________ Mały transporter 3 Duży transporter 1.100 Lekki myśliwiec 6 Ciężki myśliwiec 6 Krążownik 6 Okręt wojenny 6 Recykler 6 Sonda szpiegowska 6…

• witam takie wczorajszodzisiejsze bunkierki dedy sojusz i lordzik Dnia 31-08-2018 04:08:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SUICIDE] ________________________________________________ Okręt wojenny 8.862 Bombowiec 216 Niszczyciel 7.016 _________________________________________ Obrońca HERKULES [MAFIA] ________________________________________________ Mały transporter 142 Duży transporter 339 Lekki myśliwiec 2.334 Ciężki myśliwiec 110 Krążownik 2.035 Okręt wojenny 3 Statek koloniz…

• ode mnie z 5g sie wyniósł ale i tak został dopadniety ;D graty i top na flote