Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 722.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Raven [SUICIDE] & lop [SITH] & Xbox [SUICIDE] vs. Deeppurple ~ 276465.14% Klik Top1 ACS
pvo - - Starcia Yildun
Postto wyspałem sie troche to i ja coś skrobne nie będe mówił o "najlepszym sojuszu" itp szkoda strzępić buzie co do rw Raven wszystko opisał i praktycznie obsłużył to rw, ja tylko udzieliłem pomocy choć o 4:15 zwątpiłem w akcje widząc ze obronca jednak wszedł ale jak sie okazało opłaciło sie posiedzieć te 2-3h dłużej dzięki Raven za Lot wyszło fajnie (lepiej niż myślałem) obrońcy Szo nie życze bo tak jak pisał tutaj jak i na pw są sprawy ważniejsze (oczywiście jeśli zechce to niech wróci ale nie na…
-
poprzednio ducha trafił doberman teraz kolej na mnie duszek sie stara pilnowac ale widocznie zapomniało sie o 1 moonie dedy sojusz i znajomi lot ponad 50minut ale z sukcesem;) obrońcy szO bo nawet wporządku gość Dnia 11-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SITH] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca Duch [EMERYCI] ________________________________________________ Recykler 160 Pancernik 7…
-
widze fala złomowania trwa to i ja coś dodam dedy sojusz i znajomi obrońcy oczywiście szo;) Dnia 09-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SITH] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Sothis [A S F] ________________________________________________ Mały transporter 4.838 Duży transporter 42.627 Lekki myśliwiec 559 Ciężki myśliwiec 9 Krążownik 1.054 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 568 Sonda …
-
coś większego sie udało znaleść na * minutki weszły to i poleciałem dedy sojusz i znajomi;) Dnia 09-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SITH] ________________________________________________ Pancernik 60.000 _________________________________________ Obrońca Martincom [WSNT] ________________________________________________ Mały transporter 13.000 Duży transporter 623 Lekki myśliwiec 16.459 Ciężki myśliwiec 7 Krążownik 3.806 Okręt wojenny 26 Recykler 1.200 Bombowi…
-
lop [SITH] vs. Mickey [IMMORTAL] ~ 1502.78% + lop [SITH] vs. Mickey [IMMORTAL] ~ 668.84%
pvo - - Starcia Yildun
Postwitam ponownie tym razem trzeba było sie odkuć cos tam z konterki *recki ok 3k u obrońcy z uwagi na gorący telepek nie zdążyłem dograć;) obrońcy odbudowy Dnia 04-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SITH] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Mickey [IMMORTAL] ________________________________________________ Mały transporter 1.359 Lekki myśliwiec 910 Ciężki myśliwiec 350 Pancernik 4.114…
-
Raven [SUICIDE] vs. Casto [EKR] ~ 1452.07% + Raven [SUICIDE] vs. Casto [EKR] ~ 2586.96%
pvo - - Starcia Yildun
Postna waciki będzie graty:) Super Moderator Ruda:proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi
-
lop [SITH] vs. DOBERMAN [B-S] ~ 1228.03% + lop [SITH] vs. DOBERMAN [B-S] ~ 1832.77%
pvo - - Starcia Yildun
Postwitam ponownie kolejny push jak to siuru mówi obrońcy miłego odpoczynku i odbudowy paru zabawek dedy sojek i znajomi z drugiego wlotu pare recy mety podebrane przez obrońce bo dobudowalo sie pare kr podczas lotu Dnia 31-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SITH] ________________________________________________ Okręt wojenny 10.000 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca DOBERMAN [B-S] ________________________________________________ Duż…
-
bardziej to farming niż st ale fs na ekspedycje z planety to nie jest dobry fs...;) dedy sojusz i znajomi Dnia 30-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SITH] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Viceregent Moon ________________________________________________ Mały transporter 42 Duży transporter 231 Lekki myśliwiec 12.979 Ciężki myśliwiec 1.993 Krążownik 804 Okręt wojenny 820 Sonda szpi…