Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-300 z 722.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• hehe stary dobry raven graty top na latawce

• hehe widać pół uni dostało podobne pw hyhy graty raven a bana raczej nie będzie bo nie jedna farma mi tym groziła i jak widać g przy nicku nie ma

• i jak zwykle tradycji stalo sie za dosc xD topcie obaj

• lodzik i jego eko hahahaha graty stary pryku

• A mowiles ze mnie nie dogonisz graty Raven miłego przetopu i szybkiego Ramadkowi bądź co bądź szO

• witam ponownie (opis dla normalnych) flota dzień wcześniej wypatrzona na 2 moonach po połowie ale brakło mocy żeby wysiedzieć nieuwage obrońy zostawiłem w spokoju pod obserwacją... wczoraj przed północą obrońca sie świeci w 2 miejscach więc poszły skany które pokazały jakiś ochłap ale skan fali ukazał stacje na planete więc poszły teleportery mtków i floty;) później piloty i efekt poniżej:) obrońcy szczere szO z uwagi na to że surka była na astro jak sie okazało z krótkiej rozmowy dedy sojusz lo…

• no tak brak tagu BS przy agresora nicku to już push oczywiście ze tak prosze tylko adminów o dokładną weryfikacje logów;)

• witam ponownie 2 lot na tego pana 1 był przed fuzją tym razem sie udalo dedy sojusz i znajomi oraz LoDZIK Dnia 15-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SITH] ________________________________________________ Pancernik 12.000 _________________________________________ Obrońca Quiper [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 13.000 Duży transporter 73.500 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agreso…

• witam ponownie obrońca już mi znany tym razem częściowo sie udało dedy sojusz lodzik i znajomi;) Dnia 13-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SITH] ________________________________________________ Pancernik 25.000 _________________________________________ Obrońca monisia [EMERYCI] ________________________________________________ Mały transporter 3.106 Duży transporter 9.314 Lekki myśliwiec 22.246 Ciężki myśliwiec 1.222 Krążownik 6.410 Okręt wojenny 1.190 Recykler…

• gadanie bez sensu sorko na mnie mozesz gadac bo mam Twoje gadki w powazaniu ale raven nic wspolnego z pushami nie mial tyle ode mnie moze jutro sie tez spushuje a co

• jest pare kk do przetopu puchnij

• soro jesli bym przetopil swoje byłe konto to na pewno nie byłbym niżej od Ciebie

• co do obrońcy to wiem ze miał bunkry pewnie poszła obrona na przetop i konto w zapomnienie szkoda tylko ze nie wypowiedział sie nigdzie ze konczy gre bo obyło by sie bez zbędnych banów (znając zagrania pewnych graczy jeśli miałby to być push zrobił by to inaczej i banów by nie było) ale cóż operatorzy wiedzą swoje... pewnie zaraz hejty i na mnie polecą hehe edit ja też tego Pana odwiedziłem kilkukrotnie tylko wcześniej niż zaistniała sytuacja więc sie nie kwalifikuje

• o jak miło widzieć właściwy sojusz na swoim miejscu hyhyhy graty agresorowi

• po raz któryś tam w reckach:) pozdro sojusz i opozycja Dnia 10-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SITH] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Lekki myśliwiec 2.000.000 Krążownik 1.000 _________________________________________ Obrońca Mickey [IMMORTAL] ________________________________________________ Mały transporter 9.013 Duży transporter 109 Lekki myśliwiec 33 Ciężki myśliwiec 279 Okręt wojenny 1.008 Recykler 1.470 Sonda szpi…

• witam po dłuższej przerwie coś sie znalazło us obok wczesniej na bunkrze ale siadło na moona i tam zmieniło właściciela dedy sojusz i znajomi Dnia 02-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SITH] ________________________________________________ Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca Tommyy [TEREFERE] ________________________________________________ Duży transporter 27.498 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 2 Gwiazda Śmierci 1 _______________…

• agresorom graty zbieraliśmy sie z lordzikiem na ten bunkier już kilka tygodni ale nic nie wyszło obrońcy odnowienia zasobów

• a mowilem pic parzyscie hyhyhy beka dobra i tyle tak czy siak flota byla ni ma wiadomo bylo ze kiedys padniesz szkoda tylko ze z rąk wełną obrośnietych. ale przynajmniej czas na odpoczynek sie znajdzie tak ze witam w klubie gry bez spiny lodzik agresorowi przetopu bo jest co

• witam troche st wpada więc i mi sie trafiło mały PUSH:D dedy sojusz i znajomi;) Dnia 18-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SITH] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca pawel 89 [W-S] ________________________________________________ Duży transporter 43.300 _________________________________________ Po bitwie... Agresor lop [SITH] ________________________________________________ Pancernik…

• top ileś tam acs x2board.pl.ogame.gameforge.com/i…-276465-14-Klik-Top1-ACS/