Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 338.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od lucky666: „Hmm czy ja pisalem cos o jednym czy dwoch skanach od Whisky? Poddalem tylko w watpliwosc polaczenie obu faktow . Jak rowniez sam fakt braku mozliwosci podniesienia floty. Moze faktycznie farmil sobie idlakow a moze jednak robil to bot, moze faktycznie probowal podniesc flote a moze jednak odswiezyl juz po RW ? Troche za duzo tych moze ktorych nie mozna potwierdzic prawda ? Tyle odemnie mozecie szczekac na siebie dalej. Gratki Adas jeszcze raz ” Już dosadniej i bardziej prosty…

• Cytat od Truck driver: „@lucky666 tylko moze dodajmy do tego wszystkiego ile bylo tak naprawde skanow przez te kilkadziesiat sekund przed rw a potem sie wymadrzaj co to nie Ty ” Raz że on może wyrazić swoje zdanie.., bo po pierwsze przeszedł tą grę, po drugie wprowadził ją na wyższy lvl bo akcje które teraz są powszechne i robione wyszły spod jego ręki/pomysłu, po trzecie jak grał aktywnie to wszyscy albo uciekaliście albo prosiliście o nielatanie taką miał przewagę nad resztą... Był czas że móg…

• Hahaha. Jechanie po obiektywizmie @Migotka jest śmieszne i niefajnym żartem ... Najlepszym przykładem ja, amen, szpryc, artek.. Wszyscy razem graliśmy kilka lat razem w sojuszu, znamy się prywatnie, a dostaliśmy od niej bany... Za różne rzeczy.. Przecież to jest jedyny ogarnięty członek teamu, który dzięki swojej znajomości gry uratował wiele legendarnych flot i nieslusznych banow .. Także tym ludziom po drugiej stronie barykady... I raczej wiele osób cieszy się jak losowanie daje jej dane Unii.…

• @Yossar tok rozumowania słuszny. Ale obawiam się żeby nie doszło do jakiejś granicy absurdu i precedensów które będą wykorzystywane przeciwko ludziom grającym flotą. Bo dzisiaj PL, jutro Ty, pojutrze Marys. Każdego to może dotknąć, szczególnie speedów to dotyczy, bo 4 minuty lot trwa w układzie, przy tym starciu dokładnie 4.10. Jak obrońca udowodni że był w tym momencie aktywny, a nie odszedł od kompa na chwilę? Albo co gorsze jak ma agresor to udowodnić? p.s i który nie latał z was na akcie w u…

• @Yossar ale po tych skrinach które wstawił obrońca było wszystko czyste. Kuźwa te skany od Whisky mogły być przypadkowe, tak samo mogły być Twoje jak i Marysia, kogokolwiek... Teraz dojdzie do absurdu że poskanujesz bo się akty pojawią gdzieś i dostaniesz bana bo zamulałeś komuś konto. Chore [mniam] to Administrator Forum kasai:Upominam za pseudowulgaryzmy.

• @Art to jeszcze lepiej każdy atakier teraz dla swojego bezpieczeństwa będzie nagrywał swoje ataki, bo nie daj boże obrońca będzie zaskarżał każde starcie lagami Nie doprowadzajcie do patologii

• Cytat od Art: „Nad sprawą się z pewnością pochylimy. Wg mnie nie jest fair prowadzenie działań utrudniających podniesienia floty obrońcy w przypadku przeprowadzania głównego ataku. Działania ten nawet prowadzone na inne planety/księżyce mają tylko jeden cel - utrudnienie reakcji obrońcy. A przecież nie o to tu chodzi. Dlatego też jeśli podejmiemy decyzję pozytywną dla obrońcy, skutki tego starcia zostaną wycofane. Tu informacja dla atakującego, aby nie rozpędzał się z wydawaniem surowców, które …

• mówiłem od początku że starcie jest zrobione prawidłowo. Obrońca chciał być sprytniejszy i pewnie bardziej wkurzyć PL że podniósł w ostatniej chwili, a tu zonk, albo nawet dostał gonga bo nie przypilnował. Graty Adam. @Yossar nie podpowiadaj tłumowi, i tak za dużo już pisałeś i wyjaśniałeś w wcześniejszych wiadomościach

• Wstawiam za Wojtka, bo chłopak zarobiony u nie ma czasu i prosił o wstawienie Kazał pozdrowić wszystkich znajomych Dnia 30-07-2019 14:37:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor wojtekreal [3 X] ________________________________________________ Pancernik 111.111 Mały transporter 100.000 Lekki myśliwiec 3.500.000 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Obrońca pop2706 ________________________________________________ Mały transporter 24 Duży transporter 10.184 Lekki …

• Jakie konsekwencje? Za co? Ale nie złamał regulaminu gry, nie zrobił nic niezgodnego z nim. Dlaczego ma za to odpowiadać? edit: Cytat od Yossar: „Z zasady nie komentuję starć pla bo oczywiście żadne nie jest legalne i w ogóle słabe technicznie te starcia są i takie tam, ale tutaj to akurat agresor nie jest winny niczego. Wykorzystał po prostu indolencję teamu, który pozwala na ewidentne wykorzystanie błędu gry mimo już chyba 20 takich akcji na ogejmie. Lot w układzie na Q pancami i ow trwa koło …

• Przepraszam, Yes men padł bo ja namówiłem na pro elo skillową akcję.. prawda @Selene? Aż mi żal Johna, bo on od czasów 13 gra, a to już ładnych lat temu było

• @pokrak nie jestem żadnym specem, po prostu znam mechanikę gry i ogarniam. A mało który GO to potrafi. Były już bany z dupy, bo: obrońca był online, bo nie bał się Pan lecieć jak obrońca był online, bo niemożliwe było wyklikanie kolonizuj przy starej mechanice, bo coś tam coś tam i spotkały one ludzi którzy tą grę przeszli - i obiektywnie Migotka próbowała to wytłumaczyć teamowi że nie mają racji, dlatego szacunek. Weź się zapytaj Marysiowi, Lakiemu, PL1, Artkowi - komukolwiek kto ogarnia tą grę…

• Nie raz nie dwa bany były niesłuszne. To że team działa jak działa i odpisuje czasem po 2tyg to niczyja wina. GO są z 1 łapanki jak ma miejsce na tym uni, ja na waszym miejscu bym nic nie rokował. Na szczęście dla Krakena ale też i innych graczy tego uni, bo nigdy nie wiadomo co kogo spotka, SGO na tym uni jest jedyna osoba z teamu która ogarnia dobrze. jeżeli @Migotka podtrzyma tego bana to znaczy że Kraken oszukiwał,aczkolwiek z tego co się orientuje to ban jest za handel po starciu i nie zgło…

• Uni 31 poszukiwani gracze..

bocieek - - Wspominki

Ja mam kontakty do całego BM i części nXg. Ale niestety @Aniolek Emsi vel PapraQ nie odpisuje

• Graty chłopaki Siadło wam ładnie, Uni rozebrane także spokojne wakacje P.S. - tak żartobliwie, wyszło drożej niż moje?

• Gratulacje Szkoda mojej pracy, ale ja to miałem wynagrodzone, czas się zwrócił Kraken nie skłamał z tą datą, dokładnie się zgadza. Od tego czasu czyli przez 8 dni konto nie urosło nawet o 1pkt Wczoraj rano jeszcze pisałem z krakenem że jestem w szoku bo długo się utrzymało, pewnie żeby następca trzymał flotę tam gdzie mu pisałem to by se mógł stać bezkarnie ileś godzin, ale flota przez tydzień nie urosło nic a nic jak i konto Szkoda tylko że mój nick nie został zmieniony, ale taki urok

• Ładnie pykło Graty i czyść to uni do końca

• Człowiek skończył grać, to myszy zostały i harcują zdrowe podejście. Moje

• Gratulacje wszystkim biorącym udział w tym starciu Agresorom - bo ładnie wyklikali zawrotkę i dali 4s Szymonowi na ucieczkę. Nam bo polecieliśmy w 7 wiedząc że dwie brakujące floty Konsoli i .... nie dolecą i zostaniemy zmieleni do zera. Mogę się tylko przyczepić co napisałem w innym miejscu - będąc na waszym miejscu wstawił bym lotkę w ten układ, szczególnie do Bunnego mówię bo miał najwięcej recków i skasował zbiorkę obrońcy i jego rece + swoimi w układzie byś 3x obrócił. O nic więcej Gratulac…

• Cytat od Bunny: „Cytat od dziadek barezi: „Cytat od abecaduo: „Cytat od $BT: „NSX - tak pucujesz sie pod kazdym stekiem YB. Musze w koncu o to zapytac: Liczysz, ze za to podlizywanie sie, w razie czego, unikniesz zlomowania? ” a nie wpadles na to, ze maja dobre kontakty? jak zreszta cale chyba t r z nsxem bo kumaty chlop, na deffa zaprosi i dex opchnie? -) ” strach pomyslec jakie to "dobre kontakty" wazelina idzie lopatami graty Zajec,pora zamykac UNI ” Już zamknięte xD ” Można tak powiedzieć al…