Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 338.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• @Mililion zbieraj hajsiwo na Jacka

• Revo a ja mam 80k

• zgłaszam @Majs za najlepsze konto stopione na push. konto Legion/Mysterious - Uni Q

• Gratulacje gratulacje gratulacje Stare dobre lustro zawsze na propsie zbierać PLN na alkohol za 2tygodnie i na nową torebkę dla Włosia

• a ja twierdzę że da się poderwać. I udowodnij mi ktoś że się nie da... Robiłem 3x próby i za każdym razem poderwałem bez najmniejszego problemu, filmy wysłałem do administracji. I lagowane podobno było było jak w tej sytuacji przez 40s, 90s i 3 minuty. Podobno bo żadnego laga nie było - tylko skanowanie.

• Cytat od Yossar: „Cytat od cerm3r: „Tylko ze to nie jest sedno sprawy . Nie jest ważne czy Whisky leciala skanami celowo czy też nie, każdy gracz ma prawo skanowac co chce i jak chce , no chyba ze o czymś nie wiem . Z tego co wiem nie byl wykonany skan na koordynaty na których odbywał się atak. Art wyżej napisał ze skanowanie innych kordów nie powoduje żadnych lagów . A skanować inne kordy w każdym dowolnym momencie jest dozwolone . Każdy kto miał jakaś styczność z flota o tym wie , ile razy zgł…

• Yoss w Polsce z tego co się orientuje, dopóki nie ma dowodów to można być co najwyżej podejrzanym - tzw. domniemanie niewinności. Regulamin i OWU są jakie są - ale dopóki winy nie uwodnisz to nie ma jej. Udowodnij że te skany były nie przypadkowe - słucham bardzo uważnie. Przecież mogła lecieć tam gdzieś na tą planetę skasować inne recki albo po sure żeby nie przeklikał i nie telepał, mogła lecieć tam farmić i nie mieć fali i tak możemy nieskończenie pisać - My tego nie wiemy. Mogło to nie być z…

• Cytat od Elkanen: „Cytat od Yossar: „Poza tym, ttzeba wymyslec system kar, ktory spowoduje ze lagowanie nie bedzie oplacalne zarowno dla obroncy jak i atakujacego. ” Od razu perm i koniec kropka. Na grubo leciec z tematem bez pieszczenia sie z delikwentami. ” Dla takich jak Ty to idealne rozwiązanie, zawsze jakieś wytłumaczenie się znajdzie na lamerstwo Jak ktoś kombinuje i coś więcej niż bfsy to będzie duży problem jak bez głowy to się odbędzie.

• Cytat od Yossar: „ale wlasnie w przypadku ktory wywolal (w koncu) dyskusje lagowal agresor a flota sobie stala. A lagowal dlatego zeby obronca nie uciekl. Lagowalo konto powiazane z atakierem (nawet mimo cichych dni), ale co by sie zdazylo gdy lagowalo by konto top3000? Nie dojdziesz kto lagowal ” I to jest sedno Yoss. Ostatnie pół zdania. Odpowiedź jak z pewnego serialu - niezainteresowana osoba trzecia

• w żaden sposób nie rozumiem bana na PL1. Za co on dostał? Za darmo? Rozumiem Whisky - odpocznie sobie tydzień bo złamała 6s

• Cytat od tomkik: „Pewnie u mnie to czytałeś. Powiedzieli, że wiedza że byłem ale to czy chciałem podnieść flotę to niewiadoma. Bo może a nuż chciałem stracić wszystko dla PL1 ale wtedy jest inny paragraf*. Specjalnie przed dolotem się wylogowałem, gram zawsze na incoognito by nie było ciasteczek i by wykasować wszystko. Zamknąłem witrynę otworzyłem nową widzieli że przeszedłem na moona ale nie wiedzą co chciałem zrobić. Bo a nuż kwiatki podlewałem w tym czasie a skany to 2 kwestia. Ktoś powie, ż…

• Cytat od gardze wami: „Cytat od bocieek: „A myślisz że nie miałem zamulania? Miałem. i jakoś żyję ani nie beczę na boardzie o to. Ktoś był sprytniejszy, lepszy i tyle. ” Nie ma to nic wspólnego ze sprytem i byciem od kogoś lepszym. Jest to następny wyrafinowany sposób omijania kulawych zasad gry. Gdyby atakujący w Twoim przypadku zdawali sobie sprawe z konsekwencji (które naprawde są wyciągane a nie tylko w teorii) to żaden z nich nie zdecydowałby się zamulać Ci podglądu. Bo jeśli by to zrobił, …

• Dla mnie gra jest strategiczna, wszystko oprócz buddy i soja to metal i kryształ i tak jak Laki napisał w starych czasach to mega niesztampowa akcja bo: 1) namówienie do lotu, te fsy na pzta, itp - wymagało dużo pracy, poświęcenia, prób - strategia 2) podmianka floty - skillowe 3) poświęcenie części floty żeby walnąć więcej - z ręką na sercu przyznać się że żaden z was na to nie wpadł dla mnie to jest finezyjnie starcie i tyle. Najlepsze jakie było na tej uni do tej pory, i pewnie już lepszego n…

• Cytat od BoSSik: „AKCJA KONDON tak sie to nazywa , wstyd wkladac na forum no ale jak ktos jest gracze takiego pokroju no to nic dziwnego Powiem tak bylem pewny ze cos kombinuja tylko czesto bylem ciekawy co , a to leci na niego 40k krk a to leca GSY na Planete po czym ja sie podstawiam, spada moon ! (zasada spadaka dziala tylko w obronie ) Lucky zawraca gs w ostatniej sec moze zaskoczy flota z spadajacego moona ! ( nie nie zaskoczyla) ” Nie masz najmniejszego pojęcia o grze.. Zasada spadaka dzia…

• podoba mi się 11/10 Laki Podmianka floty w artkowym stylu, poświęcenie ułamka floty w Szprycha style - także nauki ZS nie poszły na marne. Gratuluję [ciach] Moderator Neferet:Offtop

• Lisek był moim najlepszym sąsiadem na 8g Jokera też @Lucky Gal dlaczego na uni latają jeszcze takie floty? Bierz się do roboty bo potracę z wypłaty i nie będzie na nowe konta

• dzięki dzięki Stary 180 życzeń masz to sobie wykmiń jakieś fajne. Złomuj dalej i czyście z Milim to uni. Pora może na jakieś wody typu Selenka

• Cytat od Lucky Gal: „Cytat od bocieek: „złamiłeś megalamusie, wystarczyło recki posłać wcześniej chociaż, a że istnieje kolejkowanie to miałbyś złom a Laki starcie Możecie się zgłosić po płatne porady ogeja ewentualnie wam poradnik napisze Graty Laki, wypłacalny jesteś to transport leci ” niestety nie mialby zlomu a dlaczego to juz nie bede tlumaczyl bo jeszcze sie czegos krysztaly naucza ” a ja bym go miał edit: nie będę za darmo uczył...

• złamiłeś megalamusie, wystarczyło recki posłać wcześniej chociaż, a że istnieje kolejkowanie to miałbyś złom a Laki starcie Możecie się zgłosić po płatne porady ogeja ewentualnie wam poradnik napisze Graty Laki, wypłacalny jesteś to transport leci

• @Yossar nie ZS przyszedł i broni swoich, bo te starcie budzi wątpliwości i może doprowadzić do niebezpiecznego precedensu dla wszystkich grających flotą, szczególnie na speedzie gdzie lot w us trwa 4.10 kr i pnc... Nie gadaj mi głupot że sam na akcie nie latasz, teraz wszystko nieogary będą tłumaczyć lagami i bugami.. Bronił bym tak samo Ciebie, jak Lakiego , jak Adasia, czy Marysia i Terrego.. W tym konkretnym przypadku. A prawda pewnie jest taka że obrońca nie odświeżyl w ciągu tych 4minut i t…