Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 338.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
GRAMY TERAZ o 20 MINUSÓW. WIERZYMY W WAS! Bierzcie się do pracy..! WSNR ! KUPIMY DEX : WUJO, BADI, ADIRTSA Dnia 24-10-2019 08:56:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor WujO [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca GomesLDZ [CPZ] ________________________________________________ Mały transporter 911 Duży transporter 560 Lekki myśliwiec 9.561 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 1.936 Okręt wojenny 353 Statek kolo…
-
Cytat od staruch: „Powyższe ST zostało zrobione przez gracza, który oszukiwał zasiadając konto miesiącami 24/7. Teraz chwali się ST gdy już ma nieuczciwie zdobytą kilkukrotną przewagę. Obrońcy - szybkiej odbudowy. Atakującemu - uczciwości Pozdrawiam ” @staruch ja wszystko rozumiem, nie musisz nas lubić w żaden sposób ale nie okłamuj opinii publicznej jak PIS i ich TVPIS... Miesiącami - jesteś mało lotny bo lobby Ci pokaże że uni ma 72dni dzisiaj. Faktycznie miesiącami zasiadane przez całą bandę:…
-
Macie znowu Eolki i cała reszta bandy możliwość komentowania! Ja ze swojej strony - gratulację dla Ekipy! Dla całej zgrai WSNR ! DEX KUPIMY Dnia 23-10-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor WujO [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca TR HUSO TR ________________________________________________ Mały transporter 821 Duży transporter 2.353 Lekki myśliwiec 12.962 Krążownik 3.261 Okręt wojenny 1.…
-
Cytat od Gruby77: „Cytat od UncleBadi: „Jak na porządnego przydupasa przystało wrzucam za swojego Guru bo on się wstydzi DEX KUPIMY!!!! ” Nie wstydzi sie po prostu ktoś inny zezłomował flote a wujo nie dał pasów do boarda więc zanim będzie kolej wuja na granie trzeba wstawic za niego WSNR = dno , bez oszustw nawet za monówki by nie mogli robić ” TO wejdź z prawdziwego konta a nie tego fejkowego, to zobaczysz jakie GS-wki są
-
Cytat od gracz180: „Oczywiście 0 podejrzeń, kolejne czyste starcie Tym bardziej, że Pan Bociek, który jeszcze 2 tygodnie temu latał z nami i chciał Wuja spakować a po banie lata z WUJEM xD. Z wroga do przydupasa widać jest krótka droga. Dziwnym trafem sojusznik który jest w tym starciu po prawej stronie też wyszedł z sojuszu w momencie starcia... PRZYPADEK ? Nie sądzę xD ” Owszem chciałem i próbowałem zorganizować akcję na Ying Yanga która by wyszła jakbyście nie byli pipkami i zebrali w 2h Trzy…
-
Już jest pozamiatane :-). Graty, top w turbosy bo Mikus wszystkich nas nie o skoczy... WSNR!
-
Cytat od ciap: „Cytat od Elkanen: „Cytat od ciap: „Nikt mnie nie lubi w mojej drużynie ” To sie nie pchaj na sile do S&D jak nie masz czym latac poza gs. ” Moją siłą są pancki. Tylko w tej drużynie nie zostaną wykorzystane. @Leonidas zabierzesz mnie gdzieś? @HORTEX soczku a Ty? ” Zabierze Cię Leoś do piwnicy, tam gdzie Twoje miejsce Dagusia @Mililion szykuj PNC
-
Oczywiście że się odniosłem wyżej - napisałem że przecież gratulacje i skillowa osoba. Polecam czytać ze zrozumieniem.
-
Tak Eolku tak jak mówisz... Na przedostatnim Uni dostałeś 3x Gonga, na ostatnim zrobiłeś się niebieski na zawsze, a moje konta poszły za przyzwoite stawki ( top 6 i 2 ) I tak chowam się za Mikusiem,Mikiem, Badim i Kotem
-
a ja gratuluję, bo osoba która tam gra ma mega skilla. bolą 4 litery że wam odskoczył. A co by było jakby reszta ekipy była?
-
wojtekreal [3 X] vs. Danek [COMA] ~ 22135.83% + wojtekreal [3 X] vs. Aragorn1 [Leonardo] ~ 5638.81%
bocieek - - Starcia U68
Postbez pozdrowień się nie liczy @wojtekreal2 Przetapiaj w pnc i goń Krzycha
-
@Yossar Ty masz kompleks stwierdzam obiektywnie. ZS. W graczu @cerm3r widzisz Artka, dalej się upierasz że ban jest słuszny, a wszyscy wiemy że według zasad naszych polskich, tych ubogich - nie jest w żadnym wypadku. Może być trochę niemoralne to starcie, ale ogame to gra strategiczna a nie warcaby, także tego to kwestia indywidualna. Nie mówiąc ze wytłumaczenie jest ban bo ban