Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 338.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty Adaś! Nie mam żadnych pytań!
-
Cytat od Avatar: „Cytat od bocieek: „Poniosło mnie z tym pushem - bo jednak Yara był niżej niż Pasti - co nie zmienia faktu że to starcie kupione i powinni z tym coś zrobić ” a nie bierzesz pod uwagę, że co chwila cie ponosi? Skoro w jednym zdaniu ponosi Cię przed przecinkiem, to niby czemu nie mialoby ponieść po przecinku? Czyli całe zdanie może być "poniesione" i z gruntu fałszywe fakt, nie musimy sie lubic. Jednak zawsze bronisz pasti, bo psiapsiólka twoja z bloku, a teraz masz mu za złe, że …
-
@Avatar nie musimy się lubić i zgadzać bo ani jedno ani drugie z przebiegu czasu wyszło że nie wkleiłem niezbity dowód na to że starcie miało się odbyć wczoraj, ale na złość wszyscy byliśmy online i przeszkodziliśmy. To próbujecie Mi wmówić że to moje konto i jestem nieudacznikiem do 100 potęgi i widząc taką akcję zrobiłem w tym US na 4g fsa na zbieraj i jak dobry Santa Claus dałem zezłomować je Yarze. Ja będąc top 12 czy 15 mogłem sobie podzielić tą flotę na kawałki i rozbić o siebie mógł tak s…
-
Obiecane: 1) Skan konta pastiego godzina 23.24 - puściutko iv4cxpodu249_t.jpg 2) Stacja Yary w us 23.31 ov4oo0pttx0c_t.jpg 3) Lądowanie floty Pastiego w tym układzie na6bpdbtf0vk_t.jpg 4) Atak Yary który wystartował około 23.40 ty4rw50qzvog_t.jpg 5) Zawrotka 6s przed starciem po wyskanowaniu graczy Wujo i Badi i braku DEXA i recków xgf0v5o8nxdu_t.jpg tak wyglądały nasze podglądy po skanowaniu: gyazo.com/1c2a9ddc5f423e0f13a5df83d7800b55 Dziękuję za uwagę i oczekuję przeprosin @Adanio @Migotka pro…
-
[ciach] Wczoraj leciałeś i doleciałeś w ten układ równo z tą flotą. Rozumiem że wróżbita Maciej dał cynk? A zawróciłeś bo [ciach] leciałeś z planety i fala pokazała, skanowałeś każdego z nas, recków nie znalazłeś to zawróciłeś bo na 2x zbierać trzeba było Nasze konto - i tak zrobiliśmy fsa i zbieraj w us z Tobą W to to nawet twoje ziomki z Afery nie uwierzą Miałeś 8us obok moona, zresztą skriny pokażą wszystko - jak tam nie było floty, doleciałeś Ty i flota się znalazła Moderator Neferet:Flame
-
Cytat od Avatar: „Cytat od Asmax: „jakie to Ty masz eko, że w ciągu zaledwie kilku godzin od ataku już dochodzisz w statach top1 ” to nie eko tylko kasa - ale gra na to pozwala wszystkim, więc i problemu nie ma ” To co Wujaszek zły bo odebrał dok i przeklikał zbiórkę a Yara dobry bo jego przeklikanie telepa za anty się nie liczy. Kali dobry i Kali zły - i to jest wasza moralność? A co do Starcia na massivie - niech się przyzna ten Aferzysta który leciał to zezłomować, Wujo tylko ukradł ustawione…
-
Po pierwsze - [ciach] Po drugie - gra się dopiero rozpoczęła... Po trzecie - WSNR [ciach] Dnia 27-11-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor WujO [WSNR] ________________________________________________ Krążownik 16.291 Okręt wojenny 6.278 Pancernik 23.793 _________________________________________ Obrońca 007massiveOddam ________________________________________________ Mały transporter 2.942 Duży transporter 3.126 Lekki myśliwiec 100.156 Krążownik 12.488 Okręt wojenny 5.749 …
-
Cytat od GomesLDZ: „I zapewne pieski Wuja już obsrali zbroje :DDDDDD W imieniu swoim i pewnie sporej części tego UNI dziękuję panowie za spakowanie TOP1 nie Uni ale top1 wałka uni SalutE ” Nikt nie ucieka, dopiero gra się rozpoczęła A wałek Uni to jest YARA - czy wy macie ślepoki pkt zniszczone do przyrostów i dwa bany?
-
Bilans popraw bo wprowadza w błąd, nawet konwenter za ciężko się obsługuje. Starcia graty, zysku nie macie, no może po 300kk na głowę, bawimy się dalej
-
Cytat od justvroum: „o 4 minuty, nie da się co do sekundy wyliczyć kolonizuj, chyba że obrońca odrazu wyloguje z konta i nie przeprowadzi żadnej akcji na moonie po wysłaniu fsa. ” właśnie musi być spełniony ten warunek, dlatego na młodych nowych uniach łatwiej. Też bym nie zaliczył chyba ktoś dobrze wyżej pisał że KFZ trzeba by było zmodyfikować delikatnie bo troszkę się zmieniło i jakiś dostęp do archiwum by się przydał
-
Graty solówki top3. Do Pastucha brakło znacznie popraw się i nie cykaj tak
-
Pastuch pozdrawia mnie i sojusz, w szczególności Ujcia i jego zabawki Obrońca pogratulował więc SZO życzymy. A hejterom KRAKENIE mówimy: WcieSNR!!! Dnia 21-11-2019 18:21:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pasti [WSNR] ________________________________________________ Mały transporter 28.018 Lekki myśliwiec 100.642 Ciężki myśliwiec 106 Krążownik 18.000 Okręt wojenny 5.009 Pancernik 13.000 _________________________________________ Obrońca edol [AFERA] _______________________________…
-
WcieSNR!!! Pozdrawiamy hejterów i Yarę - czekamy z niecierpliwością Braszku Te poszło okazyjnie, powiedziano mi że dałeś 100 to przebiłem ofertę o 5zł Dnia 18-11-2019 11:43:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adirtsa [WSNR] ________________________________________________ Krążownik 9.938 Okręt wojenny 4.893 Pancernik 2.200 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Obrońca perunANG [LOG] ________________________________________________ Mały transporter 765 Duży …
-
@mareczekz20 a tu proszę wyjaśnienie starcia na Torim Wujo walnął ale złom Tori przeklikał, czy tam nowy właściciel konta Niestety nie mam API bo się zagubiły jak miałem wstawać i udało się tylko to zdobyć. Po paru godzinach mamy sprawcę zamieszania i właściciela konta Toriego - znany nam Yara = walnął recki i dt i sfarmił surkę ze starcia z Wujem: zapodaj.net/3c726817514bc.jpg.html zapodaj.net/ad5f68d235e25.jpg.html i tak nie musicie przepraszać
-
już wam wyjaśniam genezę 1) po pierwsze graty Mikus eleganckiego starcia i zysku 2) po drugie to nie było w żadnym US a teraz jak było po kolei: 1) Prezydent zezłomował Nieletnią - skriny uciekły gdzieś, jak poszukam to wrzucę. 2) wcześniej nieletnia słała transporty do Prezydenta 3) Prezydent robi próby moonowe Yarze 4) po złomie na prezydencie Yara usunal kolonie z tego us Jaki z tego wniosek wyciągnijcie sobie sami - i odbijcie od nas - MY NIE KUPUJEMY KONT aaa i stara nazwa konta Chill - kon…
-
Cytat od mareczekz20: „trochę siadło... będę miał trochę spokojniej w układzie, chociaż przyznam że za agresorem który w dwa tygodnie buduje 4mld floty nie da się przepadać ale gratulacje, akcja udana, mobilność WSNR jednak podważona, bo bez Wuja nic nie mogli zrobić, a jeszcze niedawno w jednym ST Bociek pisał "gdybyśmy byli po drugiej stronie to byśmy wybronili a agresorzy byliby w reckach" ” Mogliśmy zrobić, niestety godzina taka a nie inna że każdy jechał/był w drodze do pracy Mi zabrakło de…