Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 338.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od roermond: „Odkrywca juz został po cichu okrojony. O zyskach po 400,500kk surowców dziennie można zapomnieć.A to właśnie był duży atut tej klasy.Duze zyski z piratów też juz się skończyły.Nie sugerować się tym co było a co jest w chwili obecnej. A najgorsze są bezczelnie zmiany, o których nikt nawet nie raczy powiadomić. ” Bredzisz ja z jednego starcia robię ok. 2kkk zysku Oczywiście zdarzyło się że mi wcięło 7,5kk LM i 400k pnc - ale ta strata po dziurze 2-3dni odrobiona z nawiązką
-
czubulus [KNR] & El Marek [KNR] & Dobrygracz [KNR] vs. Maszka ~ 377361.75%
bocieek - - Starcia Wezn
PostSłabe to bardzo. Sam fakt sojuszniczki , ale jeszcze te okoliczności... Trzeba było uczciwie się sprawdzić w rywalizacji, a nie jak ostatnie ........ (wykropkuje sam zanim zrobi to @Ruda za mnie) zawrotkie robić... Marek żem się tego nie spodziewał po Tobie...
-
@---Webber--- szkoda czasu na dyskusję z podgraczami. Mądrze dawno temu Laki to spłentował z Kryształem
-
Nasza Ekspedycja namierzyła zardzewiałą stację kosmiczną, która wydaje się niekontrolowanie dryfować od dłuższego czasu w przestrzeni kosmicznej. Sama stacja była całkowicie bezużyteczna, jednakże w jej reaktorze znajdowała się pewna ilość antymaterii. Nasi technicy starają się odzyskać tyle antymaterii, ile się uda. Zrabowano: 10.224 Antymateria. Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: to cudowne uczucie być pierwszymi, którzy podróżują przez ten niezbadany sektor. i jeszcze: 5.5…
-
Cytat od sativa: „ Chyba Huba Buba monówka WSNR chyba obraziła się za ta akcje na wujka bo zmieniła nick na WujoFilet bez skilla Pewnie zaraz w reckach wuja za karę wyląduje ” Niestety ale nie wyląduje przepraszam że wyprowadzam z błędu, ale ani Sandacz ani Wujo nie mają skilla takiego żeby duet Szprychy spakować i nawet zainstalowany Hunter do skanów i zmiany nie pomogą
-
Cytat od CzarnyPan: „Jak zwykle każdy mądry po fakcie, trzeba było samemu coś zrobić panie presidente - a Twój wpis to stek bzdur, poza ciekawą informacją w punckie 1, którą warto sprawdzić bo szczerze mówiąc o tym nie wiedziałem, choć tak naprawdę nie wiadomo było jak wujo puścił recki ” Lata mijają a dalej kolejkowanie jest Tajemną Magią Gratulacje Filet bo najlepiej zarobiłeś - ale słabo to wygląda ogólem za całokształt
-
Cytat od Ser Presidente: „Ale terry Ty wciaz nie wiesz jak sie gra w ogejm... Ja z najwiekszym wrogiem bym polecial (i niejednokrotnie latalem) dla zysku czy dla eliminacji innych wrogow- to samo sie tu ma do PLa ktory (wtedy) mial laczka za wroga wiec chcial wykonczyc wroga innym wrogiem i wtedy ma wojne na jednym froncie nie wielu- prosta strategiczna decyzja ktora ja rozumiem grajac na wielu uniwerach i stykajac sie z różnymi przeciwnikami, nie wiem jak Ty sobie radzisz/ radziles poza electra…
-
Cytat od Terry: „Graty kontry, zysk ladny. Jakieś grajki piszą o push silencie ale przecież nie wiedza ze parka schodzila tylko z urlopu jak my nie mogliśmy zdjąć ot caly skill druzyny pierscienia. Grajki tez nie wiedza ze jak pl wisial na banie za zwyzywanie Ciap i mieli mu zdjąć urlop na banie na 1dzien( sam pl mi mowil ze art zaproponowal taka opcje) to nasz pro gracz prosil mnie czy zagadam z silentem żeby się podstawil do niego na moona żeby ocalić flotę, bo wtedy zwyzywal luckiego na forum…
-
Yara już dawno miał tak paść bo z tej lotki był za pewny siebie, ale nikt nie podejmował rękawicy niestety Laki to trzecie takie starcie, pierwsze na Spicy ekipa Stars Wars dawno temu , drugie Wy i to trzecie jest. Gratuluję Hunterowi, a temu co siedział na koncie Wuja już nie SZO Kraken bo trochę się wyrównały siły teraz
-
Błąd rynku
bocieek - - Błędy w grze
Post@Wisior to konto nieistotne obserwacyjne do testów właśnie - trzeba było widzieć wyścigi flociarzy po iglakach
-
Błąd rynku
bocieek - - Błędy w grze
PostCytat od Elmo[Wieiworak]: „podobno teleport teraz wychodzi lepiej ale co ja tam wiem uczciwy jestem a nie jakis cheater ” Testowałem na Q i potwierdzam, telep działa jak ma średnio z 40 prób 31 razy sklonowało flotę i wygenerowało się rw
-
Cytat od ---Webber---: „Myślę, że sobie z obrońcą co nie co wyjaśniliśmy. To zawsze miło gdy są wątpliwości co do starcia i jestem nazywany botem, pokazuje to, że była dobra akcja obrońcy sz/o ” Przecież nikt nie wymaga od Ciebie tłumaczenia się z klikania pzta z wabiem , a komentatorzy do góry do budy - nie znaju się to się nie wypowiadać