Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-338 z 338.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
wojtekreal, CRACOVIA KRAKOW, Mili [3 X] & ARO & Gorillaz [CShopSc] vs Maciek2 [P N] - 201 190.06%
bocieek - - Hall of Fame
PostDopiero teraz czas żeby odpisać. Zmusiliście mnie po półtora roku do zajrzenia w świat ogame Fajnie widzieć że dalej w formie. Graty Krzychu, graty Wojtek! Piękne starcie i piękne %. Spełnia się to o czym rozmawialiśmy przed fuzją uni Pozdro z emerytury
-
ACS : seven , ZbyszekNiszczarka[Kupcy] , Astrida , Ira [DOLAR] vs White Hand - 361 515,45% i 78 813,00%
bocieek - - Hall of Fame
Postotóż Artek napisał wszystko co było do napisania ja od siebie dodam że też wyciągałem w tydzień więcej niż ktoś tam napisał 450zł z całej swojej gry w tydzień pamięta ktoś gracza Slepagenia? najlepszy klient ever - takich sobie życzę więcej i tak jak Artek pisał wiedziałem że nikogo nie oszukuje sprzedając surke po primo, a po drugie ona i tak wracała do nas w postaci metalu i kryształu z pz - taki urok gry. Że lepszy złomuje słabszych. ale nie zmienia to wszystko faktu że jak GO może być osoba …
-
ACS : seven , ZbyszekNiszczarka[Kupcy] , Astrida , Ira [DOLAR] vs White Hand - 361 515,45% i 78 813,00%
bocieek - - Hall of Fame
Posttak masz rację RUDa że się zapisze BO TAKI NIEOGAR NIE MOŻE BYĆ GO, jgo indolencja i niewiedza jest porażająca i już nie będzie GO. Tyle
-
bocieek - - Hall of Fame
PostTe znawcy:D wiecie jakie jest pojęcie pushu ?:P ja i seven dostaliśmy bana z dupy bo byliśmy niżej, to po primo - ale to tylko pokazuje kto jest w teamie stacie było czyste - ani zbyszek ani Ira nie powinni mieć bana. a multi? brat był zgłoszony pierwszego dnia jak uni powstało
-
bocieek - - Hall of Fame
PostHlam - zrozum, że jak spadł moon to było do starcia 31min? złom zbieraliśmy dłuuugo:-) Potrafisz zrozumieć takie rzeczy że jakby starcie nie było czyste to miałbym dexa na 2g tyle żeby całą flotą lecieć te 200us a nie 1/4 krążków tylko? Znasz moją flotę - dołóż z niej tylko niszczarki te 80k i choćby LM i zobacz że bilans byłby o 8kkk lepszy w naszą stronę? :-). Czy Ty masz nas za głupców? btw dzięki chłopaki za lot. W życiu bym nie powiedział że polecę ze Zbyszkiem w ACS
-
ACS; koszmarek, pan tik tak, Ira, Wrog u bram vs Hort - 173505,74% + zbiórka
bocieek - - Hall of Fame
PostGraty Chłopaki dzięki za telefon z rana ale wczorajsze chlanie i urlop nie pozwolił towarzyszyć w akcji. Ale i tak zostało w rodzinie!
-
ACS; Trojek i bociek i artek i AmstelL [ZLY SEN] vs malo [TTG] - 82072,57%
bocieek - - Hall of Fame
Postdobrze że spostrzegawczy jesteś i czuwasz Niemiec niestety ale nie posiadam takich napędów jak Ty Germanin i nie zdążyłem obrócić flotą przez galę z 70% na 60% ale przecież Ty na urlopie masz lepsze i lepiej wiesz jak było
-
ACS; Trojek i bociek i artek i AmstelL [ZLY SEN] vs malo [TTG] - 82072,57%
bocieek - - Hall of Fame
PostWszystkich forumowych szczekaczy prosimy o nie komentowanie i wylewanie swoich żalów w tym rw. 4 czy 5 próba zezłomowania tej floty, tym razem udana. Graty dla Malo że jako jedyny miał jaja grać i latać ta flotą i latał dobrze za 5 % trafiona dzisiaj. Malo szczerze pogratulował, także cały ZLY SEN życzy BSZO. Cytat: „malo 17.11.2013 22:07:09 Nie będę pisał do każdego z osobna, więc napiszę Tobie potem wedle uznania wkleisz na forum. Gratulacje dla każdej osoby która poleciała w tym dniu dostałem…
-
ACS; Mili i Bociek i Wojtekreal i CRACOVIA KRAKOW [3 X], zasiadacz [-] vs BornToDie i Gabbana i MaLy GLoDeK [RoA], obserwator [BOSS] - 168587,96% top2 OGAME.PL
bocieek - - Hall of Fame
Postsęk w tym że Born legalnie nie może pokryć ich strat w całości a Obs ma dostać wszystko co do śrubki i tu się zaczyna ambarans
-
ACS; Mili i Bociek i Wojtekreal i CRACOVIA KRAKOW [3 X], zasiadacz [-] vs BornToDie i Gabbana i MaLy GLoDeK [RoA], obserwator [BOSS] - 168587,96% top2 OGAME.PL
bocieek - - Hall of Fame
PostCytat od Aktualizator: „Ja (2-09-2013 22:30) kontry nie bedzie? na recki borntodie (2-09-2013 22:30) podzielone racuszki mam borntodie (2-09-2013 22:30) w kupie nie wysyłam” Cytat od Aktualizator: „no to posiedzialem jeszcze chwilke i lulu, a mialem klucz do uruchomienia floty ktora z racji polozenia mogla wejsc do obrony w calosci i zmieniala bilans o ponad 20mld na jej korzysc, ciekawostka” Ale myślisz że my ślepi biliśmy? tak jak pisał Obs wcześniej że się obrony nie spodziewaliśmy a np. moon…
-
bocieek - - Hall of Fame
PostCytat od Pandix: „Konta i surowce poszły w ruch widzę:P mili idzie szybciej w statach niż obrońcy którzy mają cały złom:D Gratulacje obrony;)” Mają złom u Borna na urlopie także bez podjazdów proszę
-
bocieek - - Hall of Fame
PostPadło na mnie żebym wstawił także macie Geneza starcia prosta - złom Borna na naszym znajomym z Angels, postanowiliśmy że skontrujemy recki co też miało miejsce - wg. słów Borna trafiliśmy Osobiście gratuluję wszystkim nam biorącym udział w starciu - agresorom jak i obronie - wszyscy pokazaliśmy że mamy kohones na dole, jak i zachowanie po bitwie wzorowe, możemy się nie lubić ale szacunek był Z mojej strony Pozdrowienia dla Thralla i jego leśniczówki na przełęczy - jeszcze nie raz 3X się tam zez…