Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 338.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Powiem tak - Kot i Mike i kupione konto.... Dobre w ryj... Usmiałem się do łez. [ciach] Graty starcia, dobrze mi się śpi i nie żałuje że smacznie spałem Moderator Neferet:Offtop
-
Ruda [WINTER] vs. prosty banan [one4one] ~ 4320.34% + Ruda [WINTER] vs. Diesel ~ 1317.12%
bocieek - - Starcia Libra
PostCytat od AmstelL: „W oczekiwaniu na zezon 8 Graty Marlen i przetapiaj Dzieki za dedy, a obrońcy ten no... Valar Morghulis ” Amstaszi. Te dedki dla mnie są Dziękuję @Ruda no i graty farmingu!
-
@priesten @Calipso Chciałem tylko skromnie dodać, że od południa Mili nie jest na banie, SGO Pax przyjął odwołanie i wyjaśnienia. Dziękuję, Przepraszam wypada chyba powiedzieć...
-
Cytat od Calipso: „Tych kont to kilka jest na banie razem z Milim (w tym ebola, skąd sobie Mili wygodnie skanuje), to jak to tam było z tym prowadzeniem kont? Ktoś pomylił logowania, etc. i u GO wyskoczyło powiązanie tych kont? Wypadek przy pracy. Kod źródłowy (5 linii)A może jak tu już padło oskarżenie (o od budowę po zlomie Yes'a) z jak to bylo ujęte: "lewa surka" poszła do Mili. I tu właśnie widać różnicę jak był odbudowywany Yes, bo właśnie po to, żeby nasze surowce nie poszły ze zwrotem do …
-
Hehe Z tym Milim to za przeproszeniem ja popsułem, ratowałem w ciężkiej sytuacji i ot co - nie zgłosiłem czegoś i wyszło jak wyszło. Przeprosiłem za to w sojuszu i detektywi - koniec rozkminiania. Ja prowadziłem sobie konto i ten przymusowy odpoczynek moja wina - aczkolwiek odwołanie zrobione i zobaczymy co team na to.
-
Graty Pany Z nalewki nawet 1ml nie został po dzisiejszym
-
ciamajdek [WINTER] & Malack [WINTER] & AmstelL [WINTER] & Starrk [WINTER] & markus [KAC] vs. asherl [WarriorS] ~ 1 089 992.94% TOP 1 ACS UNI LIBRA czyli asherla opisanie
bocieek - - Starcia Libra
PostPo pierwsze graty zacnego zysku i ogromnego % Widzisz Amstaszi idzie prowadzić za rączkę i nawet malaczi podepnie flotę Cytat od DarthMario.: „@AmstelL ale za co przepraszać? Czy ja Was obrażam i wyśmiewam tak jak Wy to robiliście u mnie? Nie. Odniosłem się tylko do bussingu. Jeżeli były ruchy flot na 6 lub mniej sekund przed dolotem floty to starcie nielegalne. To jest fakt. Latałem nie raz nie dwa na zawrocone stacje i nigdy mnie gra nie okłamała. Nawet przy st z legendy weszło tak jak było w …
-
ancymon [P N] & Kromak [P N] & Andre [P N] & Hamer [P N] & Lzk kupie dex [PZWP] vs. Mili [3 X] ~ 369787.52%
bocieek - - Starcia U68
PostNiewątpliwie graty za walnięcie czołowego, jeśli nie najlepszego gracza na x1 (@thrall nie obrażaj się :D) Tylko taka mała dygresja.... Czy Mili na koncie Aro może więcej ja bym zaczął się przeorganizowywać
-
Tato mój XXX były Wiesz o tym że grono ludzi nie wstawia starć albo opisów, bo po co komu wiedza . Czym mniej wiesz i umiesz tym łatwiej o kolejne złomy. Prosta zasada. Ja zrobiłem 4k,2k,4x1k w ciągu ostatniego tygodnia i nie wstawiam bo mi się nie chce z czystego lenistwa. Nie wstawiłem ich, to znaczy że mam coś na sumieniu?
-
Mili [3 X] & wojtekreal [3 X] & ARO [3 X] & Terrormachine [BOSS] & obserwator [BOSS] vs. Zakrzys [COMA] - 49 595.81%
bocieek - - Starcia U68
PostCytat od Zaka: „69DemoN69 widze ze chyba słabo przeanalizowałeś możliwości obrony. Tak jak napisał Kromak gdyby nie Aro steka by nie było ale z tak spushowana flota niestety nawet nasze olbrzymie stadko gasek nawet wspierane przez graczy topowych z uni w symulatorze było rozwalane w pył. Także złom był niestety nieunikniony i niech wszelkie mądrale na temat obrony swoich żołnierzy i tego typu wpisy ze sojusz nic nie zrobił zostawia sobie na inne wątki na forum. Korzystając z okazji akurat w jedn…