Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 338.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mili & ARO & wilku [3 X] & obserwator [BOSS] & FILU [MISIE] vs. Yes Man [P N] ~ 453008.33% Top 1 Uni68 & Top 3 OGame.pl
bocieek - - Starcia U68
PostCytat od Selene: „Cytat od Vasco: „Może się nie znam ale z wypowiedzi czlonkow 3x i ich zwolennikow nie wynika aby na sile przekonywali ludzi co do negatywnego lub pozytywnego charakteru starcia a jedynymi osobami, które tutaj ciagle płaczą to członkowie PN i ich poplecznicy. jednakze w zwiazku z tym, iż większość ocen jest negatywna to ekipa zlomujaca powinna przeprosic, oddac caly zlom i jeszcze dorzucic od siebie dla wyrownania strat. ” To może faktycznie się nie znasz bo ja czytam zupełnie c…
-
Mili & ARO & wilku [3 X] & obserwator [BOSS] & FILU [MISIE] vs. Yes Man [P N] ~ 453008.33% Top 1 Uni68 & Top 3 OGame.pl
bocieek - - Starcia U68
PostCytat od -hamer-: „Cytat od Mililion: „Jakie to wszystko małostkowe Jakbym Wam powiedział, jak to wszystko zostało policzone to i tak nikt nie uwierzy. Raz nikt w to nie będzie chciał uwierzyć, dwa może to być niepojęte dla pewnych umysłów. Także nie ma co się rozwodzić nad tym, niech każdy przyjmie łatwiejszą wersję dla siebie (będziemy zdrowsi, lub nie) Od siebie zaczepnie dodam, że nie mieliśmy wglądu w czasy od gracza/konta Fennec. Powodzenia ” Mili tak czytam to co piszesz i chyba masz racj…
-
wojtekreal & ManNiaK [3 X] & obserwator [BOSS] vs. Yes Man [P N] ~ 281149.87% Top 4 Uni68 & Top 6 OGame.pl
bocieek - - Starcia U68
PostA mi się starcie mega podoba. W starym dobrym stylu. Komentujący wyżej - to jest gra strategiczna.... o tym pamiętajcie. Piękny podstęp. Niesztampowy. Większość komentujących pewnie ma gdzieś tam w środku myśl - wow ale wykminili akcję.. 11/10
-
Cytat od NarImmor: „Fabian, nie wiem czym się chwalisz - ewidentny błąd w grze. Przesimuj sobie nawet 500k lm i 5k ow i nie przebijasz się przez te GSy Wygląda na to, że gośc Cię chciał zrobić (i by Cię zrobił), ale coś się popsuło ” Hahaha Ty tak serio? Graty tagu i ataku. A Ty wyżej naucz się obsługi sima.
-
Koniec gry [WarriorS] & Nighthunter [WarriorS] & entro [WarriorS] & Fisher [WarriorS] & Zgredek [WarriorS] vs. TenAdam [WINTER] & markus ~ 1358920.99%
bocieek - - Starcia Libra
Post[ciach] To starcie też dopisuje do tych dwóch wyżej. To była oczywistość że przywrócą tą flotę. Kto jak kto ale Terry znacie z Marysiem mechanikę gry dużo lepiej niż przeciętny "Kowalski" i doskonale wiesz że starcie powinno być 5v9. A że pozawracali floty po 2min od starcia nie ma żadnego znaczenia. Moderator Neferet:Offtop
-
Koniec gry [WarriorS] & Nighthunter [WarriorS] & entro [WarriorS] & Fisher [WarriorS] & Zgredek [WarriorS] vs. TenAdam [WINTER] & markus ~ 1358920.99%
PostCytat od Terry: „Cytat od bocieek: „... ” Oj bociek chyba trochę przeceniasz ta swoja koleżankę chociaż z drugiej strony masz racje ogarnia dość dobrze, tylko szkoda ze dla swoich kolegow a nie dla wszystkich graczy, back up czy nie mnie to wali. Szkoda tylko ze i w tej grze sa podwójne standardy dla graczy i kolegów. Team dostał ostatnio na Q dwa takie same pytania, i wiesz co ze względu na to ze w jednym przypadku nie bylo kolesiostwa odpowiedz brzmiala ze nic sie nie stalo, w drugim poszlo os…
-
Postmasz dużo cierpliwości Yoss, żeby wyjaśnić to krok po kroku . Teraz już nawet po podstawówce każdy to ogarnie
-
PostJedyna słuszna decyzja w tej konkretnej sytuacji. Zupełnie obiektywnie. Sam uważam team za zbieranine przypadkowych osób, oprócz Migi która ogarnia, ale tutaj podjęli decyzję dobrą. Są skriny, nie dało się inaczej
-
PostCytat od xxX NIGHTHUNTER Xxx: „Cytat od bocieek: „tutaj z tego co widziałem screeny, to stały floty w momencie starcia. A że 6 w obronie nie policzyło to już nie przez sondy. Dlatego musi być przywrócona ta flocisz ” moment starcia jest jak się starcie pokaże a nie jak upłynie czas dolotu flot atakujących. My na fali widzieliśmy jak kolejne floty broniące Adama zawracają (pomimo że raportu wciąż nie było widać), recki przez 5 minut wracały puste, nie było raportów ze zbiórki. Nasze floty z ataku…
-
Posttutaj z tego co widziałem screeny, to stały floty w momencie starcia. A że 6 w obronie nie policzyło to już nie przez sondy. Dlatego musi być przywrócona ta flocisz
-
PostJedyne sensowne rozwiązanie to backup. Nie od dzisiaj wiadomo że serwery i mechanika gry nie są przystosowane do tych flot które latają
-
Cytat od NaZz: „hehe vice dyrektor coś trafił gratz perfekt zrobione! teraz kilka słów ode mnie apropos starcia i pobocznych uwag, a mianowicie: 1. Cytat od Majs: „pogratulowałem na PM to i tutaj pasuje no Gratuluje starcia i obserwacji naprawdę mega, robi wrażenie to ST masz co topić nie powiem zazdroszczę obrońcy jeśli będzie ” reasumując twoją wypowiedź wyczywalny jest ból dupy który wyłania się ze swiatka TTDzawsze powtarzałem że latać to trza umić Majs a co do ciebie , powiem jedno- pushwac…
-
ACS; Masza [KNR] & El Marek [KNR] vs. es67 [GoSciE] ~ 1942.99% + farming
bocieek - - Starcia Wezn
PostCzuję się obrażony teraz.... Niedźwiadek był zarezerwowany... dawno temu... A tak abstrahując od tego to Graty!
-
Kota ubić to sztuka nie lada, więc graty Znając Kota, dostał teraz motywację do dalszej gry
-
ARO, Mili, wojtekreal [3 X] & ManNiaK [BOSS] vs. Buszmen Olo [MoF] ~ 103806.16%
bocieek - - Starcia U68
PostŁadnie pykło jak miało dajecie dalej Pora na Owoce
-
Wiedźmiński
PostPegaz?
-
Wiedźmiński
Post@Yossar chodzi Ci o ten wypadek z telepem wcześniej? edit: letko spóźniony