Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 338.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Przecież Laki nie gra już od dawna, a o jego złomowaniu możecie pomarzyć Nie trafiłeś żadnego Lakiego bo to ktoś kto się podszywa, ale zysku graty.
-
Bunkrów ciąg dalszy Pozdro @Migotka @wojtekreal2 Dnia 06-06-2019 19:09:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Astrida [TTG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 200.000 Krążownik 29.000 Okręt wojenny 17.662 Pancernik 6.294 _________________________________________ Obrońca General Akhbar ________________________________________________ Duży transporter 1.000 Lekki myśliwiec 3 Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 1.610 Recykler 170 Sonda szpiegowska 65 Satelita słon…
-
Czekamy za twoim konkretem @Bunny Bo to to śrubki i waciki są Dnia 05-06-2019 07:22:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Astrida [TTG] ________________________________________________ Okręt wojenny 18.785 Pancernik 6.509 _________________________________________ Obrońca CebularzBezMaku [I-VvV] ________________________________________________ Mały transporter 2.329 Duży transporter 700 Lekki myśliwiec 20.350 Ciężki myśliwiec 77 Krążownik 3.155 Okręt wojenny 551 Statek kolonizacyjny …
-
@Bunny nie bądź śmieszny Przed Tobą niby uciekałem? Ja w weekendy się bawię - dlatego urlop na 2 dni. Chcecie coś podziałać to działajcie, masz 5 dni w tygodniu na to a nie sugerujesz mi że gram ufs jak twoje ziomki na Q np. I gdzie żeś był na europie i reszcie uni, jedynie tu wam wyszło w miarę - ale uni nie jest jeszcze wasze i nie będzie
-
Dzięki @wojtekreal2 za konto oddane mi jakiś czas temu. Jeszcze się pobawimy z TR, to na pewno Słabe przeoranie bunkra Dnia 04-06-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Astrida [TTG] ________________________________________________ Krążownik 27.626 Okręt wojenny 14.922 Pancernik 5.035 Lekki myśliwiec 231.531 _________________________________________ Obrońca Ryba ________________________________________________ Mały transporter 10 Duży transporter 1.000 Lekki myśliwiec 1.00…
-
Feniu [SZW-S] & grigor04 [SZW-S] & Director Melus [PSL] vs. wariatek [DOT] ~ 5618.04% TOP 4 ACs!
PostNie wiem o co się pieklicie, wariat już taki styl bycia ma Niestety ale robienie akt tego nie uratowało chociaż metal mi wleciał
-
Gratulacje! Dostałem telefon na 1,5h przed starciem i Ja nawet bym zdążył bronić ale tego nie dało się obronić we 2 a na większą i szybszą reakcję było za późno. Szczere gratulacje! i topcie na flotę, lubimy tłuściusieńkie konta!
-
zadecydowało kolejkowanie co jest proste jak konstrukcja cepa. Dlatego starcie wasze i tyle. Kto się doszukuje jakich innych możliwości nie ogarnia mechaniki tej prostej gry
-
Gratuluje sojusznikom Szkoda że jak dzwoniliście akurat na fsie byłem, bo flota po Wojtku największa i więcej recy u mnie. Mniejsze straty by były i więcej złomu, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
-
Mili & ARO & wilku [3 X] & obserwator [BOSS] & FILU [MISIE] vs. Yes Man [P N] ~ 453008.33% Top 1 Uni68 & Top 3 OGame.pl
bocieek - - Starcia U68
PostCytat od Bigot: „Cytat od Thrall^: „dla tych, którzy nadal nie zrozumieli honor to honor a strategia to strategia, ktoś tam napisał o buddy, sprzedawania czasów itp czy któryś z atakujących miał buddy z Yesem? podejrzewam że nie czy mieli jakiś umowny pakt o nieagresji? podejrzewam że nie grali jak mniemam w opozycji do siebie, jeden na drugiego polował, próbował dopaść, zezłomować itp nie znam szczegółów akcji, ale do mojej oceny nie potrzebuję ich Yes bdb gracz, kojarzę z forum, wojtek i mili …
-
Jakieś takie sensowniejsze farmingi weszły. Pozdro @sandacz123 @WujO @wojtekreal2 @Mililion Dnia 12-04-2019 09:56:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor AdirtsA [S-W] ________________________________________________ Krążownik 451 Okręt wojenny 140 Pancernik 24 Mały transporter 490 Lekki myśliwiec 1.591 _________________________________________ Obrońca Gersard [ZIF] ________________________________________________ Mały transporter 113 Duży transporter 17 Lekki myśliwiec 601 Ciężki myś…
-
Cytat od buleon: „Cytat od Avinashi: „I tak widzisz jakiegoś flotowca który tu na to narzeka? ” Choćby Avinashi. ” Chodziło mi o prawdziwego flociarza Te osoby które wymieniłem wyżej - nie będę znowu ich oznaczał, kupią ten dex po 5. Bo i tak na tym zarobią w szerszej perspektywie. jak nie za pierwszym,drugim to za 4 siądzie starcie. I flo nie gra dla pkt i statystyki i nie kalkuluje - nie lecę bo się zaloguje. Ty na topowe stacie nie polecisz bez zysku czy bez złomu, flociarz dla chwały i pamię…
-
Erka weź się nie wypowiadaj, bo przemawia przez Ciebie ludzka zazdrość kolejne Uni na którym Ci nie wyszło mimo dużych inwestycji
-
Czyżby to koniec?
bocieek - - DiD Quantum
Post@Whisky @AmstelL - 1 kwietnia ale okłamywać publiki nie potrzeba. Maryś naprawdę nie musiałeś postaram się nie zawieść zaufania jakim zostałem obdarzony Jak dostałem telefon od Ciebie to normalnie nie wiedziałem co mam odpowiedzieć... Dostąpić zaszczytu gry na takim koncie... Dziękuję! Poziom Uni jest niebotyczny ale z tym kontem damy radę! I żaden Majs i Silent go nie przemielą
-
Mili & ARO & wilku [3 X] & obserwator [BOSS] & FILU [MISIE] vs. Yes Man [P N] ~ 453008.33% Top 1 Uni68 & Top 3 OGame.pl
bocieek - - Starcia U68
PostCytat od Kromak: „Cytat od Włosiu: „Cytat od Kromak: „cala akcja zostala oceniona negatywnie przez osoby postronne (wiekszosc) - widac po ocenie tematu i wpisach. Placz 3x-ow i ich poplecznikow tego nie zmieni. ” Kromak .... chyba po nocce jesteś Serio wydaje Ci się, że lajkowanie przez Was i innych graczy, którzy rzucali mięsem ma dla nas jakąś wartość?Chłopaki osiągnęły swój cel. Efekt końcowy jest zadowalający. Natomiast zachowanie większości jak to nazwałeś pozostawia wiele do życzenia, dlat…