Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 338.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
witajcie w państwie PIS
-
Przyjdzie czas to będą wstawione @Bunny albo @Gonzo macie problem z tym starciem to proszę je zgłosić do operatora. A nie zapomniałem - przecież moja/nasza przyjaciółka jest SGO także sobie zgłaszaj Taka ironia... Ja tam tylko dodałem statki także wasze podjazdy mi dyndają głęboko Tym bardziej podjazdy od kryształów i paziów.
-
Macie Pazie Adasia Dnia 26-06-2019 23:52:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Astrida [TTG] ________________________________________________ Mały transporter 1 Krążownik 31.771 Okręt wojenny 26.743 Pancernik 11.112 _________________________________________ Agresor jesus will save you [TTG] ________________________________________________ Krążownik 19.393 Okręt wojenny 4.325 Pancernik 10.402 _________________________________________ Obrońca CaOsI ____________________________________…
-
Dominikus wstawi, ja tam tylko dołączyłem flotę - także bez wycieczek personalnych. Bedę wstawiał też dzisiejsze swoje cztery inne Aha a jak dobicie pushowe konta Whiskaczowej na Q, ochłapy skapnęły także tego przyganiał kocioł garnkowi. Dobrze że zostaliście ich paziami, chociaż Adaś dobry nauczyciel, nauczy Cię synchra
-
no uciekł mi dzisiaj dwa razy, także gratuluję wyczucia czasu A @grigor04 Tobie lepszego szukania ludków do podstawek
-
Flota sama wrocila?
bocieek - - Błędy w grze
Posta ja tam nie narzekam, posłałem atak i dofarmy dosłownie chwilę przed blokadą w południe i wszystko ładnie weszło jak miało już na blokadzie @Bunny znowu farcik i układy z @Migotka ale tym razem na boarda nie wstawiamy
-
Cytat od Bunny: „Ale jakos sie udalo. 40s sie pomylilem, ale obronca nie odebral ” Gratulacje. To się nazywa profesjonalne klikanie zawrotki Za satki Ci podpowiem na 7g puszcze sobie stację, klikaj mistrzu
-
Wyjaśnień słów kilka
bocieek - - DiD Galatea
PostPo pierwsze nie gram pod żadnym randomowym nickiem, po drugie nie leciałem na niszcza na gracza o nicku Deki. Po trzecie to że ktoś przywłaszczył sobie nick @DeKi nie oznacza że to ta osoba. Tyle ode mnie w tym temacie
-
Cytat od Bunny: „Cytat od bocieek: „@Bunny nie było go od samego rana, a wystartowałem chwilę przed nałożeniem blokady - także nietrafione ” No wlasnie, chwile po nalozeniu blokady. Nie mozna sie zalogowac od dluzszego czasu, wiec nietrafione Anyway, bedziesz dluzej bez u niz 3 dni? ” Ok Będę - ale Ty będziesz dokładnie tyle samo z @Gonzo na Q .Oki?
-
Rozbijamy się dalej @Bunny Dnia 11-06-2019 11:00:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Astrida [TTG] ________________________________________________ Mały transporter 14.908 Lekki myśliwiec 201.514 Krążownik 30.167 Okręt wojenny 17.664 Pancernik 6.283 _________________________________________ Obrońca BarToR [WDA] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 800 Lekki myśliwiec 14.235 Ciężki myśliwiec 15 Krążownik 4 Recykler 1.801 Sonda szpiego…