Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 118.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
gratulacje! ładnie przeorany bunkierek z bardo fajnym zyskiem! obrońcy SzO
-
gratulacje Panowie . Szkoda pz, ale następnym razem będzie perfecto Obrońcy życzę SzO
-
Nahzehrer [F-F] vs. Halszka [KoJaK] ~ 2114.46% + dobitka recków - 379.78% + Sojuszowe Farmienie
PostSzkoda Halszki! Bardzo, ale cóż, taka gra. Dla Was gratulacje . Przetopu
-
Cytat od Cztery: „Cytat od Inkfernus: „Avatar pro gracz widze. Barry chcial za konto 300. Po ile sie zlozyliscie z Nahem? A tak na serio, tak sie wlasnie konczy sprzedawanie konta, przepraszam, oddawanie konta amatorom. ” Ja wyłożyłem worek paszy a Nahz troche owsa i stykło ” No, no, noo, co moje oczy widzą co to za przyznawanie się publicznie.?! Gratulacje dla wszystkich, którzy coś skubnęli u obrońcy przetopu w eko , bo flot Wam wystarczy obrońcy, hmm, Szo
-
DziadziaRAFUS [4FuN] vs. Smutny duszek [DoX] & rysiowaty [Veto] & jumek [Veto] ~ 21925.84% + zbiórka - obrona
jufcia - - Starcia Nekkar
Postno, masz szczęście ! gratulacje fajnie zaplanowanej akcji ! przetapiajcie i czekam na dalsze równie piękne %! obrońcy jeśli jeszcze będzie grał SzO
-
jumek [Veto] vs. michael9k [NewSin] ~ 805.01% Nowe miejsce = Nowe wyzwania
jufcia - - Starcia Nekkar
PostSpóźnione gratulacje przetapiaj i lataj dalej!
-
Cytat od Bonzo18: „jak do tej pory to team gry jest bardzo aktywny w tej kwestii od 3 gracze piszą że mają problem i po prawie 7h ktokolwiek się wypowiedział i tak naprawde nic nie powiedział. Żenada jak zawsze... ” Mamy 7:40 rano, problem jest od 3:00 w nocy. Team OGame to nie roboty, a ludzie, którzy też mają swoje życie realne, w nocy śpią, w dzień pracują. Poczekajcie spokojnie do momentu pojawienia się informacji na forum.