Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 444.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dzięki @Art, że jednak jakieś info jest Jednakże, miałem całkiem sporą nadzieję, że dzisiaj będzie podane nieco więcej informacji... Dalej dostajemy info o rynku, a nie ukrywam, bardziej interesują mnie bonusy/koszty/statystyki dotyczące nowych statków (chyba nie tylko mnie, ale mogę się mylić ) Co do marży rynku: Policzmy koszt procentowy od wartości przewożonego surowca lotu DT-ków przez galę z TN na 16lvl : Koszt spalania DT-ka przez galę wynosi 57.15 deuteru (0.5 spalania serwera). Gdyby prz…
-
Szczerze mówiąc? Czemu wszyscy podnoszą eko do x7? Bo przy fuzji będzie problem z punktami? To czemu nie zrobić np. 3-4 uniwersów z eko x4 i je połączyć? Jeżeli wszyscy zmieniają konfiguracje na eko x7 to jasne jest, że serwerami docelowymi będę te starsze, które na właśnie takie sobie zmieniły. @farcik W większości przypadków jednym z powodów właśnie było przyszłość uni po fuzji. Super Moderator Ruda:posty połączono, proszę używać edycji postów.
-
Serwer testowy
PostWitam wszystkich. Mam pytania dotyczące serwera testowego. Gdzie będzie ogłoszenie związane z otwarciem serwera testowego, w którym będę wszystkie nowości związane z "nadchodzi nowe"? Jak będzie można się dostać na taki serwer? Jakie przeważnie są parametry takich serwerów?
-
Jakie 5kk krążków? :d 500k max Poza tym, przy złomie 70/80% jak zbierasz cały złom po walce o podobnych składach flot, nie ma bata żebyś nie był na plus Czarna dziura wypada raz na ruski rok, więc strata do potencjalnego zysku całkiem mała. Po chwili zastanowienia, jednak walki samych OW przyniosły by większe zyski.
-
Ja w zupełności zgadzam się z @Shadem Na początku Crawlery miały dawać nam kilka bilionów surowców dziennie, ale na szczęście dzięki społeczności będzie wprowadzony limit Walki z piratami mam nadzieję też jakoś ograniczą, żeby ludzie nie wysyłali na nie po 10kk lm-ów i 500k krążków, bo w tym przypadku zysk w ciągu tygodnia będzie większy niż siła przetopowa wszystkich stoczni na naszych kontach
-
Zmiana konfiguracji
Post@Ruda Chyba sobie odpuszczę, bo tutaj na forum 'aktywnych' jest tylko kilku flociarzy, co wrzucają co jakiś czas ST
-
Zmiana konfiguracji
Post@Art Podbijam